Trimite unui prieten

Trimite

Vila de vanzare

649 000 EUR
Valabil din 18.06.2019 04:45:19
Specificatii
Stadiul constructiei Finalizat
Suprafata utila 380,0 m2
Suprafata construita 450,0 m2
Numar camere 9
Numar bai 4
Anul constructiei 1980
Numar bucatarii 1
Numar terase 2
Front stradal 20.00
Descriere

Proprietatea a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al Coldwell Banker Alpin, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul Coldwell Banker, brand recunoscut la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

LOCALIZARE:

Acest imobil este amplasat ideal in centrul brasovului, la doar cateva minute distanta de Piata Sfatului si principalele obiective istorice si culturale din Brasov, la baza masivului Tampa, imbinand armonios stilul architectural modern intr-o locatie pitoresca.

DATE TEHNICE:

Proprietatea este dispusa pe subsol, parter, etajul 1 si 2 ,desfasurata pe 9 camere, 4 grupuri sanitare, terase, garaj, pivnita si curte exterioara cu gazon, accesul facil pe scara interioara. Proprietarea este compartimentata pe pivnita si camera tehnica la subsol, birou, spalatorie si garaj la parter, living, dormitor, 2 bai, bucatarie si terasa generoasa la etajul 1 si, 3 dormitoare, 2 bai, dressing , terasa si hol generos la etajul al doilea, complet mobilata si utilata sub indrumarea unui specialist, compartimentata functional, dupa cum urmeaza:
- Holul de acces se regaseste pe parter si etajele superioare, spatios, comunica cu toate camera si baiile aferente;
- Living-ul care are o suprafata generoasa, detine suprafata vitrata mare cu deschidere la terasa, complet mobilat si utilat, modern si functional, amenajare realizata sub indrumarea unui designer.
- Bucataria, este spatioasa, amplasata pe etajul 1 , are o suprafata generoasa, mobilata cu mobilier in tonurii vii, si aparate electocasnice generatie noua, cu deschidere la curte.
- Dormitoarele, sunt spatioase, luminoase, decorate in, cu mobilier modern in tonuri neutre, detin suprafata vitrata mare, beneficiaza de priveliste aparte spre curte sau zona de centru, dormitorul matrimonial include dressing, baie si are deschidere la terasa.
- Baile, acestea fiind dotate cu aerisire naturala,
- Proprietatea detine curte, in suprafata de 150 mp

FINISAJE:

Imobilul detine finisaje inalte, acesta nemainecesitand imbunatatiri.

DOTARI:

Proprietatea detine: ( centrala termica, tamplarie PVC, cu geam termopan, usa metalica, aer conditionat, incalzire in pardoseala si loc de parcare).
Tranzactionarea se va face cu mobilierul aferent prezentei ofertari.

AVANTAJE:

- zona ultracentrala,
- curte amenajata cu foisor si zona de barbeque, cu mobilier adecvat de gradina.
- intrare sin 2 strazi, una cu acces direct in garaj
- posibilitate de mansardare, la etajul 2, placa superioara este din beton,
- complet renovata si mobilata in 2014

IMPREJURIMI:

Proprietatea este situata intr-o zona de vile accesul fiind unul facil .
Accesul auto, pana la zona de centru a orasului, , se poate face in cca. 1 minut.

OBSERVATII:

Zona rezidentiala de interes major;
Se accepta achizitionarea prin accesarea unui credit bancar;
Coldwell Banker Alpin, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al Coldwell Banker Alpin.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Olivia Cretu

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!