Trimite unui prieten

Trimite

Garsoniera Titan Postavarului -Metrou Nicolae Grigorescu

51 000 EUR
Valabil din 26.04.2019 05:30:24
Specificatii
Suprafata utila 48,9 m2
Numar camere 1
Numar bai 1
Etaj parter
Compartimentare decomandat
Confort 1
Anul constructiei 2018
Numar nivele 4
Structura de rezistenta beton
Numar bucatarii 1
Vecinatati Metroul Nicolae Grigorescu, Metroul 1 Decembrie 1918, marile centre comerciale ale cartierului Titan: Mall ParkLake Shopping, Auchan, Iris Mall, Ikea 2 din a doua jumatate a anului 2018. In proximitate, la 10 minute de mers pe jos sunt parcurile Alexandru Ioan Cuza (IOR) si Titanii.
Disponibilitate proprietate Decembrie 2018
Descriere

Amplasament
Garsoniera de vanzare direct Dezvoltator in sectorul 3, in apropierea statiilor de metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918, avand ca puncte de reper marile centre comerciale ale cartierului Titan: Mall ParkLake Shopping, Auchan, Iris Mall, din a doua jumatate a anului 2018 cel de-al doilea magazin Ikea, Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) si Parcul Titanii din proximitatea Policlinicii Titan.
Imobil:
Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.
Proprietate:
Garsoniera este decomandata cu o suprafata totala de 48.9 mp utili. Aceasta este alcatuita dintr-un living cu acces in balcon, o bucatarie spatioasa, un grup sanitar si un hol.
Facilități:
Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.
Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Ionut Bacria

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!