Trimite unui prieten

Trimite

De vanzare casa solida de caramida

45 000 EUR
Valabil din 15.07.2019 10:51:41
Specificatii
Suprafata terenului 900,0 m2
Suprafata utila 225,0 m2
Suprafata construita 162,0 m2
Numar camere 5
Numar bai 1
Incalzire altele
Descriere

De vanzare casa solida de caramida, in stil architectural domnesc, situata ultracentral in orasul Corabia, cu 5 camere semidecomandate, 2 intrari, cu suprafata construita de 162 mp, cu pod cat suprafata casei, mobilata, baie, bucatarie, 2 holuri, camara si o anexa de locuit din caramida cu 2 camere si o veranda, de 70 mp, cu pod si pivnita dublu compartimentata si dubla aerisire de 12 mp, teren de 900 mp cu vita de vie, pomi fructiferi, plantatie de smochini, gradina de legume, garaj din caramida acoperit cu placa de beton de 20 mp, 2 magazii de lemn, curte larga de parcat mai multe masini, gard din fier forjat solid cu stalpi de caramida rosie la frontul stradal. A fost renovata recent exterior si acoperisul de tabla complet inlocuit. Front stradal 40 m. Suprafata totala a proprietatii 1098 mp.
Utilitati; canalizare si energie electrica racordate la retea, cablu tv, bazin de rezerva pentru apa, apometru, fantana si fosa septica, retea de gaze cu conducta principala in fata casei (se poate racorda cu usurinta), sobe de teracota. cu gravura deosebita.
Scoala, liceu, centru comercial , spital, policlinica, primaria orasului in apropiere, fiind situata pe strada principala, cu acces direct in curte inclusiv cu masina. Acte finalizate.

, numar camere: 5, numar bai: 1, suprafata utila: 225, suprafata totala: 900, suprafata construita: 162

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!