Trimite unui prieten

Trimite

Casa de vanzare Paleu, cart.Raita, zona metropolitana Oradea

85 000 EUR
Valabil din 14.08.2019 12:12:04
Specificatii
Stadiul constructiei Finalizat
Suprafata terenului 500,0 m2
Suprafata utila 189,0 m2
Suprafata construita 240,0 m2
Numar camere 4
Numar bai 2
Incalzire altele
Numar nivele 2
Descriere

Casa de vanzare Paleu, cart.Raita, zona metropolitana Oradea

Casa este construita in anul 2009 in cartierul Raita zona metropolitana chiar la intrarea in localitatea Paleu dupa serpentinele adiacente cartierului Oncea.

Imobilul este construit in regim P+M , o casa noua care nu a mai fost locuita, finisata complet cu materiale de cea mai buna calitate, pe un teren cu front stradal mare in suprafata de 50 metri patrati, cu intrare auto si curte generoasa. Casa este bine amplasata si orientata pe soare E-S-V.

Suprafata construita a casei este de 240 metri patrati, suprafata utila 189,84 metri patrati.

La parter se afla un hol de intrare , living generos, bucatarie in spatiu deschis dar delimitat, iesire pe terasa, camera tehnica si baie de serviciu.

La etaj se gasesc 3 dormitoare spatioase fiecare cu balcon, unul dintre dormitoare avand dresing. Baia este generoasa bine amenajata cu tot mobilierul de baie si hidromasaj aferent si materiale , finisaje de calitate. Finisajele sunt bine executate, la parter gresie in living si pe scari, camerele cu parchet , usi de calitate, rolete la toate geamurile. Pe exterior izolatie polistiren de 10 cm, burlane racordate la canalizare, pazie din lemn pasiv tratat la exterior, curte imprejmuita cu gard din ciment cu disign ornamental , porti de intrare din fier forjat.

Utilitati complete , energie lectrica, apa, canalizare, in regim de cartier rezidential. Imobilul este locuibil dar fara centrala termica, aceasta fiind inca nedefinita dar cu toate instalatiile pregatite.

Pentru o gama mai variata de imobile puteti sa vizionati site-ul nostru: www.imobiliarecora.ro

Pret de vanzare 85000EURO .

Langa imobilul descris mai sus se gaseste inca un imobil identic care se vinde la acelas pret respectiv 85000EURO.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0745782494 – Junc Ovidiu., numar etaj: 2, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 189, suprafata totala: 500, suprafata construita: 240, anul constructiei: 2009

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!