Teren ideal 900 mp intravilan variante schimb cu auto sau garsoniera

Brasov, Brasov
1 EUR
actualizat in urma cu 2 zile
Terenuri Brasov Terenuri Brasov Terenuri Brasov Teren intravilan Brasov Teren intravilan Brasov Teren intravilan Brasov Terenuri-Teren intravilan Brasov
  • Terenuri Brasov
  • Terenuri Brasov
  • Terenuri Brasov
  • Teren intravilan Brasov
  • Teren intravilan Brasov
  • Teren intravilan Brasov
  • Terenuri-Teren intravilan Brasov

Detalii

Judet Brasov
Localitatea Brasov
Adresa Nouă
Tip contract De vanzare
Categoria Terenuri
Subcategoria Teren intravilan
Suprafata terenului 890m²
Pret 1 EUR
Pret (RON) 5 RON
Front stradal 30 m²

Descriere

Teren intravilan ideal pentru constructia unor case sau vile cu toate utilitatile PE TEREN !!! : apa curenta, canalizare si curent (inclusiv gaz cu terminal de conectare la 70 m) cu o suprafata totala de 900 mp cu front la doua strazi (frontul principal de 30m si cel secundar de 35m) plus posibilitate parcare generoasa in fata locatiei ( 8- 10 autovehicule ). Proprietatea este libera la vanzare intabulata si cu autorizare de constructie ( urbanism -ingradire -utilitati etc.). Terenul este situat in Prejmer, zona cunoscuta ca si cartierul " BELVEDERE" si este foarte stabil care permite o constructie de tip S+D+P+3 adica un regim de inaltime de bloc cu patru etaje!!! Este cam singura zona din Prejmer care permite fara probleme excavare pentru subsol fara a avea probleme cu panza freatica ! Frontul la doua strazi precum si intersectia mare din fata permite accesul facil chiar si pentru TIR. Avantajul acestui teren este atat locatia, care permite o constructie foarte inalta, cat mai ales posibilitatea de folosire a unei zone de parcare proprii suplimentare de de circa 350 mp. In mod propriu si gratuit !!!
Apa, canalizare curent pe teren ! Gaz la 70 m.
Ideal ca si investitie sau constructie. In curand preturile vor creste din nou de aceea aceasta proprietate poate constitui o realizare pentru cei care doresc liniste si confort pe pamant.
Cea mai buna solutie este aceea de a construi in regie proprie sau cu ajutorul unei firme specializate deoarece astfel evitati o groaza de probleme precum sunt cele din noile zone rezidentiale unde economia de materiale este dusa la ridicol cu multa mizerie, praf si fara canalizari reale.Beneficiarii se lovesc de lipsa spatiilor de parcare a prafului din camp si de fosele septice care nu fac fata la propriu la necesarul de evacuare-ape pluviale si dejectii !
Prejmer este prima localitate (categoria comuna) dupa Brasov si a doua localitate ca importanta economica. Parcurile industriale au de asemenea o crestere spectaculoasa care automat ajuta si comunitatea locala.
Pretul actual pentru plata integrala este 18 euro/mp. Pentru variante schimb cu auto + diferenta sau garsoniera+diferenta din partea mea pretul este de 19 eur/mp. Am 2 m si 150 kg asadar nu veniti cu oferte gen Matiz,Polo, Clio etc... :)).
Raspund doar la oferte serioase !

Specificatii


Alte caracteristici:
  • Nr. Fronturi: 2
  • Latime drum acces: 10
  • Destinatie: Birouri, Comercial, De vacanta, Rezidential

ContacteazaContacteaza utilizatorul

    Arată numarul de telefon
0745096998
0745096998
    Contacteaza


Alte detalii

Cod anunt 4511017
Valabil: de la 19.11.2017
Pana la 18.01.2018
Cod de identificare extern classified_17749417
Raporteaza anunt fals

Adresa: Nouă BrasovBrasov
Contacteaza

Raporteaza anunt fals