Trimite unui prieten

Trimite

Spatiu comercial, Ramnicu Sarat

1 944 EUR
Valabil din 21.03.2019 01:35:24
Specificatii
Suprafata utila 215,0 m2
Suprafata construita 288,0 m2
Numar camere 5
Anul constructiei 1984
Stadiul constructiei Finalizat
Numar nivele 4
Descriere

Proprietatea este un spatiu comercial in suprafata utila de 215.86 mp, situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime de P+4E.
Proprietatea se afla in partea de nord-vest a orasului Ramnicu Sarat, in zona Parc Orizont DN2, pe strada Mihail Kogalniceanu, in apropierea intersectiei cu strada Victoriei. Zona are un caracter predominant rezidential cu blocuri P+4E, construite in anii 1970-1990, si locuinte individuale. Accesul si legaturile cu alte zone de interes se poate face prin mijloacele de transport aflate in zona. Imobilul este inchiriat in totalitate pana la 02.04.2019.

Limitarea raspunderii:
Eurobank Property Services, clientii si mandatarii comuni ai acesteia comunica urmatoarele: (i) Aceste date nu fac parte dintr-o oferta sau un contract si nu vor fi considerate declaratii sau fapte. (ii) Nicio persoana angajata de catre mandatar(i) nu are autoritatea de a face demersuri sau de a oferi garantii în legatura cu aceasta proprietate. (iii) Suprafetele, masuratorile sau distantele indicate sunt aproximative. Exceptand cazul cand se specifica altfel, chiriile sau cheltuielile specificate nu includ TVA sau impozitul respectiv (iv) Descrierile proprietatii nu pot fi utilizate pentru a sugera ca aceasta se afla în stare buna, ca are tot continutul necesar, nu prezinta contaminari sau ca serviciile si facilitatile functioneaza. Li se recomanda partilor interesate sa deruleze propriile investigatii.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Andrei Grecu

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!