Trimite unui prieten

Trimite

Ultracentral si ultraspatios, apartament cât o casă pe Szigligeti Ede

104 700 EUR
Valabil din 19.06.2019 05:45:10
Repostat automat
Specificatii
Suprafata utila 164,0 m2
Numar camere 5
Numar bai 2
Etaj parter
Compartimentare circular
Anul constructiei 2013
Structura de rezistenta caramida
Numar bucatarii 1
Vecinatati Liceul Mihai Eminescu, Podul Carol, Restaurant Due Fratelli, baza sportiva Vointa
Disponibilitate proprietate 2 luni
Descriere

668,9 EUR / mp
5 camere.

Vă propun spre vânzare [cu comision zero pentru cumpărător] un apartament cât o casă [in cladire individuală], ultra-spațios [164 mp utili!], cu 5 camere, pe strada Szigligeti Ede nr. 18, la doar câțiva pași de liceul Mihai Eminescu.

Apartamentul este cochet, foarte bine gândit din punct de vedere constructiv, arhitectul care a lucrat la proiect extrăgând maximul posibil din punct de vedere al spațiului pentru locuit, cât și al iluminării naturale.

Compartimentarea este foarte avantajoasă, cu un spațiu generos de depozitare intr-un subsol bine conservat si uscat + unul adițional la terasa de acces în casă.

Proprietatea este ideală pentru locuirea unei familii tinere, cu copii năzdrăvani care au nevoie de ”spațiu de manevră” pentru a-și consuma energia, în același timp excelentă pentru cei care doresc o locuință modernă, încăpătoare, cu spații exterioare generoase, în zona ultracentrală a orașului Oradea, la doi pași de zona de agrement a Crișului Repede și la câteva minute de mers pe jos de pietonală.

Living-ul, camera de oaspeți, cele trei dormitoare, cele doua băi spațioase, bucătăria deschisă și terasa – toate complet mobilate și utilate - alături de grădina aflată la dispoziție, completează imaginea spațioasă, cu împărțiri potrivite și echilibrate.

De asemenea, apartamentul dispune de toate utilitățile si facilitățile, ca de exemplu centrala termică (pe peleți) si aparatele de aer condiționat din fiecare cameră (fiecare aparat cu unitate exterioară proprie, deci independent ca funcționalitate).

Compartimentare:
• Parter: terasa de acces, hol, living, cameră de oaspeți, bucătărie deschisă, baie generoasă [cu două lavoare], terasă.
• Mansarda: dormitor matrimonial, dormitoare copii, baie generoasă.

Se vinde mobilat si utilat. Toate acestea BONUS.

Apartamentul luminos si foarte spațios este disponibil în două luni de la acordul de vânzare-cumpărare.

PS: comision 0 (zero) pentru cumpărător!

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Florin Plesca

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!