RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Imobiliare dolj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 110.000 EUR

  FF98 Daca doriti un apartament generos, avand suprafata totala de 96mp, stradal, la etajul 1, in Insula, vis-à-vis de Confectii, Euroimobiliare va recomanda acest imobil! Este ideal atat pentru locuinta, cat si pentru firma (birouri), fiind usor de reperat, la un etaj foarte bun. Modelul 3D, va ajuta sa vedeti compartimentarea. Chiar daca il achizitionati pentru a locui, sufrageria si bucataria destul de spatioase (comparativ cu altele in blocurile din aceeasi zona), sunt pozitionate pe Vest (la strada), iar dormitoarele sunt pe Est, cu vedere in curtea interioara (aveti liniste).Un plus il constituie cele doua balcoane spatioase,unul dintrea acestea ar putea fi considerat camera sau arhiva sau orice altceva, el fiind de fapt o logie ce are ferestre dispuse fata-spate. Dotat cu centrala termica, cu AC, cu parchet din lemn de stejar si tamplarie PVC cu geam termopan, poate fi redecorat dupa placul dvs.

 • 1.100 EUR

  FF97 Vaoferim spre închiriere un spatiu de 155 mp la etajul 2, intr-o cladire de birouri situatape bld. Stirbei Vodala 2 minute de centrul orasului (la 100 m de liceul Fratii Buzesti). Amplasamentul este stradal si foarte usor de reperat, beneficiind de o fatadaelegantacu pereti tip cortinade sticlasi un design modern. Spatiul propus este împartit foarte bine: 3 sali de birouri spatioase, 1 grup sanitar, o baie complet utilata(chiuveta, w.c, bideu, cabina de dus)o incapere folositaca loc de luat masa, receptie si încao camera(ce poate fi folositaca arhivasau spatiu de depozitare) cu acces pe balconul cu vedere în curtea interioara. Cladirea este dotatacu lift nou (2017) de ultimageneratie si beneficiazade toate utilitatile necesare desfasurarii unei activitati (apa, canalizare, curent electric, centralatermica, internet, sistem de supraveghere, acces în cladire prin apelare interfon). Locatia excelenta, panorama deosebitaoferitade cortina de sticla, vor oferi un confort desfasurarii activitatii si va impresiona placut partenerii si clientii dumneavoastra. Oferta noastrade preteste de 1100 euro + TVA pentru o perioada de minim 2 ani. Pentru detalii suplimentare si vizionarea spatiului vaasteptam la sediul nostru ce se aflala parterul cladirii.

 • 37.500 EUR

  FF96 In Brazda, la doi pasi de Piata Baba Novac, de Scoala 24, scoli, gradinite, institutii bancare, farmacii, garsoniera semidecomandata, frumos amenajata, cocheta, beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan si AC, Zona de gatit si servit masa, este delimitata de camera propriu-zisa printr-un perete de sticla cu usa culisanta.

 • 61.500 EUR

  FF95 In Cornitoiu, zona cu acces facil catre Rocada, va prezentam un apartament compus din doua camere decomandate, cu balcon, situat la parterul unui bloc construit dupa 1980, din beton. Bucataria este mutata in balcon, astfel acum e format din living si doua camere. Bine ingrijit, dotat cu gresie, faianta, obiecte sanitare schimbate, mobilat ,poate fi luat in consideratie de cei ce lucreaza la Politia Judet, la unitatea militara din arie si nu numai. Este aproape de scoli, gradinite, chiar si de licee.

 • 95.000 EUR

  FF94 Euroimobiliare va recomanda un apartament generos ca spatiu, cu o suprafata totala de 104mp, iar cea utila de 85mp, compus din patru camere, bucatarie, camara, o baie, o logie mare pe bucatarie si unul din dormitoare si un balcon la fel de spatios ce deserveste sufrageria si celalalt dormitor. Modelul 3D prezentat mai jos, alaturi de fotografii, va poate ajuta in a va face o imagine de asamblu asupra acestui imobil. Este o locuinta foarte luminoasa (cu orietare E-S), ingrijit, dotat cu parchet din lemn masiv, paluxat, gresie, faianta si tocarie exterioara din PVC cu geam termopan.Un alt avantaj e scos in evidenta de acel ” view” spectaculos catre Hotelul Ramada si catre pasajul Km 0, de la etajul 5.

 • 58.000 EUR

  FF93 Euroimobiliare va prezinta la Ciuperca, aproape de centru’ , de Colegiul Fratii Buzesti, de Facultatea de Medicina si Farmacie, de Spitalul Judetean, un apartament ce a fost transformat in 3 camere. Poate fi luat in calcul si pentru cei ce vor sa-si mareasca venitul din inchirierea acestuia. Blocul este construit in 1985. Locuinta are suprafata totala de 57mp, a fost modificata, acum, avand doua dormitoare, un living open space cu bucataria ce a fost mutata pe balcon si o baie. Beneficiaza de centrala termica, AC, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan si se vinde mobilat si utilat complet.

 • 63.500 EUR

  FF92 Foarte, foarte aproape de centrul Craiovei, in Brazda lui Novac, langa Casa de Sanatate, in bloc construit din 1983, la etaj intermediar, va oferim un apartament ce are doua camere decomandate, dotat cu gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara. Bucatarie ramane mobilata si dulapul facut pe comanda din dormitor. Teava de gaz este pe palier.

 • 62.000 EUR

  FF91 Euroimobiliare va recomanda o locuinta compusa din trei camere semidecomandate, la etajul 1, in bloc din caramida, in zona Schmidt, aproape de Gradina Botanica, de Scoala Nr. 2, de Spitalul Filantropia, de institutiile importante, ce beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan si usa metalica. Pretul mic, in special pentru zona si pentru etaj este un “punct forte”.

