Trimite unui prieten

Trimite

Birou lux,34.47mp central, piata 700, gheorghe lazar

310 EUR
Valabil din 16.09.2019 10:52:45
Specificatii
Suprafata utila 34,47 m2
Numar camere 1
Descriere

Pentru a va putea ajuta mai bine avem fotografii cu ceea ce ve-ti gasi la noi si mai jos o mica descriere a ceea ce oferim iar pentru a va putea ajuta sa gasiti exact ceea ce cautati va oferim consiliere gratuit la numarul de pe anunt.

Va punem la dispozite un spatiu de birouin suprafata de 34.47 mp cu posibilitate de mobilare iar pentru a afla mai multe detalii contacteaza-ne la nr. de telefon afisat.


Pretul include
-acces la bai femei / barbati,
-acces lift,
-paza,
-acces terase exterioare fumatori,
-posibilitate montare cutie postala,
-posibilitate montare firma luminoasa pe exteriorul cladirii, (prezenta firmei dumneavoastra pe cladire, va aduce un mare plus de imagine)
-acces la Chichineta + sala sedinte mobilata si utilata (pe baza de programator, inclusa in pret)Avantajele cladirii sunt: locatia, accesibilitatea la locatie, cele 1500 de locuri de parcarea formate din: parcare Careefour (parcarea cladirii), parcare Anaf, parcare Eta2U, parcarea City Business Center, parcare Piata 700, parcarile primariei. Chichinete, sali de sedinte, terasa exterioara, terasa interioara cu cel mai mare ficus din Europa, control acces, paza, curatenie zone comune, imbunatatiri continue, in viitor piscina interioara, rooft top (oferim bonus chiriasilor ce inchiriaza suprafete mai mari).

In cladire iti poti efectua cumparaturile la cel mai mare magazin alimentar din zona centrala (Carrefour), cladirea fiind deservita de o zona comerciala de 4500 mp in care se regasesc si alte magazine, zone de servicii, de care poti beneficia.

Utilitati: 6 lifturi, curent 220v, curent 380v, 26 de grupuri sanitare, internet, posibilitatea reducerii costului cu Retim, climatizare, cladire in curs de izolare termica pentru scaderea costurilor de incalzire / racire.

Permitem subanchirierea spatilor de catre chiriasii nostrii.

Diverse destinatii: pentru a putea oferii solutii pentru diverse necesitati am dotat cladirea cu 18 scurgeri, ne-am asigurat ca apa, curentul sa se poata trage oriunde.

Compartimentarea este in general flexibila, rigips, astfel putandu-se obtine spatii mici sau mari open space, sau modifica usor compartimentarile dupa cum se doreste.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Pupsa Alexandru

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!