Trimite unui prieten

Trimite

Casa Curte Dobreni de Giurgiu

38 500 EUR
Valabil din 18.03.2019 09:05:19
Specificatii
Suprafata terenului 1000,0 m2
Suprafata utila 120,0 m2
Suprafata construita 200,0 m2
Numar camere 3
Numar bai 1
Incalzire altele
Descriere

Casa este din caramida, a fost consolidata si renovata substantial in anul 2005, cu sub-zidire, peretii legati cu plasa metalica interior-exterior in toate camerele, podele beton, tencuita dur, 9 stalpi de legatura in puncte importante, se poate adauga si etaj cu placa prinsa de acesti stalpi, acoperisul acoperit integral cu tabla tip Lindab.

DETALII :
- instalatie electrica noua, pe cupru
- ferestre profil PVC cu geam termopan, doua sunt doar ochi de lumina, iar doua cu deschidere normala si oscilo-batanta, si plasa insecte
- peretii izolati termic cu polistiren expandat grosime 5 cm, dar densitate maxima, iar tzoclul de jos izolat cu polistiren extrudat de 3 cm, in 2010.
- camera 1 (dreapta) are 20 mp, este instalat un aparat A/C de 12000 BTU, soba teracota si 2 calorifere.
- camera 2 (mijloc) are doar 16 mp, (pt ca este intrarea principala si exista un hol de cca 4 mp cu un calorifer), si este dotata cu un super semineu cu dubla folosire, adica un fel de soba teracota cu foc deschis, si un calorifer.
- camera 3 (stanga) are 20 mp, incalzire cu doua calorifere, cu iesire in garaj, baie si gradina principala.
- bucatarie in continuarea camerei 3, de 8 mp, utilata complet.
- garaj beton cu acoperis nou din lemn cu tabla zincata, ferestre din caramizi de sticla Nevada, lipit pe spatele camerelor 2 si 3 (+ jumatate din cameara 1) de 40 mp, intrare auto (cu usa de garaj manuala oscilo-batanta), si iesire pietonala (cu usa metalica) spre gradina principala
- baie, in continuarea garajului, tot pe spate, lipita de camera 3 si bucatarie, cu o suprafata de cca 10 mp, incalzita cu un calorifer, jumatate din ea este camera tehnica.
Camera tehnica contine hidrofor, boiler, masina automata de spalat rufe, centrala incalzire electrica, rafturi depozitare.
Tot pe spate, in prelungirea baii, se afla o magazie noua din lemn, inchisa cu placi OSB, acoperis lemn nou cu tabla zincata, cu o suprafata utila de cca 15 mp.
In fata casei este intrarea principala, aici este doar putzul cu apa, si o gradinitza cu flori, exista deja vita-de-vie pt realizarea unei bolte pt umbra, pe jos sunt pavele, suprafata totala cca 45 mp.
In spatele casei se afla gradina principala, din care jumatate este amenajata cu gazon si pomi fructiferi tineri (Nuc, Tei, Prun, Mar, Gutui, Cais, Visin, Corcodus), vita-de-vie pe cinci randuri cu cca 50 cuiburi. Loc destul pt o piscina, foisor, gratar. Tot in spate, langa gardul de la sosea hazna de cca 12 mc, betonata total si izolata hidro.

OBS. : CERTIFICAT ENERGETIC CLASA “B”.

- casa este ne-zugravita, nici exterior, nici interior, cu exceptia camerei 1 si bucatariei.
- la cca 13,5 km de Bucuresti, deschidere la soseaua principala de cca 25 ml, gardul inalt de 2m , din lemn nou, porti mari metalice cu acces pietonal si auto.
, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 120, suprafata totala: 1000, suprafata construita: 200, anul constructiei: 2016

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Iulian

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!