Ajutor

Pagina de Ajutor


Întrebări frecvente (FAQ):

  1. Cum pot căuta printre anunturile portalului romimo.ro?

  2. Cum pot adăuga un anunt pe romimo.ro?

  3. Cum administrez anunţurile deja adăgate?

  4. Cum funcţionează opţiunea „Adaugă la preferate”?

  5. Cum funcţionează opţiunea „Căutări salvate”?

  6. Cum îmi creez cont de utilizator pe romimo.ro?

  7. Cum pot modifica datele de utilizator si/ sau datele de contact?


1. Cum pot căuta printre anunţuri?


Navigarea printre anunturile de pe site este gratuită şi nu aveţi nevoie de înregistrare.

Puteti căuta în urmatorul felş


Căutarea dupa ID-ul anunţului:

Această modalitate o puteti folosii daca cunoaşteţi Id-ul anunţului căutat, introduceti acest ID in campul Ştiţi ID-ul anunţului dumneavoastră? situat pe pagina principală a romimo după care daţi click pe butonul Căutare


Căutare detaliată

Alegeţi din meniul principal de căutare situat pe prima pagină unul dintre tab-urile:

Proprietăţi de vânzare, Proprietăţi de închiriat, Proiecte.

Dupa alegerea tab-ului incepeti sa scrieti in campul “Locatie” numele localitatii in care sunteti interesati sa cautati proprietati sau proiecte, acesta vă va arăta o lista de locaţii pentru care există proprietăţi în baza de date; puteţi alege una dintre locaţii sau să introduceţi o alta locaţie.


Mai apoi veţi alege din lista drop-down una dintre categoriile principale de proprietăţi si veţi selecta intervalul de preţ căutat şi suprafaţa utilă sau suprafaţa terenului în funcţie de categoria aleasă anterior. Daţi click pe butonul “Căutare”


După afişarea listei de rezultate puteţi face o Căutare mai detaliată folosind meniul de căutare din partea stângă a paginii.


2. Cum pot adăuga un anunt pe romimo.ro?


Primele 2 anunturi sunt gratuite, iar de la al 3-lea anunt se percepe o taxa de 3 EURO+TVA (plata cu Card, Credit) si 4 EURO+TVA (plata prin SMS). Daca reprezentati o agentie imobiliara sau sunteti o persoana fizica ce desfasoara activitati imobiliare va rugam sa luati legatura cu noi pe adresa contact(@)romimo(.)ro. Consultantii nostri vor întocmi în cel mai scurt timp un pachet de anunturi potrivit firmei Dumnevoastra.

3. Cum administrez anunţurile deja adăugate?

Administrarea anunţurilor se poate face doar dupa ce vaţi logat în contul de utilizator. În cont vă apar următoarele tab-uri: Anunţuri salvate, Anunţurile mele, Căutări salvate, Statistici anunţ, Profil.

Anunţurile vor putea fi administrate atunci când sunteţi în secţiunea Anunţurile mele”. În dreptul fiecărui anunţ apar următoarele funcţii: Sterge, Editare, Vândut, Extindere, Copiere, Reînoire. Acestea le puteţi folosii dând click pe funcţia ce doriţi să o utilizaţi. Pentru a vizualiza anunţul din contul de utilizator daţi clcik pe imaginea anunţului sau pe link-ul cu titlul anunţului. Tot în dreptul anunţului va apărea codul de identificare al acestuia pe care îl puteţi folosii pt a ajunge în mod rapid la anunţ atunci când sunteţi în pagina de start.

Dacă doriţi ca la un moment dat un anunţ să nu vă mai apară pe site-ul romimo însă nu doriţi să îl ştergeţi puteţi folosii butonul Blocare din dreptul anunţului. Acesta vă permite să reactivaţi anunţul atunci când veţi dorii.

4. Cum funcţionează opţiunea „Adaugă la preferate”?

În contul de utilizator puteţi să salvaţi anunţurile ce va intereseaza prin click pe butonul “Adaugă la Preferate” din dreptul anunţului dorit. Veţi putea vizualiza acest anunt accesand “Anunţuri salvate” sau “Listă Favorite”.

Puteţi folosii această opţiune şi dacă nu sunteti logat în contul de utilizator, dacă folosiţi acelaşi browser şi acelaşi computer acesta va memora Anunţurile adăugate la favorite.

5. Cum funcţionează opţiunea „Căutări salvate”?

OpţiuneaCautari salvate” poate fi utilizată doar din contul de utilizator. Atunci când sunteţi interesat de anunţurile noi aparute într-o anumită categorie de proprietăţi, interval de pret sau localitate, judeţ, puteţi salva aceste criterii de căutare astfel încât atunci când sunt adăugate anunţuri noi ele vor putea fi vizualizate de către dumneavoastră în secţiunea Căutări Salvate a contului de utilizator. De aceea atunci când doriţi să salvaţi o cautare va trebuii să vă logaţi în contul de utilizator.

6. Cum îmi creez cont de utilizator pe romimo.ro?

Vă puteţi creea cont de utilizator folosind butonul Înregistrare din partea de sus a paginilor site-ului, va trebuii să completaţi câmpurile cu datele dumneavoastră de contact, adresa de e-mail validă şi bifaţi ceckbox-ul de acceptare a regulilor portalului ( vă sfătuim să citiţi aceste Reguli înainte de a vă creea contul de utilizator). Dacă sunteţi persoană fizică va trebuii să bifaţi şi ceckbox-ul prin care declaraţi că sunteţi persoană fizică şi nu desfăşuraţi activităţi imobiliare.

Puteţi să vă creeaţi contul de utilizator şi în momentul când finalizaţi de adăugat un anunţ gratuit pe site-ul nostru. La pasul 5 al adăugării anunţului după ce aţi introdus adresa dumneavoastră de e-mail în câmpul “Adresa de e-mail” daţi click pe butonul “Verifică”, completati datele dumneavoastră de contact şi mai apoi asigurativă că ceckbox-ul “ Creare utilizator” este bifat

7. Cum pot modifica datele de utilizator si/ sau datele de contact?

Datele de utilizator pot fi modificate din contul de utilizator folosind tab-ul “Profil”, aici puteti modifica parola numele si prenumele de utilizator.

Pentru a modifica datele de contact din Anunţ trebuie sa folosiţi funcţia de Editare a acelui anunţ; la pasul 5 apasaţi butonul Editare ce apare in box-ul de contact si modificaţi sau adaugaţi date în campurile de contact dupa care apasaţi butonul Salveaza.