Trimite unui prieten

Trimite

Spatiu comercial de inchiriat

5 EUR
Valabil din 21.09.2019 04:45:19
Descriere

Coldwell Banker Alpin va propune un spatiu de birouri pretabil unor activitati de tip sediu firma, birou IT, call center, micro productie
Proprietatea a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al Coldwell Banker Alpin, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul Coldwell Banker, brand recunoscut la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

Scurta descriere a spatiului:
- spatiu de tip open- space
- compartimentare cu structura usoara in: 1. spatiu de birou/receptie 30 mp si 2. spatiu open space 370 mp
- 1cale de acces
- 2 baie
- sistem de alarma si video
- intrare pe baza de cartele de acces
- inaltime utila-3.5m
- curent 220V si 380V
- suprafata vitrata mare ceea ce confera o lumina naturala generoasa
- in proximitate se regasesc statii pentru transport in comun

Coldwell Banker Alpin, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificație, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potențialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garanție. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveți nevoie de clarificari sau informații suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al Coldwell Banker Alpin.
Consultantii Coldwell Banker, din Romania, sunt specializati in acordarea de consultanta si servicii de intermediere, pentru toate segmentele pietei: rezidential, spatii de birouri, retail, industrial, terenuri si investitii. Furnizarea de servicii integrate clientilor nostri, este cheia unei colaborari de tip win-win.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Daniel Aioanei

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!