Trimite unui prieten

Trimite

CASA DE VACANTA - Valea Doftanei

95 000 EUR
Valabil din 18.09.2019 08:47:12
Specificatii
Stadiul constructiei Finalizat
Suprafata terenului 690,0 m2
Suprafata utila 200,0 m2
Numar camere 5
Numar bai 2
Incalzire convector
Numar niveluri 2
Locuri parcare 4
Descriere


Casa de vacanta - situata pe Valea Prahovei in com. Valea Doftanei,localitatea Traisteni,constructie finalizata in 2017, este amplasata intr-o zona montana deosebita, in mijlocul naturii avand o priveliste frumoasa spre muntii Baiului,altitudine de 1000m,zona exclusiv de case de vacanta si pensiuni fiind potrivita iubitorilor de natura, liniste si aer curat.
Structura casei este din lemn stratificat cu grosime a grinzilor de 30 cm, cu izolatie multistrat,(tencuiala,Polistiren expandat
EPS 80+ IGNIFUGAT/lemn/vata minerala/rigips), tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, izolatia la mansarda fiind dublata cu strat de polistiren si folie de aluminiu. Instalatia electrica este cu cablu de cupru fiind tras traseu individual pentru fiecare convector.
Curte in supraf de 650 mp amenajata cu loc gratar
,terasa/leagan/camera tehnica.
Interiorul casei are finisaje si amenajari de nivel superior,mobilata -Mobexpert . Casa are la parter un living open space cu bucatarie, WC ,dormitor cu 3 locuri de dormit si pod folosit ca loc de depozitat.Etajul unu are 2 dormitoare si baie cu dus.
Mansarda este amenajata cu un dormitor cu vedere pe doua laturi.
Casa este foarte bine pozitionata,bransata la toate utilitatile-(canalizare,fosa septica, apa curenta, lumina-bransament electric trifazic);
Incalzirea electrica se face cu convectoare instalate in fiecare camera cu reglaj electronic al temperaturii si functie antiinghet. Convectoarele electrice sunt aparate care folosesc curentul electric pentru incalzirea mediului ambiant prin convectie, adica prin incalzirea directa a aerului. La sistemul de incalzire electrica prin convectoare, randamentul se apropie de 100%, neexistand pierderi catre exterior in timpul producerii de caldura. Contorizarea consumului de energie este foarte precisa in acest caz.
”Reglajul confortului se face independent in fiecare incapere, ceea ce duce la eliminarea consumului nedorit si sa nu uitam de latura ecologica a energiei. Gazul, lemnul si titeiul sunt resurse epuizabile, care au costuri din ce in ce mai mari la consumator.
Apa calda menajera este asigurata de 1 boiler de 100 litri. Apa este pompata din fantana de 12 m adancime.CASA ESTE COMPLET MOBILATA-MOBEXPERT .
Pentru cei interesati trimit poze pe mail,etc., Incalzire: Incalzire centralizata, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 220, suprafata totala: 700, anul constructiei: 2017

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    BIRLA IONUT IONUT

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!