Vila duplex Bragadiru, suprafata utila 117 mp, curte 127 mp

Bragadiru, Ilfov
75.900 EUR
actualizat in urma cu 2 ore
Case Bragadiru Case Bragadiru Case Bragadiru Vila Bragadiru Vila Bragadiru Vila Bragadiru Case-Vila Ilfov Case-Vila Ilfov
  • Case Bragadiru
  • Case Bragadiru
  • Case Bragadiru
  • Vila Bragadiru
  • Vila Bragadiru
  • Vila Bragadiru
  • Case-Vila Ilfov
  • Case-Vila Ilfov

Detalii

Judet Ilfov
Localitatea Bragadiru
Adresa Iederei
Tip contract De vanzare
Categoria Case
Subcategoria Vila
Suprafata utila 117m²
Suprafata terenului 127m²
Numar camere 4
Pret 75.900 EUR
Pret (RON) 354.119 RON
Suprafata construita 130 m²
Incalzire Altele
Stadiu constructiei Gri
Numar nivele 1

Descriere

Proiectul rezidential Family Villas, situat in Bragadiru pe Str Iederei, are la baza principii solide ce tin cont de siguranta, functionalitate si eficienta ( consum ) si nu in ultimul rand estetica.
Situat intr-o zona accesibila din punct de vedere al infrastructurii, beneficiaza de drumuri asfaltate, iluminat public, retea de apa si canalizare, situat in apropierea punctelor de interes ce deservesc nevoile de zi cu zi ale oricarei familii ( mijloace de transport in comun, centre comerciale, scoli, gradinite, spitale, zone de agrement si spatii verzi ).
Complexul va avea la final un numar de 80 de vile ( duplex si individuale )si drum de acces privat, cu o latime de 9 m. Intre case exista suficient spatiu sa confere intimitatea necesara fiecarei familii, proprietatile fiind delimitate printr-un gard de caramida inalt de 2 m.
Sistemul de constructie imbina siguranta cu eficienta materialelor folosite, rezultatul fiind un raport calitate - pret excelent : caramida Porotherm, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, izolatia peretilor interiori cu vata minerala, placati cu rigips, placa de beton peste parter si etajul 1, ambele placate deasemenea cu vata minerala, podul foarte bine izolat poate fi excelent folosit pentru depozitare.
Compartimentarea vilelor este identica indiferent ca sunt individuale sau duplex : parterul beneficiaza de un living spatios, bucatarie separata, baie de serviciu, spatiu de depozitare si hol. La etaj sunt 3 dormitoare luminoase (doua dintre ele au 14 mp si un dormitor de 12 mp ), baie si balcon. Pe langa cele doua locuri de parcare din fata fiecarei vile exista alte doua locuri de parcare in interiorul fiecarei curti.
In pretul vilelor sunt incluse finisajele, clientul avand posibilitatea personalizarii, alegand dintr-o gama variata si de foarte buna calitate, centrala termica proprie pe gaz, obiecte sanitare in bai, bransarea la toate utilitatile, amenajarea curtii cu gazon tip rulou.
Garantam un proiect cu un excelent raport calitate - pret !
Vila duplex – 75900 Euro / 117 mp utili / curte 127 plus 64 amprenta
Vila individuala 87900 Euro / 117 mp utili / curte / 170 plus 64 amprenta
Preturile contin Tva 5 %, se accepta orice forma de credit bancar.
Oferim consultanta pentru intocmirea dosarului de credit.

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0727592696
0727592696
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4526285
Valabil: de la 23.01.2018
Pana la 24.03.2018
Cod de identificare extern classified_17887974
Raporteaza anunt fals

Adresa: Iederei BragadiruIlfov
Contacteaza

Raporteaza anunt fals