vind casa de vacanta la pachet cu SUV Renault Scenic 4x4

Dognecea, Caras Severin
22.000 EUR
actualizat in urma cu 50 zile
Case Dognecea Case Dognecea Case Dognecea Casa de vacanta Dognecea Casa de vacanta Dognecea Casa de vacanta Dognecea Case-Casa de vacanta Caras Severin
  • Case Dognecea
  • Case Dognecea
  • Case Dognecea
  • Casa de vacanta Dognecea
  • Casa de vacanta Dognecea
  • Casa de vacanta Dognecea
  • Case-Casa de vacanta Caras Severin

Detalii

Judet Caras Severin
Localitatea Dognecea
Tip contract De vanzare
Categoria Case
Subcategoria Casa de vacanta
Suprafata utila 1.000m²
Suprafata terenului 1.000m²
Numar camere 2
Pret 22.000 EUR
Pret (RON) 102.232 RON
Suprafata construita 100 m²
Incalzire Lemn
Stadiu constructiei Finalizat
Numar bai 1
Numar locuri parcare 2

Descriere

Informatii despre proprietate : 1000mp (din doua platzuri) pe unul este construita casa, celalalt se afla...deasupra, ca ssa zic asa si are izvor si fintina de 6m care nu seaca niciodata.
Casa se afla pe un teren inconjurat de gard de piatra si lemn -ideal pentru familii cu copii sau animale de companie :). Pe bucata betonata se pot parca 2 masini, restul e iarba verde si arbusti ornamentali.......
Casa e compusa din doua camere, bucatarie complet utilata (gresie, faianta, chiuveta inox, apa calda si rece, mobila, aragaz cu butelie, masa, scaune, prajitor de piine, gril.....etc ) tot ce se gaseste in casa ramine pe loc la noii proprietari.
Cele doua camere au: cea mare doua paturi duble, televizor, podele si tavan de lemn reconditionate rustic, teracota noua construita de noi.
Cea de-a 2-a camera , mai mica are un pat dublu, dulap, etajere si fereastra da inspre munte (livezile vecinilor ). Avem si o baie cu vanitza de dush, chiuvete, WC, si boiler de 100 l functional ce asigura apa calda la baie si la bucatarie.
In curte se gaseste o terasa pe 3 parti, sapata in munte, placata cu piatra, cu un gratar mare construit. Din terasa se intra intr-o anexa cu lemne de foc, frigider si o camara de alimente mai mica (tot sapata in munte )
Casa are antena Dolce si telefon fix de la Romtelecom si bineinteles se poate pune imediat si internetul (vecinii au deja )
Zona in care se gaseste casa se numeste IN NEMTI -si vecinii sunt ultimii nemti ce au mai ramas......de prisos sa spun ca e o liniste perfecta, si e un aer curat......ce te 'loveste in moalele capului' ca sa zic asha. Primul lucru pe care il facem cind ajungem este sa despachetam si sa...dormim ca bolovanii :).
Din Timisoara pina in Dognecea sunt exact 100km din poarta-n poarta, pe o sosea f. buna atit varaa cit si iarna.
Satul e considerat zona turistica, are doua lacuri de pescuit si agrement, cu o pensiune pe unul dintre ele.Se poate face...mac, mac pe lac cu hidrobicicletele sau cu...barca...personala.
Aprovizionarea se poate face in drum, de la Bocsa , unde este Penny market si tot ce trebuie de cumparat , produse bio de la localnici, etc.

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0728217120
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4393668
Valabil: de la 02.10.2017
Pana la 01.12.2017
Cod de identificare extern classified_16755875
Raporteaza anunt fals

Adresa: DogneceaCaras Severin
Contacteaza

Raporteaza anunt fals