Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Birou 2 camere B-dul 15 Noiembrie
8

Birou 2 camere B-dul 15 Noiembrie

EVOLISSIMA Imobiliare Va prezinta spre inchiriere un spatiu de birou situat pe Bulevardul 15 Noiembrie , langa Tribunal. Imobilul are o suprafata utila de 45 mp si este situat la parterul unei cladiri de 2 etaje. Acesta este compus din antreu, baie, camara folosita ca arhiva si 2 camere. Fiind amplasat langa Tribunalul Brasov este ideal pentru cabinete de avocatura, consultanta, servicii etc. Comision chirias 50% din valoarea unei chirii, o singura data.

45,0 m2 | 2 camere

Brasov, Brasov

Spatiu comercial central Brasov
4

Spatiu comercial central Brasov

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre inchiriere un spatiu comercial in zona centrala a orasului Brasov. Proprietatea se desfasoara pe doua nivele P+1E , are o suprafata utila de 240mp, si beneficiaza de terasa stradala. Pretabil pentru activitati Horeca tip fast-food, jocuri de noroc, farmacie, magazin alimentar, etc.. Spatiul se inchirieaza pe minim 12 luni. Se solicita 1 chirie garantie. Poze suport !! Comision chirias 50% din valoarea unei chirii, o singura data.

240,0 m2 | 4 camere

Brasov, Brasov

Spatiu pentru depozitare, arhivare etc
4

Spatiu pentru depozitare, arhivare etc

EVOLISSIMA Imobiliare Va prezinta spre inchiriere un spatiu in suprafata de 90 mp situat pe strada Avram Iancu. Spatiul se afla la demisol si se poate folosi ca spatiu de depozitare, arhivare etc. Imobilul dispune de toate utilitatile necesare. Cladirea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, statii taxi, magazine, farmacii, banci. Va asteptam cu drag la vizionare! Comision chirias 50% din valoare unei chirii, o singura data.

90,0 m2 | 8 camere

Brasov, Brasov

Apartament 3 camere Strada Postavarului
9

Apartament 3 camere Strada Postavarului

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre inchiriere un apartament cu trei camere ultracentral, situat pe strada Postavarului. Apartamentul este semidecomandat, are o suprafata utila de 60 mp si o curte interioara de 18 mp. Acesta se inchiriaza nemobilat . Perioada minima de inchiriere 12 luni, si se percep doua luni de garantie. Comision chirias 50% din valoarea unei chirii, o singura data.

60,0 m2 | 3 camere

Brasov, Brasov

Teren intravilan 12.940 mp pretabil pentru constructie blocuri locuinta P+8E
1

Teren intravilan 12.940 mp pretabil pentru constructie blocuri locuinta P+8E

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre vanzare teren intravilan in suprafata de 12.940 mp, situat in vecinatatea complexului imobiliar Vivamus Park Residence. Pretabil pentru constructii de blocuri si similare. Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

12940,0 m2

Brasov, Brasov

COMISION 0% Vila unifamiliala Cartier Tractorul
20

COMISION 0% Vila unifamiliala Cartier Tractorul

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre vanzare o proprietate in REPREZENTARE EXCLUSIVA, situata in Brasov, cartierul Tractorul, strada Axente Banciu, Nr.13. Vila este amplasata pe un teren in suprafata totala de 668 mp si se desfasoara pe 4 niveluri: S+P+E+M. Are o suprafata utila totala de 397 mp si urmatoarea compartimentare: Subsol : doua garaje, camera tehnica, o magazie scule, pivnita, si o camera depozitare. Parter : antreu, casa scarii, living cu semineu si terasa, bucatarie inchisa cu balcon, camara, baie de servici. Etaj : hol, baie, 4 dormitoare fiecare cu iesire la balcon. Mansarda : hol, un dormitor, un birou, baie, 3 debarale, 2 logii. Vila a fost construita in anul 2.000 , pe structura de beton si caramida Porotherm, acoperisul din tigla Bramac, inconjurata cu gard de beton si porti din fier forjat. Pozitionarea proprietatii confera acesteia privilegiul discretiei, linistii, echilibrului si armoniei, la care, fiecare dintre noi aspiram, cand definim cuvantul acasa. Clasa energetica: B | Consum anual specific de energie: 185 kwh/m2 | Indice de emisii echivalent CO2: 39 kg/kWh Imobilul dispune de toate utilitatile - curent electric, gaz, apa, canalizare, fibra optica. Completeaza oferta, avantajoasa infrastructura locala, proprietatea aflandu-se in imediata vecinatate a punctelor de interes, cum ar fi: scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, supermarket-uri, centre de agrement, centre sportive, etc. Se accepta plata esalonata si se ia in considerare schimbul cu o casa mai mica, in Brasov sau imprejurimile Brasovului, plus diferenta. Desigur ca unicitatea ofertei si complexitatea ei, invita la cunoasterea in detaliu. Comision cumparator 0%.

