apartamente bucuresti

Galati, Galati
45.000 EUR
actualizat in urma cu 25 zile

Detalii

Judet Galati
Localitatea Galati
Tip contract De vanzare
Categoria Apartamente
Subcategoria Apartamente 2 camere
Suprafata utila 60m²
Pret 45.000 EUR
Pret (RON) 206.888 RON

Descriere

apartamente bucuresti persoane fizice de vanzare cu Centrala termica , imobiliare bucuresti din Caramida Amplasament deosebit la toate etaje , garsoniere bucuresti Fereste termopan suprafata construita mare, bucuresti proprietari Finisaje deosebite de calitate, vanzari apartamente Ultracentral semicentral, si de la periferie toate zonele , bucuresti schimburi imobiliare Situat Dresing si baie complet utilata , de apartamente mobilate , licitatii bucuresti Apartamente executate silit de bancii si executori judecatoresti
 • Zona Periferie  • Toate Zona Periferie
  • Va prezentam spre inchiriere un luxos penthouse cu 5 camere intr-un complex rezidential cunoscut din Zona Iancu Nicolae.
   Livingul generos si dormitoarele primitoare ofera confortul si caldura pe care orice familie si le doreste! Din terasa care inconjoara apartamentul te poti bucura de o priveliste minunata si poti savura cafeaua in zilele insorite de vara.
   Daca iti doresti un apartament in care sa te simti rasfatat alaturi de familia ta, acest penthouse este cea mai buna alegere!

   Apartament 2 camere decomandat,61 mp ,foarte spatios situat in Cartierul Nou Titan,zona noua de case,vile si blocurii in plin proces de dezvoltare,la 12 min de mers pe jos pana la metrou 1 decembrie. Finisaje premium atent executate,centrala termica proprie(gresie,faianta,parchet la alegere)usa metalica,contorizare individuala.Imobilul are regim de inaltime P+4 si este prevazut cu lift hidraulic. Ansamblul beneficiaza de strazi asfaltate si toate utilitatile:apa,gaz,canalizare,internet telefonie fixa.Spatii comerciale in imediata vecinatate:METRO,AUCHAN,LIDL,DEDEMAN,DECATHLON,JUMBO SI IN CURAND IKEA.
   Va propun spre vanzare cu COMISION 0% apartament decomandat complet ce va ofera o suprafata total utila de 63mp disponbil la etajul intr-un Ansamblu Rezidential nou amplasat
 • Zona Micro 14


 • Contacteaza  Contacteaza utilizatorul

      Arată numarul de telefon
  0214555555
  0214555555
      Contacteaza


  Alte detalii

  Cod anunt 4491010
  Valabil: de la 27.09.2017
  Pana la 26.11.2017
  Cod de identificare extern classified_17541991
  Raporteaza anunt fals

  Adresa: GalatiGalati
  apartamente bucuresti" />
  Contacteaza

  Raporteaza anunt fals