Apartament 2 camere, 37.200 euro, zona Berceni – Aparatorii Patriei

Sector 4, Bucuresti
37.200 EUR
actualizat in urma cu 36 zile
Apartamente Sector 4 Apartamente Sector 4 Apartamente Sector 4 Apartamente 2 camere Sector 4 Apartamente 2 camere Sector 4 Apartamente 2 camere Sector 4 Apartamente-Apartamente 2 camere Bucuresti Apartamente-Apartamente 2 camere Bucuresti Apartamente-Apartamente 2 camere Bucuresti
  • Apartamente Sector 4
  • Apartamente Sector 4
  • Apartamente Sector 4
  • Apartamente 2 camere Sector 4
  • Apartamente 2 camere Sector 4
  • Apartamente 2 camere Sector 4
  • Apartamente-Apartamente 2 camere Bucuresti
  • Apartamente-Apartamente 2 camere Bucuresti
  • Apartamente-Apartamente 2 camere Bucuresti

Detalii

Judet Bucuresti
Localitatea Sector 4
Zona Aparatorii Patriei
Tip contract De vanzare
Categoria Apartamente
Subcategoria Apartamente 2 camere
Suprafata utila 42m²
Pret 37.200 EUR
Pret (RON) 169.833 RON
Incalzire Altele
Etaj Parter
Confort 1
Compartimentare Semidecomandat
Numar bai 1

Descriere

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua, cu infractructura completa si in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, statia de metrou Aparatorii Patriei este la 5 minute, ansamblul dispune de multiple facilitati si de acces rapid la marile centre si galerii comerciale aflate in zona (Carrefour Grand Arena, Metro Berceni, Mega Image).

Apartamentul este foarte bine compartimentat, spatios si foarte aerisit, beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei, datorita pozitionarii sale Sud-Vest. Este amenajat cu ajutorul unui arhitect si s-a lucrat la crearea unor spatii potrivite pentru o familie. Apartamentul are toate imbunatatirile necersare: instalatii electrice noi, instalatii sanitare, izolare exterioara. Se vinde complet finisat cu centrala proprie, obiecte sanitare in baie.

Finisaje, materiale si echipamente de ultima generatie folosite in amenajarea interioara pe care clientul o poate decide dupa propiul gust, tamplarie PVC DeKonig Germania 5 camere cu geam termopan low e insotita de glafuri interioare si exterioare, compartimentare interioara si executie pereti exterior din caramida Porotherm.

Daca rezervati apartamentul din timp, il puteti personaliza cu finisajele favorite de gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.

Pretul include TVA de 5%.

Reducere 5% pentru plata integrala in avans!

ContacteazaContacteaza

Raporteaza anunt fals