Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Ultracentral constructie 2001 la 3 minute de Piata Sfatului
8

Ultracentral constructie 2001 la 3 minute de Piata Sfatului

INGENIUM Imobiliare vă propune spre vânzare un imobil D+P+1+M, constructie 2001 renovata integral in 2023, situat in Centru Istoric al orasului Barsov in imediata apropiere de Aleea pietonala Sub Tampa, Aleea Tiberiu Brediceanu, Piata Sfatului, Biserica Neagra la doar 3 minute de mers pe jos si iesire directa spre Pietrele lui Solomon. Casa este singur in curte si dispune de încăperi spațioase, luminoase, totul frumos organizat structurat. Foarte potrivita atat pentru locuinta cat si pentru pensiune, sediu firma și diverse alte activități. Are o suprafata utila de 220mp si este dispusa pe un teren de 300mp. Are 2 intrări și este compusă din: Demisol: Garaj 21mp, adapost spatiu ALA 8,97mp, hol intrare 7,20mp, WC servici 1,72mp. Parter: Living 34,13mp, terasa 26mp acoperita, loc de luat masa 9,65mp, bucatarie 15,49mp, camara 1,87mp, WC servici 1,92mp, hol 1,22mp, scari interioare. Etaj 1: Dormitor matrimonial 16,92mp + terasa 12mp, dormitor 15,65mp + terasa 6,5mp, birou 13,8mp, baie cu cada 9,24mp, hol 7mp. Mansardă: Camera tineret 28,3mp + terasa 2mp, camera de oaspeti 16,92mp + terasa 6mp. Alte avantaje ale acestei locuințe sunt: priveliștea pitoreasca placuta spre Centrul Istoric si spre Drumul Poenii Brasov, acces usor si rapid oriunde in centrul Brasovului. Va invitam sa desoperiti avantajele pe care vi le ofera aceasta casa. Comisionul este standard 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

220,0 m2

Brasov, Brasov

Centrul Istoric singur in curte la 2 min Piata Sfatului
8

Centrul Istoric singur in curte la 2 min Piata Sfatului

INGENIUM Imobiliare va propune spre vanzare o proprietate compusă din două corpuri care datează din secolul XVII-XVIII ambele mansardate și renovate în anul 2007 și cu un teren in suprafață de 558 mp. Corpul 1 este format din demisol inalt + parter + mansarda: - demisol inalt cu o bucătărie complet mobilata, utilată, o baie modernă, o cameră pentru depozitare și o crama - parter format din living dublu spațios, cu zona de dining, delimitat de uși franțuzești cu geamuri din cristal de 20 mm, hol, baie cu cabină de duș și un dormitor cu acces direct la terasa și grădina casei - mansarda casei este un loc placut, aranjat sa fie comod si util compus din hol, baie cu cadă și bideu, dressing și două dormitoare, unul cu acces la un balcon cu priveliște deosebită spre Tampa si spre grădina casei Corpul 2 este format din parter + mansarda: - parter, există un living open space, cu o bucătărie complet mobilata-utilata, hol și o baie. Casa scarii gazduieste o scara interioara care ne conduce la etaj - mansarda este compusa dintr-un living și un dormitor ambele spațioase și decorate in stilul personal al casei Grădina terasată are o latime de 8m si este frumos pavata si amenajata, chiar daca suntem in Centrul Istoric al orasului Brasov, avem parte de multa liniste, multa verdeata. In partea superioara a gradinii ne intampina un foișor situat la poalele Tâmpei, amenajat cu spațiu pentru grătar și zonă de relaxare. Gradina este delimitata in partea de sus ale Zidurilor Cetatii Brasov care despart proprietatea de Aleea Pietonala de sub Tampa si Aleea Tiberiu Brediceanu. Comisionul este 3% Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab INGENIUM Imobiliare.

