RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Imobiliare sector-3

Categorii

Judete

Localitati

Zona

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 52.000 EUR

  14845 Va invitam sa descoperiti un ansamblu rezidential deosebit din toate punctele de vedere. Blocul pe care vi-l oferim spre vanzare armonizeaza si inglobeaza perfect toate detaliile pe care si le doresc cumparatorii de locuinte noi. Designul blocului este unul complet modern, fatada blocului este predominata de inchideri totale cu sticla, spatiile aferente cladirii sunt amenajate impreuna cu un peisagist pentru a reusi sa va cream un ansamblu care sa va aduca de fiecare data cand il vedeti bucuria deciziei luate in vederea cumpararii. Amplasamentul blocului este ideal deoarece va asigura la distante accesibile cam tot ce va trebuie pentru a va putea crea un mediu de viata ideal: Parcurile Titan si IOR (7 min de mers), Parcul Titanii (3 min) Metrou Titan (7 min), RATB: 19, 23, 253, 330, 335, 101, 102, 311; Auchan, Lidl, Galeriile si Policlinica Titan si o multitudine de unitati de invatamant si HoReCa. Accesul catre centru se face usor datorita infrastructurii excelent realizate a Sectorului 3. Blocul este amplasat semistradal si are in imediata vecinatate alte mici constructii realizate recent care dau o uniformitate si atribuie o imagine moderna strazii. Poluare fonica este exclusa, acesta fiind unul dintre principalele argumente ale pozitionarii semistradale. Va oferim 3 variante de finisare a apartamentelor (realizate de designeri de interior) dar deasemenea posibilitatea de a vi-l personaliza pe baza unui buget ce poate fii suplimentat daca e cazul. Preturile sunt promotionale, se acorda discounturi direct proportionale cu avansul oferit la antecontract. Avans minim 10 000 EURO! Imobilul are regimul de inaltime 2S+P+12E+Er+Et si beneficiaza de: - 2 etaje subterane pentru zona de parking - parcare supraterana - 3 lifturi electrice Schindler - centrala de imobil - holuri largi ce vor fi placate cu marmura - gradina amenajata in fata blocului PRET: 52 000 EURO + TVA 5% Negociabil COMISION 0 Pozele sunt cu titlu informativ!

 • 62.500 EUR

  14844 Va invitam sa descoperiti un ansamblu rezidential deosebit din toate punctele de vedere. Blocul pe care vi-l oferim spre vanzare armonizeaza si inglobeaza perfect toate detaliile pe care si le doresc cumparatorii de locuinte noi. Designul blocului este unul complet modern, fatada blocului este predominata de inchideri totale cu sticla, spatiile aferente cladirii sunt amenajate impreuna cu un peisagist pentru a reusi sa va cream un ansamblu care sa va aduca de fiecare data cand il vedeti bucuria deciziei luate in vederea cumpararii. Amplasamentul blocului este ideal deoarece va asigura la distante accesibile cam tot ce va trebuie pentru a va putea crea un mediu de viata ideal: Parcurile Titan si IOR (7 min de mers), Parcul Titanii (3 min) Metrou Titan (7 min), RATB: 19, 23, 253, 330, 335, 101, 102, 311; Auchan, Lidl, Galeriile si Policlinica Titan si o multitudine de unitati de invatamant si HoReCa. Accesul catre centru se face usor datorita infrastructurii excelent realizate a Sectorului 3. Blocul este amplasat semistradal si are in imediata vecinatate alte mici constructii realizate recent care dau o uniformitate si atribuie o imagine moderna strazii. Poluare fonica este exclusa, acesta fiind unul dintre principalele argumente ale pozitionarii semistradale. Va oferim 3 variante de finisare a apartamentelor (realizate de designeri de interior) dar deasemenea posibilitatea de a vi-l personaliza pe baza unui buget ce poate fii suplimentat daca e cazul. Preturile sunt promotionale, se acorda discounturi direct proportionale cu avansul oferit la antecontract. Avans minim 10 000 EURO! Imobilul are regimul de inaltime 2S+P+12E+Er+Et si beneficiaza de: - 2 etaje subterane pentru zona de parking - parcare supraterana - 3 lifturi electrice Schindler - centrala de imobil - holuri largi ce vor fi placate cu marmura - gradina amenajata in fata blocului PRET: 62500 EURO + TVA 5% Negociabil COMISION 0 Pozele sunt cu titlu informativ!

