Trimite unui prieten

Trimite

Spațiu comercial | Zonă industrială | Comision 0%

225 000 EUR
Valabil din 25.08.2019 06:15:12
Specificatii
Suprafata utila 336,0 m2
Suprafata construita 403,0 m2
Numar camere 6
Anul constructiei 1998
Numar nivele 3
Descriere

Vrei să investești într-o clădire comercială? Atunci te invităm să vizionezi imobilul nostru localizat în strada Nicolae Bălcescu. Clădire reprezentativă, situată în mijlocul unei zone comerciale dezvoltate, în aproprierea Dovalii.

Clădirea este distribuită pe 3 nivele (P + 2). Datorită suprafeței mari, de peste 336 mp și a compartimentării încăperilor, clădirea poate avea funcțuni multiple, fiind posibilă recompartimentarea.

Este o investiție cu un randament foarte bun din punct de vedere al chiriașilor, oferă posibiliatea preluării proprietății cu tot cu contractele de închiriere.

Dacă nu v-am convins din descriere, vă invit să vizionăm împreună!

RE/MAX este lider mondial în imobiliare cu peste 100.000 de agenți în 100 de tări. Agenții noștri constituie cea mai puternică forță de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am făcut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobile decât RE/MAX. Din acest motiv, vă mulțumim și vă promitem că puțeti conta pe noi atunci când doriți să vindeți, cumpărați sau să închiriați o proprietate în Vâlcea și nu numai.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Cosmin Nita

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!