Trimite unui prieten

Trimite

Apartament 4 camere Titan Postavarului -Metrou Nicolae Grigorescu

125 000 EUR
Valabil din 21.05.2019 05:30:11
Specificatii
Suprafata utila 95,75 m2
Numar camere 4
Numar bai 2
Etaj etaj 3
Compartimentare decomandat
Confort 1
Anul constructiei 2018
Numar nivele 4
Structura de rezistenta beton
Numar bucatarii 1
Numar balcoane 2
Vecinatati Metroul Nicolae Grigorescu, Metroul 1 Decembrie 1918, marile centre comerciale ale cartierului Titan: Mall ParkLake Shopping, Auchan, Iris Mall, Ikea 2 din a doua jumatate a anului 2018. In proximitate, la 10 minute de mers pe jos sunt parcurile Alexandru Ioan Cuza (IOR) si Titanii.
Disponibilitate proprietate Decembrie 2018
Descriere

Amplasament:
Apartament 4 camere de vanzare direct Dezvoltator in sectorul 3, in apropierea statiilor de metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918, avand ca puncte de reper marile centre comerciale ale cartierului Titan: Mall ParkLake Shopping, Auchan, Iris Mall, din a doua jumatate a anului 2018 cel de-al doilea magazin Ikea, Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) si Parcul Titanii din proximitatea Policlinicii Titan.
Imobil:
Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.
Proprietate:
Apartamentul este decomandat cu o suprafata totala de 95.75 mp utili. Acesta este alcatuit dintr-un living cu bucatarie open space cu acces pe balcon, trei dormitoare din care doua au acces pe balcon, doua grupuri sanitare, un hol si o debara.
Facilități:
Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.
Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    E24 Valentin Preda

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!