 • 98.500 EUR

  14843 Va invitam sa descoperiti un ansamblu rezidential deosebit din toate punctele de vedere. Blocul pe care vi-l oferim spre vanzare armonizeaza si inglobeaza perfect toate detaliile pe care si le doresc cumparatorii de locuinte noi. Designul blocului este unul complet modern, fatada blocului este predominata de inchideri totale cu sticla, spatiile aferente cladirii sunt amenajate impreuna cu un peisagist pentru a reusi sa va cream un ansamblu care sa va aduca de fiecare data cand il vedeti bucuria deciziei luate in vederea cumpararii. Amplasamentul blocului este ideal deoarece va asigura la distante accesibile cam tot ce va trebuie pentru a va putea crea un mediu de viata ideal: Parcurile Titan si IOR (7 min de mers), Parcul Titanii (3 min) Metrou Titan (7 min), RATB: 19, 23, 253, 330, 335, 101, 102, 311; Auchan, Lidl, Galeriile si Policlinica Titan si o multitudine de unitati de invatamant si HoReCa. Accesul catre centru se face usor datorita infrastructurii excelent realizate a Sectorului 3. Blocul este amplasat semistradal si are in imediata vecinatate alte mici constructii realizate recent care dau o uniformitate si atribuie o imagine moderna strazii. Poluare fonica este exclusa, acesta fiind unul dintre principalele argumente ale pozitionarii semistradale. Va oferim 3 variante de finisare a apartamentelor (realizate de designeri de interior) dar deasemenea posibilitatea de a vi-l personaliza pe baza unui buget ce poate fii suplimentat daca e cazul. Preturile sunt promotionale, se acorda discounturi direct proportionale cu avansul oferit la antecontract. Avans minim 10 000 EURO! Imobilul are regimul de inaltime 2S+P+12E+Er+Et si beneficiaza de: - 2 etaje subterane pentru zona de parking - parcare supraterana - 3 lifturi electrice Schindler - centrala de imobil - holuri largi ce vor fi placate cu marmura - gradina amenajata in fata blocului PRET: 98500 EURO + TVA 5% Negociabil COMISION 0 Pozele sunt cu titlu informativ!

 • 46.000 EUR

  14838 Ansamblu rezidential inedit ce dispune de o pozitionare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, la doar 5 minute distanta de Metrou 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo, aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila. Imobilul are un regim de inaltime P+11 fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe sistemul de cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentate cu pereti din caramida Porotherm, ce beneficiaza de o izolatie exterioara din polistiren de calitate de 10cm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium. Apartamentul avand pretul de 46000 Euro TVA inclus, este compus dintr-un living, o bucatarie decenta, dormitor spatios, hol generos si baie. Finisaje: Centrala proprie in condensatie. Gresie si faianta import Italia cu aspect de piatra naturala Parchet in nuante calde, cu rezistenta la uzura Usa intrare metalica antiefractie pentru siguranta si confort Usi interioare elegante cu rezistenta la pete si socuri Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si sticla low-e termoizolanta, pentru protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului. Lift silentios premium Schindler. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare!! Deasemenea sunt disponibile: Parcare subterana si parcare supraterana, contra cost. Contorizare individuala pentru Costuri minime de intretinere Zona curata, linistita, strazi asfaltate si iluminate Facilitati: Gradinite, scoli si universitati, piata agro-alimentara, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare in imediata proximitate. Transport: Acces rapid la Metrou Statia 1 Decembrie 1918, Tramvai, Autobuz Consiliere financiara si consultanta tehnica!!

