Trimite unui prieten

Trimite

Casa de vanzare Iasi, Dancu

59 600 EUR
Valabil din 13.09.2019 14:03:37
Specificatii
Suprafata terenului 550,0 m2
Suprafata utila 125,0 m2
Suprafata construita 180,0 m2
Numar camere 4
Numar bai 2
Anul constructiei 2017
Incalzire gaz
Locuri parcare 1
Descriere

Casa de vanzare Dancu, judetul Iasi.
Se vinde intre rosu si gri cu utilitati trase .
Ideal pozitionata la strada principala, asfaltata.
Imobilul propus spre vanzare este o constructie noua din caramida rezistenta Brikstone* cu placa de beton intre nivele si , cu un regim de inaltime P+E si fundatie din beton ,avand o suprafata totala de 170 mp si utila de 130 mp, proiectata si compartimentata foarte avantajos :
Parter avem: baie spatioasa cu geam mare ,,hol ,fereastra din sticla ce ofera o lumina naturala , scara interioara din beton ofera spatiu de depozitare, bucatarie spatioasa dotata cu geam si usa cu iesire pe terasa de 18 mp ,cu un acces spre camera tehnica aici puteti ansambla centrala si masina de spalat ; living open space , ferestre si usi din termopan - tripan cu 3 foi de sticla pentru protectie solara SOLAR 4S, termica LOW-e si izolare fonica superioara ; doua terase, trotuar si o curte open space suprafata terenului este imprejmuit din gard cu baza de beton .
Etajul este desfasurat astfel : 3 dormitoare, hol, o baie mare pentru camerele de la etaj ,un dresing in camera matrimoniala si doua balcoane din beton . Acoperis Bilka*calitate superioara in 2 ape cu lucarna si sitem de surgere a apei ; Ca utilitati avem: , ,instalatie sanitara ,instalatie electrica cu panouri pe fiecare etaj ,sapa mecanizate , fosa septica betonata acoperita ;
Ca teren avem o suprafata totala de 550 mp din care 420 mp pot fi folositi pentru curte si gradina ; casa este imprejmuita de un gard cu baza din beton . Strada asfaltata si drum acces pietruit .
Produse de calitate superioara folosite la constructie.
Zona cu acces facil catre orasul Iasi: dancu, Dacia, Pacurari, Tatarasi, Sararie, Centru, Copou, Miroslava, Galata, Nicolina, Cug.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!