Trimite unui prieten

Trimite

Teren 33.694mp + Silozuri + Cale ferata + Constructii (ORADEA)

1 100 000 EUR
Valabil din 15.11.2019 11:07:53
Specificatii
Licitatie/Executare da
Suprafata terenului 33694,0 m2
Front stradal 300
Destinatie Comercial
Numar fronturi 2
Amenajare strazi Asfaltate,Betonate,Iluminat stradal
Utilitati generale Apa,Curent trifazic,Utilitati in zona,Canalizare,Gaz,Curent
Alte caracteristici Acces auto,Oportunitati de investitie,Constructie demolabila,Parcelabil,La sosea,Teren imprejmuit
Descriere

NEXT GENERATION INSOLVENCY IPURL în calitate de lichidator judiciar al S.C. FARM FOREST S.R.L. - societate în faliment, in bankrupcy, en faillite, numit conform Încheierii nr. 38/F/2017 din data depronunţată de Tribunalul Bihor, Secţia a II-a Civilă în dosarul nranunţă :

Vânzarea la licitație publică în data de 30.10.2019, ora 14:00, a imobilului cu specific industrial compus din Teren intravilan (în suprafață totală de 33.694 mp) și construcțiile edificate pe acesta situat în Oradea, str. Corneliu Baba, jud. Bihor, aflat în patrimoniul S.C. FARM FOREST S.R.L. – societate în faliment, în bankrupcy, en faillite.

În cadrul imobilului este construit și un siloz de cereale (volum totalmc), compus din 12 celule cilindrice (volum celulă cilindricămc) și 4 celule stelare (volum celulă stelară: 312 mc) cu mențiunea ca pentru folosirea acestui siloz este necesară efectuarea unei retehnologizări.

Menționăm faptul că imobilul supus vânzării la licitație este compus din activele menționate mai sus la care se adaugă o serie de construcții dintre care amintim: drumuri și platforme, instalații electrice de forță, împrejmuiri, rețele de apă, rețele apă PSI, rețea termică, rețele de canalizare, post trafo, cântar auto 20T, cântar auto 50T, precum și o linie ferată industrială racordată la infrastructura feroviară publică prin staţia CF Oradea Vest, pe parcusul căreia se află un cântar de 100T.

Activul este împrejmuit cu gard de sârmă, este prevăzut cu două porți de acces și are acces la electricitate, apă, gaze și canalizare.

Prețul de pornire al licitațiilor este 1.100.000 EURO + TVA.

Persoanele interesate să participe la licitaţie trebuie să facă dovada achitării taxei de participare la licitaţie și a garanţiei de participare la licitaţie.

În cazul în care pe parcursul desfășurării licitaţiilor se vor primi oferte rezonabile, dar situate sub preţul de pornire al etapei de licitaţie în care se afla activul, acestea vor fi supuse spre aprobare adunării creditorilor.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Next Generation Insolvency IPURL, din Oradea, str. Independenţei, nr. 7-9, Clădirea Veche, Etajul 1, Biroul nr. 3, jud. Bihor și la nr. de telefon.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!