 • 57.000 EUR

  FF90 Pentru cei interesati de achizitionarea unui apartament ce are doua camere, la etajul 1, cu suprafata totala de 52mp, iar cea utila 49mp, va propunem aceasta oferta ! Locuinta a fost remodelata , in sensul ca, acum, este decomandata si beneficiaza de gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara schimbata si mobilata.

 • 300 EUR

  FF89 Ultracentral, pe A.I.Cuza, langa Mc Donald’S, va oferim spre inchiriere un apartament compus din trei camere decomandat, mobilat si utilat complet, la etajul 5 / 7, in bloc construit in 1996, cu lift. Locuinta este ingrijita, are gresie si faianta, iar mobilierul din dormitoare este nou, la un pret bun.

 • 51.000 EUR

  FF88 In Brazda, pe Rocada, in apropierea Simplonului, va prezentam un apartament compus din doua camere semidecomandate, la etaj intermediar, in bloc construit in 1978 (dupa cutremurul din 1977), din beton. Este liber si pregatit pentru amenajari , momentan este dotat doar cu AC, tamplarie PVC cu geam termopan si usa metalica.

 • 50.000 EUR

  FF87 In Brazda lui Novac, aproape de BigFamily, chiar si de Simplon, zona cu gradinite, scoli si locuri de joaca pentru copii, va prezentam un apartament ieftin, la etajul 3 / 4 , ce are doua camere semidecomandate. Este o locuinta curata, luminoasa, avand vedere in curtea interioara, cu orientare pe sud si beneficiaza de AC,parchet din lemn, termopan la bucatarie si dormitor, usa metalica.

 • 87.000 EUR

  FF86 Euroimobiliare va recomanda o locuinta modern amenajata, pe Calea Bucuresti, foarte aproape de Piata Centrala, de Universitate, de Judecatoria Craiova, cu materiale de calitate (alarma, AC, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara si obiecte sanitare). Apartamentul are trei camere decomandate, cu doua balcoane si doua bai, cu suprafata totala de 81mp. Modificarile aduse acestuia sunt moderne, astfel ia nastere un open space foarte generos format din bucatarie, sufragerie, balcon si holul principal. Are o priveliste foarte frumoasa, este situat la etajul 7 / 8, in bloc construit in 1992, din BCA pe cadre din beton. Se vinde mobilat si utilat, mai putin mobila de dormitoare si canapeaua.

 • 68.000 EUR

  FF85 Euroimobiliare va prezinta in zona centrala, la doi pasi de Mc Donald’S, apoape de Piata Centrala, de Universitate, un apartament compus din doua camere decomandate, cu doua balcoane, ce are o suprafata totala de 65mp. Blocul este construit in 1988 si are acoperis cu pod cu proiect. Se vinde mobilat si utilat si beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan, AC . Faptul ca are doua balcoane, iar pe balconul cu iesire din bucatarie, este deja mutat aragazul si chiuveta, s-a obtinut astfel o camera ce poate fi transformata in sufragerie, iar sufrageria va putea deveni un alt dormitor.

 • 45.000 EUR

  FF84 In zona usor accesibila in Craiovita Noua, vizavi de Orizont, in aproprierea scolilor nr. 30 si 32, va prezentam un apartament situat la parter in bloc cu patru niveluri. Cu orientare S-V, acest imobil este semidecomandat, beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara si se vinde mobilat si utilat.

 • 52.000 EUR

  FF83 Pentru cei interesati sa achizitioneze un apartament compus din doua camere semidecomandate, situate la etajul 3 / 4, stradal, chiar cu vedere la Bulevardul Nicolae Titulescu, va recomandam acest imobil. Este o zona buna, fiind aproape de Gradina Botanica, de centrul orasului, de supermarketuri, de statiile mijloacelor de transport in comun catre mai toate cartierele, de scoli si gradinite. O locuinta primitoare si luminoasa cu orientare pe sud, beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan si obiecte sanitare schimbate.

 • 300 EUR

  FF82 Euroimobiliare va recomanda spre inchiriere, la Billa, un apartament cu doua camere, situate la etaj intermediar, intr-un bloc nou construit, prevazut cu lift. Locuinta este primitoare, luminoasa, ferestrele fiind orientate spre est, beneficiaza de centrala termica, gresie,faianta,parchet, tamplarie PVC, mobilat si utilat complet, modern.

 • 74.000 EUR

  FF80 Vorbim de un apartament compus din trei camere decomandate, cu doua grupuri sanitare, situat la etajul 1/4 , al unui bloc construit in 1989 (blocurile construite in aceasta perioada sunt mai spatioase). Cu o suprafata totala de 76,30 mp, iar cea utila de 72,30 mp, are orientare Est-Vest, bilateral, beneficiaza de centrala termica cu tevile pe Cu, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara schimbata si e amplasat in 1 Mai –fostul targ.

 • 64.000 EUR

  FF79 Euroimobiliare va recomanda in Brazda, zona Simplon, o locuinta compusa din doua camere decomandate, cu toate imbunatatirile. Blocul construit in 1982 este izolat termic exterior si sunt locuri de parcare in preajma. Situat la parter inalt, cu balcon prins in cadastru, este dotat cu centrala termica, AC, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara din lemn, are si canalizare separata. Se vinde mobilat si utilat complet.

 • 63.000 EUR

  FF78 In Rovine, zona Cleo, va prezentam un apartament ce are doua camere decomandate, cu doua balcoane, cu suprafata de 60mp,la etajul 3 / 4, in bloc construit in 1981. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica, are tamplarie PVC cu geam termopan, tocarie interioara din lemn si AC. Se vinde mobilat si utilat.

 • Salveaza cautarea