Vrei sa primesti notificari de la Romimo?

Trimite unui prieten

Trimite

Gradina cu apartament langa Manastirea Casin

264 999 EUR
Valabil din 03.12.2019 10:57:57
Specificatii
Suprafata utila 80,0 m2
Numar camere 3
Numar bai 2
Anul constructiei 2019
Locuri parcare 1
Numar bucatarii 1
Numar balcoane 2
Numar garaje 1
Descriere

In zona rezidenţială Domenii,va prezentam unul dintre cele mai exclusiviste imobile: intr-o poziţie excelentă cu deschidere înspre toate rutele de acces ale oraşului, păstrând în acelaşi timp avantajele zonei rezidenţiale istorice de vile vechi de patrimoniu. Conceptul de la care s-a pornit in definirea ansamblului de apartamente, este acela de a extinde spaţiul de locuit către natură şi de a le integra cu terase amenajate în concordanţă cu cele mai noi tendinţe. Există un echilibru plăcut între suprafeţele construite şi cele verzi, dar şi cu terasele de care dispune fiecare apartament. Reinventarea experienţei de a locui într-o clădire de apartamente este datorată intimitatii de care dispun cele 8 apartamente plus penthouse-ul. Valorile proiectate în dezvoltarea acestei viziuni sunt:
-Integrarea spaţiului de locuit cu acces direct inspre terase extinse cu privelişte panoramică.
-Oferirea unei grădini private clădirii, pentru a redefini experienţa locatarilor. Arhitectura apartamentelor este completată de livinguri cu pereţi vitraţi cu vederea către spaţii verzi sau zone rezidenţiale.
-Calitate atit in construcţia clădirii, cât şi in finisaje, se folosesc doar materiale şi tehnologii de ultimă generaţie.
STRUCTURĂ DE REZISTENŢĂ se realizează din: fundaţii continue din beton armat, planşee monolit din beton armat. Peretii exteriori se construiesc din zidărie de cărămidă şi cadre de beton armat. Acoperişul este de tip terasă cu termoizolaţie şi hidrolzolaţie.
SUBSOLUL include un garaj pentru 10 autoturisme, un adăpost ALA pentru 27 de persoane şi staţie de pompare apă.
UTILITĂŢILE clădirii vor cuprinde: racordarea la electricitate, apă, canalizare, gaz, CATV, internet direct de la reţelele stradale existente. Sistemul de climatizare de tip multisplit cu unităţi externe pentru 2 şi 3 unităţi interne de tip casetă cu refulare pe o singură direcţie. Acestea sunt echipate cu control din telecomandă cu infraroşu şi sistem de Wi-Fi.
FINISAJE DE LUX. Ferestrele vor fi cu geam termopan Al si PVC. Uşa de la intrare va fi dotată cu geam termopan. Pereţii exteriori vor avea sistem de izolaţii termice şi vopsitorii de protecţie în culorile faţadei.
DOTĂRILE: Contorizare pentru fiecare apartament la: apă, gaze, electricitate. Clădirea va fi dotată cu lift şi va avea interfon de tip video.
Clădire "Enviromental Friendly" Minimizarea emisiel de carbon şi a poluării prin folosirea de tehnologii de ultimă generaţie.
EXCLUSIVITATEA experienţel de a locui. Procedura de selecţie a locatarilor şi acceptarea regulamentului personalizat al blocului.

Primul apartament deosebit este cel de la parter cu gradina proprie si orientare catre Sud. Apartament cu 2 dormitoare. Acces grădină si terasă cu vedere la curtea interioară. Un apartament care este invăluit de o ambiantă unică datorată accesului în grădina privată. Terasa este inconjurată integraI de natură, conferind un grad sporit de relaxare şi o privelişte incântătoare.
Zona de zi (care cuprinde bucătăria semideschisă şi Iivingul) este amplasată in dreapta intrării in apartament, iar zona de noapte dormitoarele şi băile, in stânga.
Livingul este foarte luminos, datorită ferestrelor care acoperă porţiuni mari din cele două laturi ale incăperii care dau spre exterior, şi are ieşire spre o terasă dispusă pe două laturi, care asigură o perspectivă amplă asupra peisajului. În dreapta intrării se află zona de noapte. Primul dormitor, în care se intră direct din holul de la intrare, beneficiază de un dressing din care se intră in baia dotată cu duş. Al doilea dormitor asigură un grad mare de intimitate şi autonomie — dintr-un hol interior se deschid dormitorul, cea de-a doua baie şi un dressing.
Grădină privată: o oază de relaxare destinată exclusiv proprietarilor. Grădina este un spaţiu ideal pentru un refugiu în natură in care vă puteţi retrage la sfârşitul zilelor aglomerate, special creat pentru a vă readuce liniştea şi relaxarea, având o suprafaţă de aproximativ 80 mp.
In pretul afisat NU este inclusa TVA, aceasta se adauga la pretul afisat.
Zona rezidenţială Piaţa Domenii, poziţie excelentă cu deschidere înspre toate rutele de acces ale oraşului, păstrând în acelaşi timp avantajele zonei rezidenţiale istorice de vile vechi de patrimoniu.
Grădină in jurul blocului cu arbori Şi vegetaţie abudentă Locuinţe deschise spre natură care conferă o linişte şi ambienţă relaxantă pentru fiecare locatar al clădirii.
Pe scurt un camin potrivit pentru tine!
Alege ce ţi se potriveşte!

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Fa oferta
  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!