Trimite unui prieten

Trimite

teren 1000 mp Domnesti

36.000 EUR
Valabil din 18.10.2018 05:52:03
Repostat automat
Specificatii
Suprafata terenului 1000,0 m2
Numar fronturi 2
Latime drum acces 6 m
Acte, avize Cadastru, intabulare
Alte detalii pret Pretabil constructiei unui duplex, in mijlocul unui cartier de vile nou construite iar zona este populata de oameni instariti.
Descriere emotionala Terenul este destinat celor care iubesc natura, vor sa locuiască dincolo de tumultul urban și este o oaza de verdeață și liniște.
Descriere

Terenul are 1000 mp (27x36 mp) si poate fi lotizat in 2 loturi de 500 mp ( 13,5x36 m) cu conditia sa fie vandute amandoua. Este situat intre 2 strazi paralele (str.intrarea Curtea Domneasca si strada Piersicului) in mijlocul unui cartier de vile nou construite. Ca utilitati sunt: drum de servitite de 7 m, (4 m pe Piersicului), gaze,curent electric, canalizare , bariera de acces limitat la intrarea pe drumul de servitute ( str. Intr. Curtea Domneasca)radio+tv+net.Terenul este pretabil constructiei unui duplex avand iesirea prin 2 strazi paralele (Piersicului si Intr. Curtea Domneasca) ambele cu utilitati trase .Pret 36 E/mp., suprafata totala: 1000
Alte caracteristici:

 • Destinatie: Rezidential
 • Latime drum acces: 6 m
 • Acte, avize: Cadastru, intabulare
 • Nr. Fronturi: 2
 • Alte detalii pret: Pretabil constructiei unui duplex, in mijlocul unui cartier de vile nou construite iar zona este populata de oameni instariti.
 • Descriere emotionala: Terenul este destinat celor care iubesc natura, vor sa locuiască dincolo de tumultul urban si este o oaza de verdeată si liniste.

Acces:
 • Amenajare strazi: Asfaltate, Betonate, Iluminat stradal, Mijloace de transport

Utilitati:
 • Utilitati Generale: Curent trifazic, Gaz, Curent, Apa

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Iasmina

  Vezi toate anunturile
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Anuntul a fost sters de la favorite!