SPATIU COMERCIAL PLUS TEREN GURA IALOMITEI

Gura Ialomitei, Ialomita
2.725 EUR
actualizat in urma cu 1 zi
Spatii comerciale Gura Ialomitei Spatii comerciale Gura Ialomitei Spatii comerciale Gura Ialomitei Spatiu comercial Gura Ialomitei Spatiu comercial Gura Ialomitei Spatiu comercial Gura Ialomitei
  • Spatii comerciale Gura Ialomitei
  • Spatii comerciale Gura Ialomitei
  • Spatii comerciale Gura Ialomitei
  • Spatiu comercial Gura Ialomitei
  • Spatiu comercial Gura Ialomitei
  • Spatiu comercial Gura Ialomitei

Detalii

Judet Ialomita
Localitatea Gura Ialomitei
Tip contract De vanzare
Categoria Spatii comerciale
Subcategoria Spatiu comercial
Suprafata terenului 2.567m²
Pret 2.725 EUR
Pret (RON) 12.644 RON
Licitatie / Executare Da
Incalzire Altele

Descriere

Cabinetul Individual de Insolventa “RACEANU VICA”, cu sediul profesional in Slobozia, bd. Matei Basarab, bl. A3, sc. A, ap. 2 parter, camera 2, jud. Ialomita, in temeiul art. 118 din Legea nr. 85 / 2006 am procedat la emiterea prezentei publicatii de vanzare.
Bunul imobil ce face obiectul vanzarii este situat in comuna Gura Ialomitei, jud, Ialomita fiind reprezentat de: teren intravilan, suprafata de 2566,34 m.p. la pretul de 538,20 lei fara T.V.A. si spatiu comercial, la pretul de 11.990,40 lei fara T.V.A. regim inaltime parter, structura rezistenta zidarie portanta cu stalpi si centuri din beton, fundatii din beton armat turnat monolit, plansee din paianta tencuita cu mortar de ciment, invelitoare de tip sarpanta acoperita cu tabla zincata, finisaje exterioare cu tencuile in praf de piatra si finisaje interioare zugraveli lavabile cu lambriuri in sala de consumatie, instalatii electrice si sanitare, alimentarea cu apa se face din reteaua comunei, apele uzate se colecteaza intr-o fosa septica vidanjabila.
Licitatia va avea loc la sediul lichidatorului judiciar C.I.I. Raceanu Vica, situat in Slobozia, str. M. Basarab, bl. A 3, sc. A, ap. 2, parter, camera 5, jud. Ialomita, avand pretul de incepere al licitatiei prevazut mai sus, pret ce reprezinta 30 % din valoarea rezultata din raportul de evaluare.
Licitatiile se vor organiza saptamanal, in fiecare zi de miercuri, ora 12.00 incepand cu data de 30.11.2016.
Conform hotararii adoptate de Adunarea creditorilor din data de 10.03.2016, s-a stabilit ca regulamentul de vanzare aprobat, sa fie prezentat in caietul de sarcini ce poate fi obtinut de catre persoanele interesate de la lichidatorul judiciar contra sumei de 500 lei.
Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului supus vanzarii, sa anunte lichidatorul judiciar care efectueaza vanzarea, pana la data stabilita pentru vanzare, in termenele si sub sanctiunile prevazute de lege.
Potrivit art. 843 Cod procedura civila, persoanele care vor sa cumpere imobilul scos la licitatie sunt obligate sa depuna o garantie reprezentand 10 % din pretul de incepere al licitatiei pentru termenul respectiv la sediul lichidatorului judiciar cu o ora inainte de organizarea licitatiei.
Participantii la licitatie, vor depune dovada achitarii garantiei de participare si a taxei privind achizitionarea caietului de sarcini pana in ziua fixata pentru licitatie inclusiv, cu cel putin o ora inainte de organizarea licitatiei.

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0760677262
0760677262
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4515110
Valabil: de la 17.11.2017
Pana la 16.01.2018
Cod de identificare extern classified_17794851
Raporteaza anunt fals

Adresa: Gura IalomiteiIalomita
Contacteaza

Raporteaza anunt fals