Trimite unui prieten

Trimite

Vila de vanzare

370 000 EUR
Valabil din 19.06.2019 04:45:35
Specificatii
Stadiul constructiei Finalizat
Suprafata utila 397,0 m2
Suprafata construita 542,0 m2
Numar camere 7
Numar bai 3
Anul constructiei 1980
Numar bucatarii 1
Numar balcoane 2
Numar terase 3
Front stradal 10.00
Descriere

Proprietatea a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al Coldwell Banker Alpin, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul Coldwell Banker, brand recunoscut la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

LOCALIZARE:

Acest imobil deosebit ca arhitectura si amplasament, este situat într-o zona rezidentiala linistita din Brașov, la doar 1 km de centru, pretabil atat ca locuinta rezidentiala cat si sediu de firma, fiind pozitionat in imediata apropiere a Teatrului Dramatic, Filarmonica Brasov, Cetatea Brasovului la 2 Km distanta, Gara din Brașov se află la 2,2 km. Muntele Tampa este la 2,7 km, iar statiunea de schi Poiana Brașov se află la 11 km, Scoala generala nr 5.

DATE TEHNICE:
Proprietatea este dispusa pe Parter+ Etaj si Pod,compartimentata pe 6 camere, 3 bai, bucatarie, terase generoase, garaj, si curte ;
Parterul este compartimentat pe 3 camere, vestibul, antreu, 2 spatii de depozitare,magazie, garaj, spalatorie si terasa, etajul 1 compus din4 camere, dressing, bucatarie, baie, 2 spatii de depozitare, terasa generoasa cu vedere spre curte si Pod pe intreaga suprafata a etajului. dupa cum urmeaza:
- Holul de acces este foarte generos si face legatura cu zona de locuit si garaj la parter, iar la etajeste transformat intr-un vestibul cu deschidere catre toate camerele;
- Living-ul desfasurat pe parter si etaj este spatios, insorit, impartit in 2 incaperi care comunica intre ele cu o suprafata de aproximativ 50mp, detine suprafata vitrata mare, cu deschidere la terasa;
- Bucataria, detine spatiii de depozitare si deschidere la o terasa cu vedere spre tampa;
- Dormitoarele care au o suprafata generoasa, sunt dispuse pe etajul 1, beneficiaza de terasa cu vedere spre curte, pozitionare vestica;
- Baile, acestea fiind dotate cu aerisire naturala,
- Proprietatea detine curte, in suprafata de 430mp

FINISAJE:

Imobilul detine finisaje medii acesta necesitand imbunatatiri.

DOTARI:

Proprietatea detine: centrala termica, parchet original de stejar, mozaic in vestibul, garaj, usa metalica,
Tranzactionarea se va face fara mobilierul aferent prezentei ofertari.

AVANTAJE:

- potitionare centrala intr-o zona de case.
- pretabil atat ca resedinta cat si firma sau clinica
- acces extrem de facil catre toate zonele de interes din Brasov, la distanta de 10 minute de mers pe jos

IMPREJURIMI:

Proprietatea este situata intr-o zona de vile accesul fiind unul facil
Accesul auto, pana la zona de centru a orasuluise poate face in cca. 3 minute.

OBSERVATII:

Zona rezidentiala de interes major;
Se accepta achizitionarea prin accesarea unui credit bancar;
Coldwell Banker Alpin, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al Coldwell Banker Alpin.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Olivia Cretu

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!