266,0 m2

Brasov, Brasov

Centru Sacele activitati comerciale sau locuinta Casa
8

Centru Sacele activitati comerciale sau locuinta Casa

INGENIUM Imobiliare vă propune spre vânzare un imobil P+M, constructie 1973 situat in Sacele Centru, intr-o zona usor accesibila pe asfalt la 50m in imediata apropiere se afla Soseaua Brasovului, magazine, biserica si scoala, statii de autobuz, banca, etc. Dispune de încăperi spațioase, luminoase, se preteaza pentru diverse activitati comerciale sau pentru locuinta. Suprafata utila a casei este de 177mp + 83mp anexe = 260mp. Suprafata terenului din curte 159m. 6 camere. 2 niveluri. Incalzire centrala proprie. Comisionul este standard 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab INGENIUM Imobiliare.

260,0 m2

Sacele, Brasov

Cladire productie, depozitare, birouri pe 3 etaje zona Zizinului
6

Cladire productie, depozitare, birouri pe 3 etaje zona Zizinului

INGENIUM Imobiliare va propune spre vanzare un imobil dispus pe P + 1 + 2 + Pod, constructie solida pretabila pentru diverse domenii de activitate: spatiu de productie, depozitare, birouri in suprafata totala desfasurata 3 x 144mp = 432mp + pod. Structura cladirii este pe cadre de beton armat, pereti din caramida cu amprenta la sol 177mp si la etajul 1 este o incarcare de 2 tone, pe fiecare nivel exista grup sanitar si terasa. Constructie 2004. Cladirea are si loc special pentru amplasarea unui lift de marfa si gaz separat si instalatie pentru centrala termica. Toate utilitatile sunt active pe cladire: apa, canal, gaz, alimentare la curent electric de 380V, 100KW, incalzire centrala. Teren aferent in suprafata de 280 mp. Comisionul este standard 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab INGENIUM Imobiliare.

432,0 m2

Brasov, Brasov

Centrul Civic spatiu comercial 238 mp
8

Centrul Civic spatiu comercial 238 mp

Agentia Imobiliara Ingenium propune spre inchiriere un corp cladire spatiu comercial cu urmatoarele caracteristici: - constructie perfect functionala cu toate utilitatile - dispune de energie electrica (380V) - centrala termica, echipament aer conditionat - 1 usa acces, posibil si al doi-lea acces - pardoseala gresie - spatii largi, deschise, luminoase - inaltime 4,20m Parterul cladirii are suprafata utila totala de 238 mp din care spatiul comercial open space 165,8mp, 3 bai, birouri (eventual se poate compartimenta in orice suprafata, dorita constructie pe stalpi de beton). Spatiul necesita renovare, amenajare iar proprietarul este dispus sa ajute, sa negocieze in functie de activitatea si perioada inchirierii. Spatiul se poate viziona pe baza unei programari telefonice in prealabil. Pret 10 mp Comisionul este standard 50% din chiria pe prima luna. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

238,0 m2

Brasov, Brasov

Centrul Istoric casa interbelica aproape de AFI cu gradina generoasa
8

Centrul Istoric casa interbelica aproape de AFI cu gradina generoasa

INGENIUM imobiliare vă propune spre vânzare un imobil D inalt + P + Pod inalt mansardabil, constructie aproximativ anii 1920. Renovata integral in 2005 situata in Centrul Vechi al orasului Brasov pe o strada linistita, inconjurata de multa verdeata in apropiere de Magazinul Star, Aleea Tiberiu Brediceanu de Sub Tampa, Piata Sfatului, Biserica Neagra, AFI Brasov, cu iesire directa si rapida spre gara Brasov, Coresi Shopping Center, etc. Casa interbelica pozitie ultracentrala, singur in curte cu încăperi spațioase, luminoase, totul frumos organizat structurat. Dotări imobil: termopan, centrală termică cu rezervor apă caldă, curent, apă, gaz, fibră optică internet + tv + telefon. Foarte potrivita atat pentru locuinta cat si pentru pensiune, sediu firma și diverse alte activități. Descriere pe etaje: Parter: - 1 Living room 30,7 mp, unde gasim si un semineu functional + Bucătărie 31 mp + 3 Dormitoare (D1 30 mp, D2 35,7 mp, D3 34 mp) + 2 băi + 2 holuri + 1 spatiu depozitare + terasa casei. Suprafata totala parter 186,70 mp + terasa casei de 16mp = 202,7mp Demisol: - suprafață totală cca 130 mp, hol + open space + spațiu cramă cu bolte frumoase sustinute de sine de cale ferata Pod mansardabil: - suprafață totală 150 mp cu acces normal pe scari de lemn direct de pe terasa casei Teren: 600 mp Parcări total: 9 locuri din care exterioare pe stradă 3 locuri, în curte 2 locuri si in garaj 4 locuri. Orientare geografica SUD, casa este însorita pe tot parcursul zilei. Comisionul este 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