397,0 m2 | 12 camere

Brasov, Brasov

COMISION 0% Casa 3 camere in Ansamblul Rezidential Stupinii Noi
20

COMISION 0% Casa 3 camere in Ansamblul Rezidential Stupinii Noi

EVOLISSIMA Imobiliare Va prezinta spre vanzare o casa in REPREZENTARE EXCLUSIVA, cu 3 camere situata in cartierul Rezidential Stupinii Noi, unde armonia arhitecturala, echilibrul si calitatea produselor folosite transforma acest ansamblu in locul perfect pentru familie, birou sau pentru vacanta. Imobilul structurat pe 2 nivele P+M are la parter un living spatios , bucatarie inchisa mobilata si utilata elegant, o baie si un spatiu de depozitare. Din living se iese pe o terasa generoasa in curtea din spate amenajata cu gazon ingrijit. La etaj avem 2 dormitoare, un balcon, 1 baie si un dressing. In curte este un garaj amenajat pentru 2 masini in suprafata de aproximativ 30 mp. Imobilul are o suprafata utila de 150 mp, construit cu caramida Porotherm, tigla Bramac, ferestre din lemn masiv, incalzirea in pardoseala in toata casa, si doua camere de supraveghere. Acesta dispune de toate utilitatile necesare, gaz, curent, apa, canalizare si fibra optica. Si cum noi credem ca cea mai buna descriere este cea la fata locului, va invitam cu drag la vizionare! Comision cumparator ZERO.

150,0 m2 | 3 camere

Brasov, Brasov

COMISION 0% Vila cu teren in suprafata de 7.900 mp intravilan Sita Buzaului
20

COMISION 0% Vila cu teren in suprafata de 7.900 mp intravilan Sita Buzaului

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre achizitie o vila favorizata de o amplasare ideala, in localitatea Sita Buzaului, un loc ce ofera peisaje superbe indiferent de anotimp. Vila se afla pe un teren intravilan de aproximativ 8.000 mp, cu front stradal de 40 ml, si este strabatut de un parau ce traverseaza terenul. Proprietatea se desfasoara pe un regim de inaltime P+M+Pod cu urmatoarea componenta: Parter : - bucataria open space cu zona de servit masa - living - dormitor - baie - camera tehnica Mansarda : - 3 dormitoare, din care unul este matrimonial cu baie proprie, iar doua dormitoare sant deservite de o alta baie. Pe toata suprafata casei se desfasoara un pod open space care poate fi compartimentat si folosit. Pe teren se mai regasesc trei case construite in anii 1960-1970. Prima casa construita in anul 1960 este pe structura de lemn, cu suprafata utila de 113 mp si se compune din 4 dormitoare, o bucatarie, o camara si 2 verande. A doua casa construita in anul 1962 este pe structura de caramida, cu suprafata utila de 78 mp, compusa din doua incaperi si o pivnita, este folosita ca si spatiu de depozitare. A treia casa construita in anul 1970 este pe structura de caramida, cu suprafata utila de 67 mp, compusa din 2 dormitoare, o bucatarie, o baie si un hol. Pe teren se mai afla un foisor din lemn cu loc de servit masa si gratar construit din caramida, un leagan si o fantana cu apa. Vila se vinde mobilata si utilata, toata mobila este din lemn masiv facuta pe comanda si adusa din Italia. Proprietatea ofera si oportunitatea dezvoltarii unei afaceri in domeniul turistic, deoarece terenul este foarte generos si locatia este superba. Comision cumparator 0%.

