Casa de caramida cu 6 camere, anexe si gradina in Ficatari, Jud. Timis

Ficatar, Timis
30.000 EUR
actualizat in urma cu 2 zile
Case Ficatar Case Ficatar Case Ficatar Casa la tara Ficatar Casa la tara Ficatar Casa la tara Ficatar Case-Casa la tara Timis Case-Casa la tara Timis Case-Casa la tara Timis Case Ficatar
  • Case Ficatar
  • Case Ficatar
  • Case Ficatar
  • Casa la tara Ficatar
  • Casa la tara Ficatar
  • Casa la tara Ficatar
  • Case-Casa la tara Timis
  • Case-Casa la tara Timis
  • Case-Casa la tara Timis
  • Case Ficatar

Detalii

Judet Timis
Localitatea Ficatar
Tip contract De vanzare
Categoria Case
Subcategoria Casa la tara
Suprafata utila 6.200m²
Suprafata terenului 6.200m²
Pret 30.000 EUR
Pret (RON) 139.608 RON
Suprafata construita 3.000 m²
Incalzire Altele

Descriere

Satul Ficatari este la 17 km distanta de Buzias si 18 de Lugoj (aprox 20 min.), iar soseaua este in stare foarte buna, fiind construita anul trecut.

Satul are retea de apa, asa ca gospodaria se poate racorda la aceasta.

Casa + curtile = 3000 mp si gradina = 3150 mp.

Casa are o constructie solida, in U, fiind facuta de bunicul impreuna cu tatal si unchiul meu. Are doua corpuri de cladire, unul finalizat in 1965 (dreapta) si celalalt in 1976 (stanga).

Casa se afla chiar in centru, avand in fata troita satului. Vizavi de casa este un bar. O parte din casa poate fi adaptata pt. scopuri comerciale. Corpul din dreapta, avand 2 fronturi stradale, e vizibil atat din strada principala, cat si dintr-o strada laterala.

In corpul din 1965 sunt 3 camere nedecomandate (care au avut rolul de camere de oaspeti), un spais (camara) cu acces la podul casei si un coridor lung. La iesirea din acest coridor se gaseste, pe aceeasi parte o incapere mare nefinalizata, care poate fi folosita ca magazie sau grajd.

In celalalt corp, finalizat in 1976, se afla o camera de zi/dormitor, o baie nefinalizata, o camera cu afumatoare si acces la beci/pivnita, care poate fi folosita ca bucatarie de vara si care are iesire catre curtea animalelor. Acestea sunt decomandate si dau intr-un hol, care la randul sau da intr-un coridor lung asemanator cu cel din cealalta casa, dar cu podeaua nefinisata. Din acest coridor lung se poate intra intr-o magazie de cereale cu acces la pod si o bucatarie. Lipita de bucatarie, dar afara, in curtea de gaini, se afla si o camaruta pe care bunicul o folosea pentru a distila tuica.

Intre cele doua corpuri de cladire se afla o curte interioara betonata si acoperita cu o bolta de vita de vie. La capatul ei, intre bucataria din corpul stang si magazia/grajdul din corpul drept este un sopru/sopron/veranda care poate fi folosita, printre altele, pe post de garaj.

In curtea pentru animale se afla o cocina pentru porci betonata, un cotet pentru gaini si o sura din lemn care era folosita pt. pastrarea fanului si gazduirea oilor pe timp de iarna, dar care va trebui cel mai probabil daramata fiindca lemnul a putrezit.

Tot acolo se gaseste WC-ul.

Despartita printr-un gard de curtea animalelor se afla cei 3500 mp (35 de ari) de gradina. In gradina este sapata o fantana a carei apa poate fi folosita pentru udat.

Ca pomi fructiferi, sunt plantati pruni, meri, peri si un nuc mare.

Nefinalizat inseamna ca trebuie tencuit, zugravit, mobilat.

Bunicul meu a murit in decembrie 2009 si de atunci am adus o femeie sarmana cu copii ei in casa pt. a preveni vandalizarea ei.

Chiriasii locuiesc in continuare acolo si pot evacuati cu un preaviz de 30 de zile. Din pacate, ei nu au reusit sa se gospodareasca prea bine: gradina este nelucrata, curtea neingrijita etc.

Pretul este negociabil.

La cerere, va pot trimite mai multe poze.

Vreau sa o vand unor oameni gospodari si cu frica de Dumnezeu, care sa o readuca la viata si sa ”sfinteasca locul”.

Doamne ajuta!

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0747446630
0747446630
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4507669
Valabil: de la 22.11.2017
Pana la 21.01.2018
Cod de identificare extern classified_17711353
Raporteaza anunt fals

Adresa: FicatarTimis
Contacteaza

Raporteaza anunt fals