483,0 m2

Brasov, Brasov

Spatiu Astra cu intrare directa
8

Spatiu Astra cu intrare directa

Agentia Imobiliara Ingenium propune spre inchiriere garsoniera fost cabinet stomatologic (spatiu comercial) cu urmatoarele caracteristici: - constructie perfect functionala cu toate utilitatile - centrala termica, echipament aer conditionat - 2 usi acces: 1 cu intrare din exterior, 2 din casa scarii blocului - pardoseala speciala pentru stomatologie, cabinet medical si activitati potrivite acestei pardoseli, instalatii potrivite si pentru salon de infrumusetare - forma si dimensiunile spatiului o gasiti in schita din ultima poza Spatiul se poate viziona pe baza unei programari telefonice in prealabil. Comisionul este standard 50% din chiria pe prima luna. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

33,0 m2

Brasov, Brasov

Casa singur in curte zona Astra la 10 min de AFI
8

Casa singur in curte zona Astra la 10 min de AFI

INGENIUM Imobiliare vă propune spre vânzare un imobil P+M, constructie 2016, situat in Zona Carpatilor in apropiere se afla Kaufland, Lidl si alte magazine de interes, scoli, gradinite, farmacii, statii de transport in comun, iesire directa si rapida catre Bucuresti, Racadau, parcul Trandafirilor iar AFI Brasov la doar 10 minute de mers cu masina. Casa este singur in curte si dispune de încăperi spațioase, totul frumos organizat structurat. Se vinde mobilata si utilata. Foarte potrivita atat pentru locuinta cat si pentru diverse activitati (pizzerie, cabinet medical psihologic, sediu firma, etc). Suprafata utila desfasurata a casei este de 137,4mp. Suprafata totala teren 231mp din care 48.8% apartine acestei proprietati. Descrierea pe etaje: Subsol: spatiu tehnic 5mp Parter: living 23,5mp, grup sanitar 6,2mp, bucătărie + loc de luat masa 21,2mp, hol 9,4mp, casa scării 5,5mp Mansarda: 2 dormitoare 13,1mp + 13,5mp, dressing 6mp, grup sanitar 6,3mp, hol + casa scării 23,9mp, balcon 3,8mp Părţi comune: terenul in suprafata de 231mp (din care 48.8% apartine acestei proprietati), fundatiile, zidurile portante, fatadele, imprejmuirea, bransamentele instalatiilor existente. Casă este izolată cu expandat de 10 având la parter perete dublu-cărămidă plină. Incalzirea este asigurata de Centrala termică pe gaz. Comisionul este standard 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

