Trimite unui prieten

Trimite

Sebastian Rahova Liberty Mall Trafic Greu Spatiu depozitare productie

490 000 EUR
Valabil din 26.06.2019 15:58:52
Specificatii
Suprafata utila 525,0 m2
Suprafata construita 525,0 m2
Numar camere 5
Anul constructiei 2000
Locuri parcare 5
Suprafata terenului 488,0 m2
Descriere

CLADIRE MULTIFUNCTIONALA pentru depozitare si sau productie cu birouri aferente. Se poate folosi pentru:

1. Depozitare produse, care pot fi transportate cu autovehicule de transport de maxim 7.5 t, in vederea distributiei. Ideal pentru firme de distributie online, care doresc si magazin pentru prezentare si desfacere. Incarcarea si descarcarea se poate face in incinta proprietatii, fara a afecta circulatia stradala.

2. Productie pentru orice tip de produse, care prin tehnologia de productie nu polueaza (acustic sau poluarea aerului, solului si al apei).

Programul de functionare al cladirii trebuie sa se incadreze in intervalul orar 08-22.

Suprafete: Teren = 488 mp; Corp 1-cladire P+1Et, 300 mp la parter si 200 mp la etaj, total = 500 mp; Corp 2-magazin de prezentare si desfacere = 25 mp. Amplasamentul cladirii este in Bucuresti, sectorul 5, zona Sebastian-Rahova, foarte aproape de Liberty Mall Trafic Greu, platforma comerciala Vulcan.

Dotari cladire: current 220-380V, putere maxima instalata 30 KW, canal-apa, internet, telefonie, sistem de alarma monitorizata, incalzire centralizata. Accesul in cladire pe la parter si etaj, indeplineste toate conditiile pentru obtinere aviz PSI.

Compartimentare interioara: La Etajul 1 -Birouri directoriale, Receptie, Grup sanitar, Spatii de depozitare productie alte birouri. La Parter: -Birouri, spatii de depozitare productie, Grup sanitar, Vestiar, Camera tehnica.

Reparatii necesare: -schimbarea centralei termice cu una moderna, pentru reducerea consumului de gaze; -reparatia finisajelor interioare si exterioare; -raparatie scara metalica exterioara; -recompartimentari interioare in functie de specificul activitatii;

In momentul de fata cladirea este inchiriata pana in data de 01.08.2019 si reprezinta o investitie cu recuperare a capitalului foarte buna. Utilajele si o parte din mobilier vor fi mutate.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Liviu Tudor

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!