494,0 m2 | 15 camere

Sita Buzaului, Covasna

Hotel 4* Poiana Brasov
6

Hotel 4* Poiana Brasov

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre vanzare un elegant hotel de 4* situat in apropierea partiilor de schi din Poiana Brasov. Proprietatea dispune de camere single si duble, si apartamente, create pentru oaspetii care doresc sa se bucure de spatiul unei camere de zi cu bar si baie. Restaurantul are o capacitate de 100 locuri, beneficiid de o frumoasa vedere spre padure. Bucataria este mobilata si utilata modern cu aparatura de inalta calitate. Pentru turistii care doresc sa se relaxeze in decor montan, hotelul are o zona de spa cu piscina interioara, sauna si jacuzzi. Poze suport !! Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

2600,0 m2 | 58 camere

Poiana Brasov, Brasov

Spatiu birou Strada Avram Iancu
7

Spatiu birou Strada Avram Iancu

EVOLISSIMA Imobiliare Va prezinta spre inchiriere un spatiu de birou in suprafata de 210 mp compartimentat, situat pe strada Avram Iancu. Spatiul are o compartimentare utila si armonioasa, beneficiaza de multa lumina naturala si se inchiriaza nemobilat. Cladirea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, statii taxi, magazine, farmacii, banci. Va asteptam cu drag la vizionare! Comision chirias 50% din valoare unei chirii, o singura data.

210,0 m2 | 5 camere

Brasov, Brasov

Spatiu birou Strada Avram Iancu
3

Spatiu birou Strada Avram Iancu

EVOLISSIMA Imobiliare Va prezinta spre inchiriere un spatiu de birou in suprafata de 48 mp situat pe strada Avram Iancu. Biroul se afla la parterul unei cladiri de 4 etaje si dispune de toate utilitatile necesare. Cladirea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, statii taxi, magazine, farmacii, banci. Va asteptam cu drag la vizionare! Comision chirias 50% din valoare unei chirii, o singura data.

48,0 m2 | 1 camere

Brasov, Brasov

COMISION 0%  Apartament 2 camere Decomandat, Grandis Residence
18

COMISION 0% Apartament 2 camere Decomandat, Grandis Residence

EVOLISSIMA Imobiliare Vă oferim in REPREZENTARE EXCLUSIVA, un Apartament Modern de 2 camere aflat în Complexul GRANDIS Residence, orașul Brasov, in vecinatatea zonei Coresi. Apartamentul se află la ultimul etaj al unui bloc de 4 nivele, dotat cu lift, edificat în anul 2017. Suprafața totală a apartamentului este de 53 mp. Apartamentul este decomandat, MOBILAT și UTILAT COMPLET. Imobilul se vinde exact cum se prezintă în fotografii. Acesta prezintă îmbunătățiri moderne: gresie, faianță, parchet, termopane , izolat termic, inclusiv mobila din living recent schimbata . Suprafata utila a apartamentului este de 49 mp si este compartimentat dupa cum urmeaza: un hol de acces, un dormitor, un grup sanitar, un living cu acces pe terasa si o bucatarie . Imobilul beneficiază de termoizolație exterioară și interioară, este dotat cu geamuri din tâmplărie PVC și sticlă termopan in 3 foi cu protectie UV, devenind un apartament eficient termic si fonic. Încălzirea imobilului se realizează cu ajutorul centralei termice proprii. De asemenea, apartamentul dispune de aer condiționat smartcontrol. Zona este linistita, cu acces privat in Complex pe baza de cartela si bariera, monitorizare video inclusiv parcarea. Prin spatii verzi si parcul dintre blocuri creaza un mediu optim inclusiv copiilor. Este foarte aproape de zona mijloacelor de transport in comun, distanta pana la acestea fiind 5 minute de mers pe jos, deasemenea în zonă se află magazine, farmacie, unitati de invatamant, si zona Coresi in vecinatatea cartierului. Locul de parcare situat in lateralul cladirii este inclus in pret. Apartamentul este orientat spre Vest și este încadrat, in pozitia de mijloc a ultimului etaj. Acesta este potrivit ca locuinta pentru o familie sau un cuplu tanar, dar si ca investitie, fiind excelent pentru inchiriere datorita pozitionarii. Comision Cumparator 0%.