 • 72.600 EUR

  14836 Toate acestea pot însemna acasă și pentru tine. Și totul, într-o zonă liniștită, ferită de zumzetul București-ului, dar înimediata apropiere a rețelei de metrou(acces la stațiile Nicolae Grigorescu și 1 Decembrie 1918), așa că va fi foarte ușor să ajungi în orice parte a orașului. De asemenea accesul laSplaiul Uniriiasigură o legătura rapidă către centru. îți aduce și confortul unui amplasament accesibil, în proximitatea căruia vei gasi, școli, grădinițe, after-school, supermarket-uri, mall-uri, piețe, magazine de construcții și bricolaj, magazine casă, precum și altele la care te gândești în timp ce citești aceste rânduri și de care, cu siguranță, vei avea nevoie.Pentru o plimbare in aer liber aveti la dispozitie parcul Al. I. Cuza. Constructia blocului este realizata pe sistem cadre de beton armat, iar delimitarea apartamenteloreste din caramida Porotherm de 25 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa. Apartamentul prezentat este decomandat, se afla la etajul 1, are o suprafata totalautila de 66mp si este compus dintr-un living deosebit de spatios, dormitorluminossi generos, bucatarie inchisa, hol, baie cu aerisire naturalasi un grup sanitar complet dotat si utilat cu obiecte sanitare moderne. Fiecare apartament se vinde complet finisat, branșat la toate utilitățile orasului (contorizat individual in exteriorul apartamentului) iar dintre dotarile si finisajele incluse in pret, mentionam: - centrale murale în condensare – IMMERGAS Italia, cu schimbător din INOX – inclusiv kit de evacuare; - ferestrele sunt GEALAN cu 6 camere, cu armătură din oțel zincat, geam termopan TRIPAN (trei foi de sticlă) tratat termic 4 season, low E, ce asigură confort termic sporit atât în sezonul cald cât și în cel rece; - ușile sunt Megadoor - instalațiile sanitare Romstal; - ansamblul este prevazut cu lifturi moderne, cu acces direct din parcarea subterană; - gresie si faianta import. -înălțimea apartamentelor este 2,70 m(mult peste standardul de 2.50 m) pentru a lăsa loc amenajărilor spectaculoase pe care ți le-ai imaginat pentru casa ta de vis Te poți convinge de cele de mai sus, DOAR dacă îți programezi o vizită la noi. Avem toate argumentele să credem că vei vrea să locuiești alături de noi. Pretul nu contine TVA! Poze cu titluinformativ.

 • 90.000 EUR

  14833 Aflat in centrul Capitalei, in zonade dezvoltare Timpuri Noi, complexuleste format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Fiecare imobil este structurat pe 2S+P+11+Eth. Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata. Suprafata utila a apartamentului este de 49 mp, este complet decomandat si dispune de o compartimentare ingenioasa. Acesta are o baiemare complet utilata si mobilata, living spatios cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare luminoase cu o suprafata generoasa, spatiu de depozitareprecum si un balcon tip terasa de 10.50 mp. Imobilul este racordat integral la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilitatilor este individuala.

