Trimite unui prieten

Trimite

Dezvoltator: Proiect de vile in stil mediteraneean in zona Kamsas

149 000 EUR
Valabil din 20.05.2019 07:17:56
Specificatii
Suprafata terenului 242,0 m2
Front stradal 12
Descriere

***Pretul de 149000 este pentru stadiul de gri - Promotie valabila pana la data de 15 iunie***

Va propunem un proiect de doua vile deosebite in stil mediteraneean cu regim de inaltime P+1E situate in Constanta, zona Kamsas pe Aleea Sanzienelor, (aleea se va asfalta pana la sfarsitul anului). Zona linistita, aflata intr-un proces continuu de dezvoltare, nu exista trafic intens, fiind foarte sigura pentru copii. Proiectele se relizeaza dupa cele mai inalte standarde de confort si siguranta, imbinand materiale de calitate cu modul profesionist de lucru, fara rabat de la calitatea si cantitatea materialelor de constructii.

Vilele vor fi construite pe doua loturi de teren in suprafata 242 mp, respectiv 243mp.

Vila 1 se construieste pe un teren in suprafata de 242 mp.
Amprenta la sol este de 86,5 mp iar suprafata desfasurata este demp terasa - un total de 199 mp, avand o deschidere de 12,4 ml si doua locuri de parcare.
Vila este compartimentata astfel:
La parter living, bucatarie, dormitor, baie, debara, hol si casa scarii existand iesiri separate din bucatarie si living pe terasa;
La etaj trei dormitoare, din care unul este matrimonial cu baie proprie si balcon iar pentru celelalte doua dormitoare o baie separat. Vila se preda la alb si beneficiaza de tamplarie PVC Qfort, poarta pe telecomanda, instalatii electrice, termice si sanitare realizate, racord de gaz finalizat, pardoseli la nivel de sapa, pereti tencuiti si finisati cu glet, structura din beton armat si zidarie din BCA de 30 cm plus polistiren de 10 cm inclusiv cu amenajarea curtii cu elemente de peisagistica si a gardului.

Lotul pentru vila 2 - rezervat

Pretul de vanzare este 155000 euro la alb.

Pentru cine doreste predarea vilei la cheie pretul este de 169.999 euro.
Preturile sunt valabile in conditia in care se se achita un avans de 10% la inceputul lucrarilor prin semnarea unui precontract iar diferenta de 90% la finalizarea lucrarilor in momentul in care s-au definitivat toate documentele inclusiv cadastrul si intabularea.

Datorita amplasarii viitorii rezidenti se vor bucura de acces facil catre urmatoarele puncte de interes: centrele comerciale Vivo, Lidl, Jumbo, Metro, Leroy Merlin, Kaufland precum si farmacie, gradinita, service auto.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!