Vanzare vila cu arhitectura Otopeni

Otopeni, Ilfov
255.000 EUR
actualizat in urma cu 8 ore
Case Otopeni Case Otopeni Case Otopeni Casa Otopeni Casa Otopeni Casa Otopeni Case-Casa Ilfov Case-Casa Ilfov Case-Casa Ilfov Case Otopeni Case Otopeni Case Otopeni Casa Otopeni Casa Otopeni Casa Otopeni
 • Case Otopeni
 • Case Otopeni
 • Case Otopeni
 • Casa Otopeni
 • Casa Otopeni
 • Casa Otopeni
 • Case-Casa Ilfov
 • Case-Casa Ilfov
 • Case-Casa Ilfov
 • Case Otopeni
 • Case Otopeni
 • Case Otopeni
 • Casa Otopeni
 • Casa Otopeni
 • Casa Otopeni

Detalii

Judet Ilfov
Localitatea Otopeni
Tip contract De vanzare
Categoria Case
Subcategoria Casa
Suprafata terenului 195,97m²
Pret 255.000 EUR
Pret (RON) 1.167.951 RON
Anul construirii 2009

Descriere

Bine ai venit! Daca ai ajuns in aceasta pagina de prezentare, probabil esti un comparator interesat de achizitia unei vile in zona de nord a Bucurestiului. Bucura-te! Este foarte probabil ca aceasta casa sa fie exact ceea ce cauti. Chiar daca inca nu stii asta!
Iti voi povesti in cele ce urmeaza ce urmeaza DE CE aceasta CASA si nu alta. Iar la sfarsit, o sa iti spun si DE CE ACUM. Ramai alaturi de mine, pret de cateva minute.
Atunci cand vrei sa cumperi o proprietate, ai niste criterii bine definite. Eu nu stiu care sunt elementele importante pentru tine, dar sa vorbim despre ce este cu adevarat important pentru orice cumparator.
Locatia. Primul criteriu pentru orice client.
Casa noastra este situata pe strada Basarabiei, strada paralela cu 23 August, soseaua ce leaga Otopeniul de Tunari. Este in planul doi, chiar in spatele caselor de la sosea, ferita astfel de zgomotul si praful de la sosea, dar la doar un pas de drumul principal. Ca punct de reper, avem binecunoscutele terenuri de tenis.
Aceasta locatie este probabil cea mai buna din Otopeni, datorita accesului. Astfel, indiferent in ce punct din Bucuresti vrei sa ajungi, ai trei cai de intrare in oras:
-daca iesi in 23 August si faci dreapta, soseaua te va purta pana in Tunari, iar de acolo poti merge pe Soseaua Pipera Tunari pana in Pipera, unde fie te indrepti spre Iancu Nicolae, fie continui drumul pana la OMV si de acolo alegi intre Podul Aviatiei sau Soseaua Petricani, pentru a intra in Colentina;
-daca iesi in 23 August, faci stanga si apoi iar stanga pe I.C. Bratianu vei iesi in Soseaua de Centura, iar de aici fie mergi in stanga spre Pipera, fie mergi in dreapta spre Bucurestii Noi, fie urci podul si intri in Bucuresti pe DN1 prin Baneasa;
-daca urmezi 23 August pana in DN1, de acolo poti intra in Bucuresti pe Podul Otopeni, venind dinspre aeroport.
Iar daca vrei sa evadezi in week-end spre munte, ai de ales intre DN1 si A3.
Vecinatatile. Ce si pe cine ai in jur.
Aici ai case. Multe, cu forme diverse si o caracteristica comuna : doar oameni normali, civilizati. Nu VIP-uri, ci vecini. Care se cunosc intre ei, se respecta, iar daca e cazul se si ajuta. Daca vrei sa faci sport, ai terenurile de tenis peste drum. Pentru cumparaturi, ai un Mega Image mare in capatul strazii(aproximativ 200 de metri). Daca ai copii mici, te vei bucura sa afli ca ai la doua case un after school. Iar daca ai copii mari, ai scoala generala si liceu. La mai putin de 1 km. Iar in centru ai si un parc, frumos amenajat si excelent intretinut. Pe care dealtfel nu il poti gasi in Pipera sau Corbeanca. Ai magazine, farmacii, centre medicale, cluburi, restaurant, piata. Toate sunt in centru, foarte aproape de casa.
Caracteristicile casei. Detaliile tehnice.
Evident, exista niste criterii practice atunci cand cauti o casa. Casa noastra, a fost gandita pentru un scop dublu : initial, sa raspunda nevoilor a doua familii(cei tineri si cei...mai putin tineri), iar ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta. Fara efort si fara investitii substantiale.
Astfel, dispunerea casei este urmatoarea:
-la parter, avem un hol foarte mare, ce asigura comunicarea intre dormitor, livingul superb, baie, camera tehnica, minunata bucatarie cu loc de luat masa si casa scarii; tot la parter, mai avem si o terasa generoasa de 46 mp;
-la etaj, acelasi hol luminos si spatios, este puntea de legatura intre doua dormitoare generoase(unul cu balcon), o baie spatioasa, o camera mare ce acum functioneaza drept camera de zi(dar unde prin simpla ridicare a unui perete se obtine un alt dormitor) si un spatiu actualmente mini-bucatarie, dar care tot printr-o simpla construire a unei laterale, devine a doua baie de la etaj; si mai avem si o frumoasa terasa.
Si pentru ca o casa, inseamna evident si curte, avem 700 de metri de teren unde petrecerile cu prietenii in jurul gratarului sau locul de joaca pentru copii, vor fi cu siguranta elemente care vor spori gradul de fericire al familiei. Si evident, spatiu sa parchezi doua sau trei masini.
Finisajele. Sa fie cat mai frumoasa.
Si este! Pentru ca s-au folosit cele mai bune materiale. Poate pentru ca gresia este Piastrelle, faianta SSAB, obiectele sanitare Sanotechnik, parchetul din lemn triplustratificat import Franta, usile interioare Pinum.