49,0 m2 | 2 camere

Brasov, Brasov

Apartament 4 camere decomandat, Rasnov
13

Apartament 4 camere decomandat, Rasnov

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, situat in cartierul FLORILOR, localitatea Rasnov. Imobilul se prezinta decomandat, confort 1 , etaj 2 din 4, avand suprafata totala de 86 mp si suprafata utila de 79 mp, cu 2 grupuri sanitare, 1 balcon. Acesta necesita renovare completa, astfel noul proprietar poate decora dupa propriul gust. Pozitionarea apartamentului faciliteaza accesul usor catre statia de autobuz, parc cu spatii verzi in cartier, scoli, gradinita, supermarket, restaurant, etc. Apartamentul se vinde nemobilat, conform pozelor si necesita montarea unei centrale termice proprii. Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

79,0 m2 | 4 camere

Rasnov, Brasov

APARTAMENT 3 CAMERE DECOMANDAT RASNOV
16

APARTAMENT 3 CAMERE DECOMANDAT RASNOV

EVOLISSIMA Imobiliare Vă oferim spre achiziție un Apartament de 3 camere aflat în orașul Râșnov, județul Brasov, în vecinatatea zonei Cetății Râșnov. Apartamentul se află la ultimul etaj al unui bloc de 4 nivele. Suprafața utilă a apartamentului este de 68 mp. Apartamentul este decomandat, parțial mobilat și parțial utilat... Desigur noii proprietari își pot personaliza locuința în urma Renovării, după propriile plăceri și alegeri. Acesta deține actual: gresie, faianță, geamuri cu termopan, parchet în dormitoare și camera de zi, inclusiv mobila din living rămâne în locuință. Suprafața utila a apartamentului este de 65 mp și este compartimentat după cum urmează : un hol lung de acces, un grup sanitar, 2 (două) dormitoare, camera de zi cu 2 uși mari ce au deschidere spre holul de intrare, o bucătărie cu debara și o baie cu cadă. Imobilul beneficiază de termoizolație exterioară, este dotat cu geamuri din tâmplărie PVC și sticlă termopan. Încălzirea imobilului se realizează cu ajutorul centralei termice proprii. De asemenea, apartamentul dispune de 1 loc de parcare, inclus în prețul apartamentului. Apartamentul se află într-o zonă liniștită, în imediata apropiere sunt spatii verzi si parcuri cu loc de joacă pentru copiii, ceea ce creaza un mediu optim inclusiv familiilor care au sau își copii. Imobilul este foarte aproape de zona mijloacelor de transport in comun, distanta pana la acestea fiind 2 minute de mers pe jos, deasemenea în zonă se află magazine, farmacii, unitati de învățământ, iar zona Cetății Râșnov și Promenada în vecinătatea cartierului. Acesta este potrivit ca locuință pentru orice familie sau un cuplu tânăr, dar si ca investiție, fiind excelent pentru închiriere datorită poziționării. Prețul solicitat de proprietar în această variantă de vânzare, după cum se vede și în fotografii, este de 79.900 euro negociabil. Comision cumparator 2% din valoarea de tranzacționare.

65,0 m2 | 3 camere

Rasnov, Brasov

Teren 1000 mp cu PUZ in lucru RASNOV
5

Teren 1000 mp cu PUZ in lucru RASNOV

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre achiziție o proprietate încadrata la secțiunea Oportunitați Rezidențial/ Investițional, ce nu isi pierde valoarea in timp, poziționata în încantatoarea Stațiune Turistică Râșnov- jud Brașov. Terenul actual este inca extravilan, s-au demarat toate formalitatile obtinerii PUZ. , Are o suprafață totala de 2.4 ha parcelat in loturi cu suprafete intre 1000-1250 mp/ parcela cu deschidere la drum de pamant de 20-25 ml, cu acces auto facil. Datorita pozitionarii intr-o zona superba, la poalele muntilor, ofera oportunitați noului proprietar pentru agrement, construcții rezidențiale, sau case de vacanta, sau ca investitie pe termen lung, beneficiind de facilități și condiții speciale (vegetație specifica zonei) si utilitati in zona. Dupa cum bine se cunoste, acolo unde exista interes, sa se dezvolte zona, sa se faciliteze acces catre utilitati sau obtinerea autorizatiilor, evident va creste si valoarea terenului. Actual poate fii achizitionat cu pretul de 25 euro/mp in cazul parcelelor a cate 1000 mp. In cazul investitiei pentru intreaga suprafata de 2.4 ha, pretul este de 20 euro/mp cu PUZ. Desigur ca particularitatea ofertei invita la cunoașterea detaliata. Comision cumpărător 3% din valoarea de tranzacționare.

