Apartament de 3 camere in Central Park,de inchiriat

Sector 2, Bucuresti
1.300 EUR
/luna
actualizat in urma cu 6 zile
Apartamente Sector 2 Apartamente Sector 2 Apartamente Sector 2 Apartamente 3 camere Sector 2 Apartamente 3 camere Sector 2 Apartamente 3 camere Sector 2 Apartamente-Apartamente 3 camere Bucuresti Apartamente-Apartamente 3 camere Bucuresti
  • Apartamente Sector 2
  • Apartamente Sector 2
  • Apartamente Sector 2
  • Apartamente 3 camere Sector 2
  • Apartamente 3 camere Sector 2
  • Apartamente 3 camere Sector 2
  • Apartamente-Apartamente 3 camere Bucuresti
  • Apartamente-Apartamente 3 camere Bucuresti

Detalii

Judet Bucuresti
Localitatea Sector 2
Zona Stefan cel Mare
Adresa Dinu Vintila
Tip contract De inchiriat
Categoria Apartamente
Subcategoria Apartamente 3 camere
Suprafata utila 117m²
Numar camere 3
Pret chirie 1.300 EUR
Pret (RON) 6.059 RON
Incalzire Altele
Etaj 4
Confort Lux
Compartimentare Decomandat
Numar bai 2
Numar nivele 1
Numar locuri parcare 1
Anul construirii 2008

Descriere

Apartament de 3 camere in Central Park,160 mp,et 4/10,vedere interioara,bucatarie complet utilata,2 bai,2 balcoane,1 loc in garaj subteran,facilitati paza.
Locuinta face parte din ansamblul rezidential "Central Park"
Apartamentul are o suprafata de 160 mp si este situat la etajul IV al unei cladiri construite in anul 2008. Este decomandat si include trei camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie deschisa si utilata,cu acces pe terasa. In plus, veti beneficia de un balcon generos, de dimensiunile unei mici terase, cu vedere in parcul frumos amenajat ce constituie curtea interioara a complexului.
Living-ul formeaza impreuna cu bucataria deschisa un open space generos. Bucataria este complet mobilata si utilata. Cele doua dormitoare sunt extrem de spatioase si de luminoase .
Printre utilitatile apartamentului, amintim: ferestre de tip termopan, acces la cablu tv si internet,instalatie satelit. aer conditionat , usa metalica de intrare. Imobilul detine garaj subteran, loc parcare prevazut cu spatiu de depozitare asigurat,2 lifturi, sistem de acces prin interfon, paza permanenta,acces in complex pe baza de card magnetic.
Central Park este un ansamblu rezidential modern, situat langa Parcul Circului, pe Soseaua Stefan cel Mare, la 1,5 km de Piata Victoriei. Este o locatie ideala, care combina toate beneficiile centrului orasului o oaza verde de liniste si curatenie in mijlocul orasului. In apropiere puteti gasi magazine, supermarketuri, banci, cafenele, restaurante, teatre, cinematografe, scoli, situandu-se la numai 15 minute de aeroport.
Ansamblul Rezidential Central Park are o suprafata de 28.000 mp si este amplasat in zona de centru-nord a Capitalei, avand in apropriere Parcul Circului, Soseaua Stefan cel Mare si strada Dinu Vintila. Conceptul ansamblului este de a oferii locuitorilor sai o oaza de liniste si verdeata ascunsa chiar in inima orasului, iar in acelasi timp locuitorii se pot simtii in siguranta datorita sistemului de circuit inchis si de paza oferita non stop. In afara de parculetul special amenajat pentru copii, complexul are in proiect deschiderea unei gradinite si a unui club (fitness, aerobic, coafor, frizerie, salon cosmetica, mini-market, farmacie, restaurant).
Complexul este ideal pentru cineva care doreste sa stea in inima orasului dar sa se si bucure de un standard de viata ridicat, liniste si verdeata.
Ansamblul dispune de un parc privat amenajat in spatiul din centrul terenului pe care sunt amplasate cele trei cladiri care compun complexul rezidential. Accesul catre apartamente se poate face atat dinspre partea carosabila cat si dinspre gradina sau garajul subteran. Accesul in incinta complexului este controlat prin sisteme electronice de siguranta. Accesele in incinta perimetrului de proprietate al Condominiului sunt atat pietonale cat si destinate autoturismelor.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi, diafragme, grinzi si plansee din beton armat dimensionate in conformitate cu legislatia si normativele in vig

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0742036611
0742036611
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4994164
Valabil: de la 08.08.2018
Pana la 07.10.2018
Cod de identificare extern classified_20388991
Raporteaza anunt fals

Adresa: Dinu Vintila Sector 2Bucuresti
Contacteaza

Raporteaza anunt fals