Vrei sa primesti notificari de la Romimo?

Trimite unui prieten

Trimite

Teren extravilan de 17.215,22 mp, Loc. Isaccea, Judetul Tulcea

21 600 EUR
Valabil din 30.12.2019 12:56:45
Specificatii
Licitatie/Executare da
Suprafata terenului 17215,22 m2
Alte detalii pret La pretul de adjudecare se adaugă TVA.
Descriere

RomInsolv SPRL, în calitate de administrator judiciar al Condmag SA, societate în reorganizare, vinde prin licitație publică online terenul în suprafață de 17.215,22 mp situat în extravilanul localității Isaccea, tarla 98, parcela 1348, Județul Tulcea, teren aflat în proprietatea debitoarei.

Terenul este înscris în CF nr. 30460 Isaccea, nr.cadastral 567, având categoria de folosință: curți-construcții. În Cartea Funciară a imobilului sunt notate 8 construcții provizorii speciale, dezmembrate fără autorizație de construire. La acest moment, nu mai există nici o construcție pe teren și nu mai apar nici în decizia de impunere pentru anul 2018. În acest sens, construcțiile provizorii notate sub nr. A.1.1-A.1.8 în CF a imobilului vor fi radiate până la semnarea contractului de vânzare cumpărare în formă autentică.

Imobilul supus vânzării nu are contracte de furnizare a utilităților în vigoare, acestea fiind reziliate. Accesul la imobil se face din DN 22.

Proprietatea imobiliară se vinde prin licitație publică online deschisă de RomInsolv SPRL, pornind de la prețul de 21.600 EURO + TVA.

Imobilul este grevat de sarcini, iar în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 85/2014, bunul este dobândit liber de orice sarcini, precum ipoteci, drepturi de retenție de orice fel ori măsuri asiguratorii, inclusiv cele instituite în cursul procesului penal, cu excepția sechestrului asiguratoriu instituit în vederea confiscării.

Pentru informații suplimentare legate de organizarea licitației, caietul de sarcini, precum și pentru alte informații referitoare la proprietatea imobiliară scoasă la vânzare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat în anunț.

*Pozele din prezentul anunț au fost preluate din raportul de evaluare realizat în anul 2016.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Fa oferta
  RomInsolv SPRL

  Vezi toate anunturile
  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!