 • 62.500 EUR

  14827 Ansamblu rezidential inedit ce dispune de o pozitionare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Liviu Rebreanu, la doar 5 minute distanta de Metrou Titan, la doi paside scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila. Imobilul are un regim de inaltime P+13fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe sistemul de cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentate cu pereti din caramida Porotherm, ce beneficiaza de o izolatie exterioara din polistiren de calitate de 10cm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium. Apartamentul avand pretul de 62500 Euro TVA inclus, este compus dintr-un living, o bucatarie decenta, dormitor spatios, hol generos, baie sibalcon. Finisaje: Centrala termica imobil. Gresie si faianta import Italia cu aspect de piatra naturala Parchet in nuante calde, cu rezistenta la uzura Usa intrare metalica antiefractie pentru siguranta si confort Usi interioare elegante cu rezistenta la pete si socuri Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si sticla low-e termoizolanta, pentru protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului. Lift silentios premium Schindler. Deasemenea sunt disponibile: Parcare subterana si parcare supraterana, contra cost. Contorizare individuala pentru Costuri minime de intretinere. Zona curata, linistita, strazi asfaltate si iluminate Facilitati: Gradinite, scoli si universitati, piata agro-alimentara, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare in imediata proximitate. Transport: Acces rapid la Metrou Statia Titan, Tramvai, Autobuz

 • 175.500 EUR

  14826 DEZVOLTATOR!!!! Apartament tip Duplex 4 camere la 5 minute de metroul Dristor , decomandat, situat pe etajul 5 si 6 , cu o suprafata utila de 120.25 mp, 2 grupuri sanitare. Contorizarea este individuala, fiecare apartament avand centrala termica proprie. Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran sau exterior. Predare martie 2019, Comision comparator 0% Direct dezvoltator, Pretul nu include TVA si este valabil doar pentru plata Chash.

 • 20.900 EUR

  14825 Dezvoltator!!!! Garsoniera disponibila in imobil P+5, in zona Theodor Pallady la 12 minute distanta de metrou 1 Decembrie. Garsonierele sunt dotate cu calorifere de otel, parchet laminat, usa metalica de intrare si usi de interior. Blocul este termoizolat (10 cm), geamuri termopane noi Rehau, instalatii electrice, sanitare si termice noi, spatii comune finisate complet. Fotografii reale din locatie.

 • 20.900 EUR

  14824 Dezvoltator!!!! Garsoniera disponibila in imobil P+5, in zona Theodor Pallady la 12 minute distanta de metrou 1 Decembrie. Garsonierele sunt dotate cu calorifere de otel, parchet laminat, usa metalica de intrare si usi de interior. Blocul este termoizolat (10 cm), geamuri termopane noi Rehau, instalatii electrice, sanitare si termice noi, spatii comune finisate complet. Fotografii reale din locatie.

 • 118.500 EUR

  14823 Amplasamentul ales pentru acest imobil, respectiv zona Dristor, permite locatarilor accesul direct catre liniile RATB si catre statia de metrou cu acelasi nume(3 minute). Localizarea ideala a proiectului asigura un acces facil catre centrul Capitalei si catre punctele de interes din zona, printre care amintim Lidl, Mega Image, Parcul Titan, Parcul Al. I. Cuza, Parcul Tineretului si unitati de invatamant. Imobilul are un regim de inaltime D+P+4E+TH si prezinta apartamente cu doua, respectiv trei camere. Apartamentele din acest imobil se vand bransate la toate utilitatile sectorului 3. Blocul este construit din beton armat (diafragme si grinzi), inchis la exterior si intre apartamente cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior este compartimentat cu o caramida de 12,5 cm. Dintre dotarile si finisajele incluse in pret, mentionam: - zidarie din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12,5 cm la interior; - izolatie termica efectuata cu polistiren 10 cm; - tamplarie PVC cu geam tip termopan de culoare maro (TerraPlast); - balcoane inchise cu termopan; - instalatii termice, electrice si sanitare cu materiale furnizate in mare parte de ROMSTAL; - centrala termica proprie de apartament; Fiecare scara este dotata cu lift silentios. Pretul nu include TVA.