137,0 m2

Brasov, Brasov

Casa cu Terasa mare la 5 min Piata Sfatului si priveliste deosebita
8

Casa cu Terasa mare la 5 min Piata Sfatului si priveliste deosebita

INGENIUM Imobiliare va propune spre vanzare o casa unica in Centrul Istoric al Brașovului, la doar 5 minute de Piața Sfatului si Aleea pietonala Tiberiu Brediceanu de sub Tampa. Casa este impartita intr-un Aparatment de 2 camere la parter + Garsoniera la mansarda + o terasa de aproximativ 36,40mp, teren total 599mp din care cota parte are si aceasta proprietate. Proprietatea are parchetul original din lemn si usile interioare. Inconjurat da multa verdeta, curte + gradina generoasa 599mp si linistita de care beenficiaza toti locatarii curtii dar terasa este personala, apartine casei. Are toate imbunatatirile de care are nevoie o casa pentru a fi confortabila: centrala termica, termopane, parchet de lemn, usi schimbate, etc. Parter: 2 camere + zona de bucatarie + baie cu geam direct afara 53,07mp Mansarda: 1 camera + zona de bucatarie + baie cu geam direct afara 54,85mp Terasa: 36,40mp Pivnita: 25mp Orientare Geografica Est-Sud-Vest. Comision agentie 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab INGENIUM Imobiliare.

108,0 m2

Brasov, Brasov

Spatiu generos renovat birouri central zona Biserica Neagra
8

Spatiu generos renovat birouri central zona Biserica Neagra

INGENIUM imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere intr-o cladire istorica la 2 minute de mers pe jos de Piata Sfatului, Biserica Neagra si in imediata apropiere de Poarta Ecaterina. Cu o atmosfera calda, prietenoasa, spatii luminoase cu geamuri mari, structura decomandata ne permite accesul usor in toate incaperile spatiului. Zona de balcon si toate geamurile camerelor privesc spre strada Poarta Schei. Renovat de curand, incalzirea se face cu centrala termica. In curte locul de parcare poate fi rezervat contra cost. Spatiul este ideal pentru cabinet psihologic, de avocatura sau orice activitate care este avantajata de pozitia si structura imobilului. Apartamentul se inchiriaza nemobilat pentru birouri sediu firma. Comisionul este standard 50% din chiria pe prima luna. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab INGENIUM Imobiliare.

62,0 m2

Brasov, Brasov

Zona AFI casa cu finisari si amenajari moderne
8

Zona AFI casa cu finisari si amenajari moderne

INGENIUM Imobiliare vă propune spre vânzare o casa D+P+M situata intr-o zona linistita din Centrul Civic al Brasovului. In imediata apropiere se afla AFI Brasov, biserica, scoala, statii de autobuz si iesire directa spre orice zona a orasului. Dispune de încăperi spațioase, luminoase, frumos structurate, amenajate in stil modern cu materiale de foarte buna calitate. Foarte potrivita atat pentru locuit cat si pentru diverse alte activitati care necesita o pozitie centrala. Casa se vinde mobilata, utilata in proportie de 90%. Casa este construită în 1970 si a fost reconstruita, amenajata in 2016-2017, este compusă din trei niveluri: demisol, parter și mansardă, având o suprafață utilă aproximativă de 290 mp. Are 2 intrări și in urmatoarea configuratie: Demisol: un dormitor, sală de sport și zonă tehnică, baie Parter: living, bucătărie și zonă de dining, birou, dormitor, baie, cameră pentru depozitare, hol și scară interioară Mansarda: dormitor matrimonial cu baie proprie și dressing - 2 dormitoare, baie, dressing, hol Proprietatea dispune de un teren în suprafață de aproximativ 593 mp și o terasă închisă in suprafata de 39mp cu acces din living. Finisajele sunt de înaltă calitate, iar imobilul este dotat cu centrală termică, sistem de încălzire în pardoseală la parter și demisol iar la etaj calorifere, prevăzuta si cu un sistem de puffer. Casa este izolata termic cu polistiren de 10cm, sub acoperis exista vata minerala de 30cm. Aceasta proprietate are o energie placuta, primitoare si toate calitatile pentru a asigura confortul si o starea de bine. Comisionul este 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab INGENIUM Imobiliare.

