Trimite unui prieten

Trimite

0% Comision! Vanzare teren de casa in Chinteni. E doar 28EUR/mp.

28 EUR
Valabil din 01.04.2019 10:55:53
Specificatii
Suprafata terenului 1000,0 m2
Front stradal 37
Destinatie Rezidential
Numar fronturi 1
Descriere emotionala Chinteni creste de la an la an. Exista energie, viziune si dorinta ca sa creasca si sa ajunga o comuna de top. Tocmai de aceea in 2019 se va demara constructia Aqua Park Chinteni pe o suprafata de 6.6 hectare. Pe termen lung valoarea comunei va creste. Terenul de 1000 mp pe care dorim sa il vindem se adreseaza atat familiilor care doresc un stil de viata intr-un loc mai linistit cat si dezvoltatorilor care vad potentialul in comuna. Zona in care este localizat terenul permite construirea imobilelor de tip rezidential, fara a fi necesar un PUZ sau alt procedeu de urbanizare. Cu un front generos de 37 metri lliniari terenul se poate parcela si construi case individuale sau cu doua unitati locative. Exista bineinteles si posibilitatea de a achizitiona mai mult. Daca gandim lucrurile putin mai departe, se pot accesa fonduri guvernamentale pentru programul Casa Verde unde se vor putea monta panoauri fotovoltaice cu bani de la stat. Avantajul este ca cei care vor detine astfel de panouri vor putea si vinde energia. Oportunitatea este acum. Aceasta oferta este ideala pentru cei ce doresc un teren intr-o zona linistita cu acces facil si la un pret foarte, foarte bun.
Amenajare strazi De pamant
Alte caracteristici Acces auto,Oportunitati de investitie,Parcelabil
Descriere

Chinteni creste de la an la an. Exista energie, viziune si dorinta ca sa creasca si sa ajunga o comuna de top. Tocmai de aceea in 2019 se va demara constructia Aqua Park Chinteni pe o suprafata de 6.6 hectare. Pe termen lung valoarea comunei va creste.

Terenul de 1000 mp pe care dorim sa il vindem se adreseaza atat familiilor care doresc un stil de viata intr-un loc mai linistit cat si dezvoltatorilor care vad potentialul in comuna. Zona in care este localizat terenul permite construirea imobilelor de tip rezidential, fara a fi necesar un PUZ sau alt procedeu de urbanizare. Cu un front generos de 37 metri lliniari terenul se poate parcela si construi case individuale sau cu doua unitati locative. Exista bineinteles si posibilitatea de a achizitiona mai mult.

Daca gandim lucrurile putin mai departe, se pot accesa fonduri guvernamentale pentru programul Casa Verde unde se vor putea monta panoauri fotovoltaice cu bani de la stat. Avantajul este ca cei care vor detine astfel de panouri vor putea si vinde energia. Oportunitatea este acum.

Aceasta oferta este ideala pentru cei ce doresc un teren intr-o zona linistita cu acces facil si la un pret foarte, foarte bun.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!