 • 19.905 EUR

  14822 Imobilul este amplasat intr-o zona rezidentiala foarte cunoscuta a Sectorului 3, peStrada Aleea Mizil, in spatele magazinului LIDL, cu acces imediat din Bulevardul Theodor Pallady (distanta 200 m), de unde se poate ajunge cu mare usurinta catre toate zonele din Bucuresti ca urmare a proximitatii imobilului fata destatia de metrou 1 Decembrie 1918 (300 m), fata destatia de statia de tramvai “Ozana”, liniile nr. 19, 27, 40 (200 m). In imediata vecinatate al imobilului se afla mai multe obiective de interes public printre care centrul commercial Lidl, magazinul Mega Image, Scoala Gimnaziala Nr 20, Gradinita Nr 211, Colegiul Tehnic Costin Nenitescu, precum si Piata Trapezului (distanta 400 m). Garsoniera se preda finisata la cheie, bransata la utilitati si contorizata individual. Blocul este anvelopat cu polistiren de 10 cm. Suprafata garsoniera 16 mp Pret apartament Parter 21.900 euro, tva inclus Pret apartamente Etajul 2 22.900 euro,tva inclus Pret apartament Etajul 4 20.900 euro,tva inclus *Prețul apartamentelor este negociabil. *Preturile apartamentelor nuinclud TVA 5%

 • 73.000 EUR

  14821 Apartament cu 3 camere, confort 1 decomandat, situat la intrarea pe strada Stelian Mihale, in spatele pietei Titan la cateva minute de mers pe jos pana la Metrou! Apartamentul este izolat termic, placat cu lemn, are gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica proprie, 2 grupuri sanitare! Este un apartament usor de intretinut, facut special pentru oameni care nu au timp liber! Blocul este reabilitat si a fost construit in anii 1980! In zona sunt scoli, gradinite, supermarketuri, parcul IOR, parcul Titanii, mijloace de transport in comun. Cadastrul si intabularea sunt facute. Pentru detalii, Georgiana!

 • 73.000 EUR

  14820 Apartament cu 3 camere, confort 1 decomandat, situat la intrarea pe strada Stelian Mihale, in spatele pietei Titan la cateva minute de mers pe jos pana la Metrou! Apartamentul este izolat termic, placat cu lemn, are gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica proprie, 2 grupuri sanitare! Este un apartament usor de intretinut, facut special pentru oameni care nu au timp liber! Blocul este reabilitat si a fost construit in anii 1980! In zona sunt scoli, gradinite, supermarketuri, parcul IOR, parcul Titanii, mijloace de transport in comun. Cadastrul si intabularea sunt facute. Pentru detalii, Georgiana!

 • 145.000 EUR

  14819 Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu,vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri -Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic . Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand "casa in acasa" . Locurile de parcare sunt prevazute atat insubsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial . Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , toamna anului 2019 . Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020. Apartamentul cu 4camere propus are o sufrafata totala utila de 98.4 mp si se afla la etajul 2din 8. Se preda la cheie, bransat la toate utilitatile si contorizat individual. Se preda cu: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usi, prize si intrerupatoare. Comision zero! Pretul nu include TVA!

 • 59.900 EUR

  14817 Va propunem spre vanzare ultimul apartament cu 2 cam dispus pe o suprafata de 58mp utili situat la etajul 2. Blocul din care face parte este amplasat intr-o zona linistita din vecinatatea Strazii Trapezului si a Metroului 1 Decembrie. Constructia este in FINALIZATA recent si a fost realizata cu: - Structura din beton armat - Compartimentari interioare si exterioare facute cu caramida termoizolanta Porotherm - Izolatie termica facuta cu polistiren expandat de 10cm Blocul beneficiaza de locuri de parcare supraterane ce se pot achizitiona cu 3000 EURO (TVA inclus) PRET: 59 900 EURO - TVA 5% INCLUS COMISION 0

