Trimite unui prieten

Trimite

Proprietar, Spatiu 107.17mp cu grup sanitar propriu

7,50 EUR
Valabil din 12.09.2019 13:37:07
Specificatii
Suprafata utila 107,0 m2
Descriere

Va ofer spre inchiriere un spatiu localizat in centrul urbei, in Timisoara, judetul Timis, potrivit pentru birouri, clinica, IT si orice alta activitate

Ca suprafata disponibila avem 107.17 mp care include si grupuri sanitare proprii
Oportunitati:

-Permitem postarea siglei / promovarii pe exteriorul cladirii si avand in vedere locatia ultracentrala, prezenta firmei dumneavoastra pe cladire, va aduce un mare plus de imagine.
-Locatie usor accesibila cu front stradal la 4 bulevarde, usor de identificat si directionat clientii (fosta Nokia), vis a vis de primul hotel de 5 stele din Timisoara (in constructie).
-Permitem subanchirierea spatilor de catre chiriasii nostrii.
- Se poate inchiria pe o perioada de minim un 1 an sau pe perioade mai scurte pentru diferite evenimente.
-Acces din strada(Gheorghe Lazar)

Pentru oferta ta personalizata suna acum.

Avantajele cladirii sunt: locatia, accesibilitatea la locatie, cele 1500 de locuri de parcarea formate din: parcare Careefour (parcarea cladirii), parcare Anaf, parcare Eta2U, parcarea City Business Center, parcare Piata 700, parcarile primariei. Chichinete, sali de sedinte, terasa exterioara, terasa interioara cu cel mai mare ficus din Europa, control acces, paza, curatenie zone comune, imbunatatiri continue, in viitor piscina interioara, rooft top (oferim bonus chiriasilor ce inchiriaza suprafete mai mari).

In cladire iti poti efectua cumparaturile la cel mai mare magazin alimentar din zona centrala (Carrefour), cladirea fiind deservita de o zona comerciala de 4500 mp in care se regasesc si alte magazine, zone de servicii, de care poti beneficia.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Pupsa Alexandru

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!