Trimite unui prieten

Trimite

Casa Soimus

135 000 EUR
Valabil din 18.09.2019 12:33:36
Specificatii
Stadiul constructiei Finalizat
Suprafata terenului 793,0 m2
Suprafata utila 110,0 m2
Suprafata construita 115,0 m2
Numar camere 3
Numar bai 2
Anul constructiei 2008
Descriere

Proprietatea pe care v-o propun are toate ingredientele necesare pentru a ne simti "acasa": spatiu locativ generos,o curte  ingrijita cu mult suflet la liziera padurii, inconjurata de verdeata. Pozitionata in proximitatea orasului Deva,in comuna Soimus, la doar cateva minute de intrarea pe autostrada , intr-un cadru natural absolut fermecator si intr-o liniste desavarsita,  domeniul, pentru ca il putem numi domeniu, aproape imposibil de descris pe scurt, are si beneficiul unei versatilitati aparte in sensul ca aceasta proprietate poate fi destinata ca si locuinta permanenta  cat si  sub aspect investitional (agroturism).

Vila este   cocheta, cu camere generoase, bine structurata si extrem de bine intretinuta.  Constructia a fost finalizata  in anul 2008, pe un teren in suprafata de  793  mp, cu o amprenta de 87 mp si regim de inaltime D+P+M,suprafata utila 110 mp. Ca si  compartimentare  parterul este  destinat zonei de zi (living, baie si bucatarie) casa scarii  plus 2 dormitoare  si o terasa deschisa , iar  mansarda  este compartimentata in  2 dormitoare care impart o baie si un balcon de 9 mp .Incalzirea spatiului este efectuata de centrala termica proprie,casa este izolata exterior si tencuita

In curtea din spate este construita o magazie in suprafata de 12 mp, spatiu de depozitare util pentru orice locuinta,fantana.. La demisol este un beci mare de 16 mp, Constructia este din caramida ,acoperisul este cu sarpanta de lemn in doua ape cu invelitoare de tigla. Amprenta la sol este de 87 mp fara terase, iar utili 110  mp.

Suntem si raminem la dispozitia celor interesati sa descopere domeniul pe care acum il propunem spre vanzare, cu orice informatii si detalii suplimentare, precum si pentru programarea unei vizite de prezentare.  Liniste, confort, relaxare: acestea sunt principalele caracteristici ale proprietatii pe care va invit sa o achizitionati!

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!