Cabane de Vacanta Superbe

Dambovicioara, Arges
49.000 EUR
actualizat in urma cu 35 zile
Case Dambovicioara Case Dambovicioara Case Dambovicioara Casa de vacanta Dambovicioara Casa de vacanta Dambovicioara Casa de vacanta Dambovicioara Case-Casa de vacanta Arges Case-Casa de vacanta Arges Case-Casa de vacanta Arges Case Dambovicioara Case Dambovicioara Case Dambovicioara Casa de vacanta Dambovicioara Casa de vacanta Dambovicioara
 • Case Dambovicioara
 • Case Dambovicioara
 • Case Dambovicioara
 • Casa de vacanta Dambovicioara
 • Casa de vacanta Dambovicioara
 • Casa de vacanta Dambovicioara
 • Case-Casa de vacanta Arges
 • Case-Casa de vacanta Arges
 • Case-Casa de vacanta Arges
 • Case Dambovicioara
 • Case Dambovicioara
 • Case Dambovicioara
 • Casa de vacanta Dambovicioara
 • Casa de vacanta Dambovicioara

Detalii

Judet Arges
Localitatea Dambovicioara
Adresa DC22
Tip contract De vanzare
Categoria Case
Subcategoria Casa de vacanta
Suprafata utila 60m²
Suprafata terenului 300m²
Starea imobilului Foarte buna
Numar camere 2
Pret 49.000 EUR
Pret (RON) 227.835 RON
Incalzire Lemn
Gradina Exista
Balcon Exista
Terasa Exista
Numar bai 1
Numar nivele 2
Numar locuri parcare 2
Anul construirii 2007

Descriere

Vand urgent 2 Cabane de vacanta superbe!                                                                                                          


Proprietatea este amplasata in Rezervatia Naturala Piatra Craiului, Culoarul Rucar-Bran in Cheile Dambovicioarei, o zona turistica recunoscuta pt frumusetea ei, in apropierea Pesterii Dambovicioara.
Cabanele sunt construite dupa modelul traditionel al zonei, din BCA, placata pe exterior si interior cu lemn si sculpturi, cu 2 nivele , parter/etaj, 60mp suprafata locuibila formata din living+kitchineta la parter, scara interioara si dormitor+baie+terasa inchisa la etaj. Dotate cu toate facilitatile zonei (curent electric, apa, cablu) si complet utilate la standarde europene. Toate dotarile din kitchineta, baie, elementele de iluminat si semineele au fost aduse din Olanda......cabina de dus, gresie, faianta, boiler electric, seminee cu putere calorica maxima in living si dormitor, kitchineta utilata complet cu aragaz, frigider etc,  pat cu baldachin si dulap sculptat, elemente de iluminat si decoratii absolut unice, ferestre termopane, usa securizata de metal, antena parabolica.                    


Proprietatea este delimitata cu ziduri de piatra masiva si creneluri gen cetate!!
Drumul de acces este nou in proportie de 85% (proiect european) si accesibil indiferent de anotimp pt orice tip de autoturism!
Sunt  2 cabane de vanzare, identice ca si constructie dar cu suprafete de teren aferente diferite deci preturi diferite!                                                                                                                          Una cu 300mp teren – 49000 euro si cealalta - 600mp teren - 59000 euro!                                                                                                                                        De asemenea exista un teren de 900 mp in continuarea cabanelor, o pozitie absolut perfect,  pt cineva interesat sa construiasca! Pretul este de 36.000 euro.
Sunt interesata si intr-un schimb cu o proprietate in Bucuresti, exclus bloc, si numai zona f buna!  Pt.informatii detailate si poze contactati adresa de email -  liliana_vdv@hotmail.com sau tel 0729936065/0216342163

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0031615459825
0729936065
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4230184
Valabil: de la 19.10.2017
Pana la 18.12.2017
Cod de identificare extern classified_15592379
Raporteaza anunt fals

Adresa: DC22 DambovicioaraArges
Contacteaza

Raporteaza anunt fals