Inchiriere Spatiu Birouri / Showroom

Miroslava, Iasi
3 EUR
/luna
actualizat in urma cu 3 zile
Spatii comerciale Miroslava Spatii comerciale Miroslava Spatii comerciale Miroslava Birou Miroslava Birou Miroslava Birou Miroslava Spatii comerciale-Birou Iasi
  • Spatii comerciale Miroslava
  • Spatii comerciale Miroslava
  • Spatii comerciale Miroslava
  • Birou Miroslava
  • Birou Miroslava
  • Birou Miroslava
  • Spatii comerciale-Birou Iasi

Detalii

Judet Iasi
Localitatea Miroslava
Adresa Șoseaua Păcurari
Tip contract De inchiriat
Categoria Spatii comerciale
Subcategoria Birou
Suprafata utila 2.560m²
Suprafata terenului 9.990m²
Pret chirie 3 EUR
Pret (RON) 14 RON
Incalzire Centrala proprie
Stadiu constructiei Finalizat
Anul construirii 2012

Descriere

Societate Comerciala amplasata la intrare in Iasi dinspre Bucuresti - comuna Miroslava sat Uricani , zona Metro / Dedeman ofera spre inchiriere urmatoarele suprafete disponibile :

Spatii birouri – 2 560 mp

Birourile sunt amplasate la etajul 1 si 2 dintr-o constructie P + 2 E , constructie realizata din structura metalica cu inchideri perimetrale din panel compozit si tamplarie de aluminiu de tip perete cortina cu geam termopan structural . Usile de acces in cladire sunt usi atat automate cat si usi simple cu dubla deschidere . Izolatia termica este realizata din panouri sandwich la exterior finisat cu panel compozit si gips carton cu vata de sticla la interior finisat cu vopsea lavabila. Geamurile termopan sunt securizate la exterior si low – e la interior .

Etajul 1 – 1 280 mp spatiu necompartimentat . Stalpi metalici de la structura sunt imbracati cu doua placi de gips carton antifoc peste care s-a aplicat vopsea lavabila. Pardoseala este din beton iar incalzirea si racirea se face cu ajutorul ventiloconvectoarelor de tavan . Iluminatul este realizat cu corpuri de iluminat de tip neon .
Etajul 2 – 1 280 mp spatiu compartimentat partial . Compartimentarile sunt realizate din gips carton izolate cu vata de sticla combinate cu tamplarie de aluminiu . Stalpi metalici de la structura sunt imbracati cu doua placi de gips carton antifoc peste care s-a aplicat vopsea lavabila. Tavanele sunt de tip casetat in zona de birouri iar in zona de showroom sunt din panouri sandwich tip tabla cutata / vata / tabla . Pardoselile sunt din beton in zona de showroom , parchet in zona de birouri si placi ceramice in zona de grupuri sanitare . Incalzirea si racirea se face cu ajutorul ventiloconvectoarelor de tavan . Iluminatul este realizat cu lampi de tavan casetat in birouri si cu corpuri de iluminat de tip neon si luminatoare prevazute in acoperis in zona de showroom .
Inaltimea este de 3.5 m .

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0726746058
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4309795
Valabil: de la 17.11.2017
Pana la 16.01.2018
Cod de identificare extern classified_16166651
Raporteaza anunt fals

Adresa: Șoseaua Păcurari MiroslavaIasi
Contacteaza

Raporteaza anunt fals