1000,0 m2

Rasnov, Brasov

Ultracentral Restaurant / Pizzerie Sacele
13

Ultracentral Restaurant / Pizzerie Sacele

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE, un restaurant, pizzerie situat in zona ultracentrala a orasului Sacele. Imobilul este structurat pe S+P+M cu o suprafata utila de 260 mp, si o curte de 170 mp care se poate folosi ca si terasa. Spatiul comercial este foarte bine pozitionat ca si vizibilitate si beneficiaza de un front stradal de 14 ml. Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

260,0 m2 | 8 camere

Sacele, Brasov

Hotel Pensiune in Poiana Brasov
2

Hotel Pensiune in Poiana Brasov

EVOLISSIMA Imobiliare Va ofera spre vanzare un hotel situat in in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Proprietatea se desfasoara pe o suprafata utila de 1.250 mp , si dispune de camere duble si apartamente. Camerele sunt dotate cu televizor, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, internet, balcon sau terasa, uscator de par. Apartamentele sunt formate dintr-un living mare si dormitor, baie proprie cu cabina de dus cu hidromasaj. Sala de mic dejun poate fi folosita si ca sala de conferinte. De asemenea exista si o sala de fitness si o sauna cu 5 locuri. Poze suport !! Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

1250,0 m2 | 28 camere

Poiana Brasov, Brasov

Hotel Centrul Istoric al Brasovului
2

Hotel Centrul Istoric al Brasovului

EVOLISSIMA Imobilare Va ofera spre vanzare un hotel situat in zona centrului istoric al orasului Brasov, ce ofera o vedere panoramică magnifică asupra oraşului vechi, oferind o atmosferă relaxantă şi de lux într-un cadru perfect decorat. Proprietatea este structurata pe doua nivele plus mansarda, dispune de camere duble, fiecare cu baie proprie, restaurant, bucatarie complet mobilata si utilata, sala de conferinte ce se preteaza pentru evenimente de tip cununii, nunti , botezuri, aniversari, simpozioane, teambuilding etc.. Proprietatea este aproape de zonele de interes turistic, Biserica Negra, Piata, Sfatului, Muzeul de Arta, Strada Sforii, etc.. Poze suport !! Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

1900,0 m2 | 45 camere

Brasov, Brasov

Pensiune zona semicentral Brasov
5

Pensiune zona semicentral Brasov

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre inchiriere o pensiune amplasata intr-o zona linistita a orasului, ce ofera un acces rapid si facil la cele mai importante puncte turistice ale orasului. Pensiunea este structurata astfel : camere duble, camere triple si garsoniere, toate beneficiind de baie proprie, sala de conferinte, bar, spalatorie proprie, sala de mese , parcare proprie. Se solicita trei chirii garantie. Poze suport !! Comision chirias 50% din valoarea unei chirii, o singura data.

1200,0 m2 | 25 camere

Brasov, Brasov

Imobil/ clinica medicala/centru educational/ sediu de firma etc
19

Imobil/ clinica medicala/centru educational/ sediu de firma etc

EVOLISSIMA Imobiliare Va propune spre vanzare un imobil independent, cu o structura de tip S+P+E+M, avand o suprafata desfasurata de 326 mp si o curte de 234 mp , situata in zona Academiei Fortelor Aeriene "Henri Coanda". Proprietatea poate fi utilizata atat pentru activitati de birou, centru medical, centru educational, cat si pentru locuit. Compartimentarea cladirii este urmatoarea: - Subsol: suprafata de 45,7 mp compus din hol 3 mp, bucatarie 25,9 mp, arhiva 16,8 p; - Parter: suprafata de 78 mp compus din hol 8,9 mp, birou 26,5 mp, sala sedinte 39,2 mp, wc 3,4 mp - Etaj : suprafata de 97,7 mp compus din 4 birouri de 58,7 mp, debara 3,4 mp, baie 5,9 mp, hol 24,4 mp, 2 balcoane de 5,3 mp. - Mansarda: suprafata de 104 mp compusa din 2 birouri de 26,9 mp, sala sedinte 51,4 mp, wc 4 mp, hol 4,7 mp, 2 balcoane de 17,1 mp. Cladirea este intr-o stare buna, ea fiind complet renovata in anul 2002 si are o structura de rezistenta pe cadre de beton cu pereti din caramida. Constructia este bransata la toate retelele de utilitati ; gaz, curent, apa, canalizare, fibra optica. Partea din fata a curtii este pavata si permite parcarea a 3 masini iar in zona din spatele casei regasim un foisor si o mica livada de meri roditori. Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.

303,0 m2 | 12 camere

Brasov, Brasov