 • 97.000 EUR

  14816 Va oferim spre vanzare un apartament cu 2camere dispus pe o suprafata de 59mp utili situat intr-un nou ansamblu rezidential. Zona Decebal este una dintre cele mai dinamice si cautate zone centrale ale Bucurestiului, in imediata vecinatate se afla o multitudine de unitati HoReCa si in acelasi timp foarte multe variante pentru transportul in comun (metrou Piata Muncii - 6 min de mers, RATB - 2 min). Constructia este realizata de unul dintre cei mai experimentati dezvoltatori din Bucuresti, portofoliul acesteuia insumeaza peste 50 de constructii realizate cu succes. In realizarea acesteia se folosesc urmatoarele materiale: - structura din beton armat realizata cu diafragme, stalpi si grinzi de sustinere - compartimentarile sunt facute cu caramida termoizolanta Porotherm de 30cm la exterior si 12cm la interior - izolatia termica se face cu termosistem de 10cm Apartamentul se preda complet finisat si va fii dotat cu: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie si calorifere din otel - obiecte sanitare in baie - usa metalica la exterior si din lemn la interior - geamuri tripane cu tamplarie PVC PRET PROMOTIONAL: 97000 EURO COMISION 0

 • 105.300 EUR

  14815 Va propunem spre cumparare un apartament cu 2camere excelent compartimentat. Suprafata utila totala este de 74mp. Blocul din care face parte apartamentul este amplasat intr-o zona linistita, predominata de case, regimul de inaltime este S+P+3E si este dotat cu: parcare subterana, lift silentios, post paza la intrarea in bloc si accesul este restrictionat la intrarea in curtea comuna a blocului. Datorita amplasamentului excelent pe care il are blocul, la distante foarte mici avem tot ce trebuie pentru a acoperi nevoile citadine. Compartimentarea este organizata exemplarsi suprafetele camerelor sunt urmatoarele: - LIVING - 33mp - DORMITOR - 18mp - BUCATARIE - 8mp - BAIE - 4mp - HOL+DEPOZITARE - 10mp - BALCON - 6mp Constructia este executata excelent: - STRUCTURA este facuta cu beton armat si este constituita din placi tip dala, diafragme si stalpi - COMPARTIMANTAREA este facuta cu caramida termoizolanta Porotherm PRET: 105 300 EURO +TVA NEGOCIABIL COMISION 0 VECINĂTĂŢI: Metrou Unirii (10 min de mers) Universitatea Bucuresti Piata Unirii Piata Universitatii Parc Unirii Centrul Vechi Tribunalul Bucuresti Biblioteca Nationala Intercontinental Multiple Unitati HoReCa

 • 160.000 EUR

  14814 Va oferim spre vanzare un apartament cu 3camere, decomandat, dispus pe o suprafata de 201mp intre care regasim si o terasa de 107mp. Amplasamentul acestuia este in imediata vecinatate a statiei de metrou 1 Decembrie. Ansamblul este impecabil din punct de vedere al organizarii spatiului, estetic si administrativ si este dotat cu: - parcare subterana si supraterana - lift electric - spatii verzi - locuri de joaca pentru copii - zone de relaxare Apartamentele se predau complet finisate cu gresie, faianta si parchet; cu centrala centrala termica proprie (Visessmann) si radiatoare din otel; usa metalica la exterior sii din lemn la interior si cu baile complet utilate. Toate acestea vor fi alese de viitorii proprietari din gama extrem de variata a celor de la Delta Studio. PRET - 160 000 EURO + TVA Comision 0! Pozele sunt cu titlu informativ! VECINATATI: Metrou Parc Titan Parc IOR Park Lake Mall RATB Penny Market Diverse institutii sanitare si de invatamant (scoli, gradinite si licee)

 • 126.500 EUR

  14813 Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu,vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri -Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic . Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand "casa in acasa" . Locurile de parcare sunt prevazute atat insubsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial . Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , toamna anului 2019 . Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020. Apartamentul cu 3 camere propus are o sufrafata totala utila de 87 mp si se afla la etajul 2din 8. Se preda la cheie, bransat la toate utilitatile si contorizat individual. Se preda cu: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usi, prize si intrerupatoare. Comision zero! Pretul nu include TVA!

 • Salveaza cautarea