Vei fi notificat de cate ori:

Trimite unui prieten

Trimite

TEREN 4797 m2, disponibil pentru o fermă agricolă în cea mai fertilă zonă din România.

37 000 EUR negociabil
Valabil din 22.04.2021 12:51:42
Descriere

Proprietate privată situată în comună Drăgănești, tarlaua 18, parcela A 831, județul Prahova, în suprafață de 4.797 m2, având nr. cadastral: 488, înscris în Cartea Funciară cu nr. 20105 (Cf. Vechi 328).

Accesul la proprietate din București, pe autostrada București Ploiești/A 3, până la Gherghița (48 km) și încă (6,4 km) pe DJ100B până la proprietatea aflată la 1 km de centrul comunei Drăgănești. Din Ploiești pe autostrada București Ploiești/A3 (38,4 km) sau prin Dumbravă Cornu - Drăgănești pe drumul județean 101 F, 100 B. Din Urziceni pe DJ100B și DN1D prin Bărbulești, Jilavele, Ciorani, Bărăitaru, (41,8 km).

Terenul se găsește în zona intravilană, la circa 2 km de centrul comunei Drăgănești. Terenul este plan, cu cote maxime de 77 m față de nivelul mării (lângă șoseaua ce-l mărginește spre N.E.), cotă ce coboară spre N.V. la 76 m, cu o pantă ce nu depășește 0,5% pe direcția Nord Sud, a terenului.

Probe de sol au fost analizate de către S.C. Alchimex Alcedo la Laboratorul de analiza solului din Giurgiu, iar concluzia este o calitate excepțională a solului ceea ce confirmă faptul că acest teren face parte din arealul considerat cel mai fertil din România, cel al zonei Gherghița.

În zonă, la o distantă de 1,5 km se află un puț de adâncime (> 90 m) ce efluează la suprafață cu un debit de 20 l/s, având o apă de o calitate excepțională. (a se vedea analizele de apă). Se poate imagina realizarea unui puț pe teren la aproximativ aceiași adâncime pentru a obține apă din același strat acvifer în condiții similare cu puțul menționat mai sus. Calitatea apei a fost analizată de către ECOIND. Concluzia laboratorului este că din punct de vedere al potabilității și utilizării în activități de agricultură/acvacultură în scop comercial, această apă are un profil excelent. Toți indicatorii se află în poziția foarte bine sau excelent.

La frontul dinspre drumul județean 101 F se află instalată conducta de gaze ce alimentează comună Drăgănești. Pe marginea amplasamentul la strada DS 829 pe partea cu terenul și în limita acestuia se află rețeaua publică de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune ce permite branșament trifazat 380 V. La frontul de pe strada DS 829 în partea dinspre comună există instalată rețeaua de alimentare cu apă potabilă a comunei Drăgănești. Distan a acestei rețele față de teren este de 8 m. Comunicațiile sunt asigurate le un nivel de conectare foarte bun pe 3 operatori de telefonie importanți. La col ul proprietății pe stâlp există un encloser de fibră optică.

Transportul în comun este asigurat cu MaxiTaxi la interval de 15 minute către Ploiești. Un număr de 18 trenuri opresc în stația CFR în fiecare zi.

Suplimentar se oferă proiect și business plan pentru o eventuală unitate de acvacultură și/sau fermă acvaponică. Se oferă suport accesare fonduri europene !

Adauga fisier
Fisiere acceptate: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4, cu o marime maxima de 10Mb.
    Fa oferta
    Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
    Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!