Frumoasa…dar si de calitate!
Constructia casei, este excelenta. De la tipul de beton folosit, la armaturi si diafragme. Izolatie din polistiren extrudat, tencuiala decorativa Dufa, instalatii electrice realizate cu fir de cupru de 2,5 la interior si 6 la exterior, instalatia sanitara pe teava PEX. Si tamplaria, Deceuninck, cu foaie dubla de geam termoizolant, izolatie in sapa, tratament ignifug la acoperis, zidarie din caramida, prize si intrerupatoare Legrand(toate cu „cap de scara').
Si nu in ultimul rand : UNICA!
Oriunde te uiti, casele sunt versiuni diferit colorate ale aceluiasi proiect ce reprezinta un „patrat' cu laturi egale, cu acoperis „tuguiat', lipsite de personalitate.
Dar casa noastra este diferita. Realizata pe semi-rotund, cu elemente de arhitectura care o deosebesc si ii confera un aer aparte, constructia casei a reprezentat o provocare atat pentru firma care a construit-o, cat si pentru cei care au finisat-o. Pentru ca, sa tencuiesti perfect un perete rotund, nu este la indemana oricarui mester. Insa rezultatul a meritat pe deplin atat efortul, cat si costurile.
Am ajuns la sfarsit. Ti-am povestit in randurile de mai sus, DE CE aceasta CASA. Este timpul sa afli si DE CE ACUM : pentru ca ACUM este DE VANZARE! Exact cand TU vrei sa CUMPERI!
P.S: am fost intrebat de catre un coleg, cum de nu este mai scumpa casa. Am sa va spun, ce i-am spus si lui : din respect! Din respect pentru tine, cel care vei dori sa o cumperi, am evaluat cu foarte mare atentie pretul acestei case. Si din respect pentru ea.

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0742893157
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4302366
Valabil: de la 18.10.2017
Pana la 19.10.2017
Cod de identificare extern rent_danieldobre_DD0064
Raporteaza anunt fals

Adresa: OtopeniIlfov
Contacteaza

Raporteaza anunt fals