Trimite unui prieten

Trimite

GOSPODĂRIE: 2 case + anexă cu fundație și 2 grădini

35 000 EUR
Valabil din 12.08.2019 16:11:36
Specificatii
Suprafata utila 300,0 m2
Anul constructiei 2003
Descriere

Vand gosopodarie cu spatiu generos de locuit (doua case + anexa gospodareasca ridicata pe fundatie din ciment si fier beton) și două grădini (perfecte pentru a crește legume și pomi fructiferi). Casele sunt construite pe structură din fier beton, una este acoperită cu țiglă și cealată cu tablă, au gemuri și uși de termopan, baie (cu cada, chiuveta, wc, boiler) și poduri.

Gospodăria este branșată la rețeaua comunală de apă curentă și canal. De asemenea, există posibilitatea de a încheia contract pentru furnizarea de servicii de televiziune și internet de mare viteză.

Cea mai spațioasă dintre case are patru camere generoase. Acestea sunt dotate cu mobila din lemn masiv, canapele și paturi. Imobilul a fost renovat in 2003.

În curte veți găsi o boltă (dupa cum se poate vedea și în imaginii) roditoare.

Cea de-a doua casă a fost construită în 2007 și are două camere, un hol generos (în care veți gasi o canapea pe lângă care veți putea trece fără probleme), baie și cămară. Camerele sunt dotate cu televizoare, paturi cu saltea, noptiere, dulapuri etc.

Anexa gospodareasca a fost construita in 2011 (pe structura de fier beton) și are trei camere. Una dintre ele este bucătăria care are aragaz cu cuptor si soba (cu plita). Anexa are - dupa cum se poate vedea in imaginii - un hol mare și pod.

Sunați la numărul de telefon din anunț pentru a stabili o vizionare!

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!