Trimite unui prieten

Trimite

6 incaperi S+P+1+Pod mansardabil REDUS! Singur Curte Pretabil Mixt: Birou+Rezid. (2 intrari)

249 000 EUR
Valabil din 17.02.2019 15:42:00
Repostat automat
Specificatii
Stadiul constructiei Stadiul constructiei
Suprafata utila 151,0 m2
Incalzire incalzire
Structura de rezistenta Selecteaza
Invelitoare acoperis Selecteaza
Descriere

Cocheta, luminoasa, si carismatica, vila este situata la confluenta Stirbei Voda, Calea Plevnei si Berzei, la 5 min. de Parlament, Guvern, Cotroceni, Opera, Sala Radio, Sala Palatului, acces facil la parcuri: Cismigiu, Gradina Botanica, Parcul Izvor si Operei (5 minute pe jos), si la institutii de invatamant reputabile - de la gradinite, scoli (ex. Scoala Uruguay la 2 min pe jos), licee (liceul Phoenix, Teoretic International sau de Arta N. Tonitza), colegii (Colegiul Sfantul Sava, sau V Alexandri) si unversitati (Drept, Muzica, Medicina si Farmacie, UNEFS) - toate in preajma, la o distanta pe jos de 5-10 min; si centre comerciale si sali de wellness exigente (incl. AFI Cotroceni, Orhideea, Kaufland, Auchan, World Class, IDM, Ina's gym). Autobuz/tramvai la 1 minut si 5-10 min pana la metroul Eroilor sau Gara de Nord. Renovata recent - din temelie pana la acoperis inclusiv - vila exista pe acest loc inca din 1948. S-au facut reparatii de structura si consolidat intergral: inlocuit instalatiile. sanitare, electrice, si de canalizare; peretii originali de caramida si beton au fost armati in plasa de otel pregatind imobilul pentru a rezista unui eventual grad Richter seismic foarte inalt; s-au facut imbunatatiri si upgradari cu materiale alese cu grija, calitate exceptionala; si s-au facut eforturi pentru prezervarea caracterului vintage al imobilului.Supraf. de151mp este construita pe teren de 103mp. 2 intrari. Podul mansardabil este inalt (3m pe culme), are luminator, putand fi usor si necostisitor transformat intr-o camera de locuit aditionala, adaugand la acel moment inca 50mp la suprafata totala.Imbinand sofisticarea conferita de upgradari cu prezervarea elementelor 'istorice' de interior (parchetul de stejar, semineul de teracota cu medalion si usile franceze), face ca vila sa confere o ambianta imposibil de egalat de catre o cladire construita in present. Balconul - la etaj (apreciat de fumatori) si cele doua intrari separate, aduc plus valoare, vila putand folosita si mixt residential/office; activitatea parter putand co-exista independent de cea de la etaj.
Detalii:
Singur curte. Aer conditionat pe fiece nivel; Centrala termica Vaillant (cupru); Calorifere termostat individual; Chemine pe gaze teracota cu medalion si marmura; Instalatie detector de fum in fiecare camera; Instalatie sistem alarma cu tastaturi la fiecare etaj si posibilitate armare separata; Interfon digit-code; Ferestre termopane (geamurile de la parter si cele ale usilor de exterior fiind securizate).

Imobilul nu are in istoric Legea 112. Nu este patrimoniu. Direct Proprietar, preferam cash. La cheie. Indiferent de activitatea desfasurata – residential, birouri sau mixt -proprietarul va resimti in acest habitat, pe langa, eleganta si comfort, si un pic din mireasma Bucurestiului de alta data. Ocupand aceasta mini-bijuteri urbanistica a Bucurestiului pare un privilegiu.

Pt info trimiteti acum SMS la 0722480851 PRET REDUS de la 299mii Euro. OCAZIE!

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!