290,0 m2

Brasov, Brasov

Centrul Istoric casa aproape de AFI cu gradina generoasa
8

Centrul Istoric casa aproape de AFI cu gradina generoasa

INGENIUM imobiliare vă propune spre vânzare un imobil D inalt + P + Pod inalt mansardabil, constructie aproximativ anii 1920. Renovata integral in 2005 situata in Centrul Vechi al orasului Brasov pe o strada linistita, inconjurata de multa verdeata in apropiere de Magazinul Star, Aleea Tiberiu Brediceanu de Sub Tampa, Piata Sfatului, Biserica Neagra, AFI Brasov, cu iesire directa si rapida spre gara Brasov, Coresi Shopping Center, etc. Casa interbelica pozitie ultracentrala, singur in curte cu încăperi spațioase, luminoase, totul frumos organizat structurat. Dotări imobil: termopan, centrală termică cu rezervor apă caldă, curent, apă, gaz, fibră optică internet + tv + telefon. Foarte potrivita atat pentru locuinta cat si pentru pensiune, sediu firma și diverse alte activități. Descriere pe etaje: Parter: - 1 Living room 30,7 mp, unde gasim si un semineu functional + Bucătărie 31 mp + 3 Dormitoare (D1 30 mp, D2 35,7 mp, D3 34 mp) + 2 băi + 2 holuri + 1 spatiu depozitare + terasa casei. Suprafata totala parter 186,70 mp + terasa casei de 16mp = 202,7mp Demisol: - suprafață totală cca 130 mp, hol + open space + spațiu cramă cu bolte frumoase sustinute de sine de cale ferata Pod mansardabil: - suprafață totală 150 mp cu acces normal pe scari de lemn direct de pe terasa casei Teren: 600 mp Parcări total: 9 locuri din care exterioare pe stradă 3 locuri, în curte 2 locuri si in garaj 4 locuri. Orientare geografica SUD, casa este însorita pe tot parcursul zilei. Comisionul este 50%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

483,0 m2

Brasov, Brasov

Teren Tractorul Brasov 800mp cu front la doua strazi
3

Teren Tractorul Brasov 800mp cu front la doua strazi

INGENIUM Imobiliare va propune spre vanzare un teren situat in localitatea Brasov zona Tractorul. In apropiere se afla Coresi Shopping Center, drumul asfaltat si utilitatile se afla la 300m, fiind pozitionat intr-o zona cu destinatie constructii case. Accesul se face pe drum asfaltat si drum pietruit. In imediata apropiere este si transportul in comun cu iesire direct spre Sanpetru si spre Centrul orasului Brasov. Suprafata - 800 mp cu deschidere (front) la doua strazi 24,74m la drumul principal si 30,79m la drum de acces cu toate utilitatile la aprox 300m (curentul electric, gazul natural, canalizarea si apa potabila). Imobilul se afla in zona de constructii rezidentiale. Comision cumparare 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

Brasov, Brasov

Teren zona Spitalul Judetean la 1 km de AFI Brasov
3

Teren zona Spitalul Judetean la 1 km de AFI Brasov

INGENIUM Imobiliare va propune spre vanzare un teren situat in Brasov, zona Spitalul Judetean - Calea Bucuresti - Liceul de informatica - la 1km de AFI Brasov. Suprafata - 3223 mp cu deschidere (front) la 2 strazi: 36,59m si 21,15m. Pe teren se afla si o constructie dezafectata. Pe baza Certificatului de urbanism se pot construi: locuinte individuale, case de vacanta, locuinte colective, pensiuni, birouri, mini-hoteluri, mini-marketuri in constructii specializate, mica productie, depozitare in constructii de dimensiuni medii si mici. Supermarketuri in constructii individuale cu asigurarea parcajelor la sol. Regim de inaltime P+4-6E. Comision la cumparare 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

Brasov, Brasov

Hala Zona Zizinului singur in curte variante de inchiriere dupa plac
4

Hala Zona Zizinului singur in curte variante de inchiriere dupa plac

INGENIUM Imobiliare va propune spre inchiriere o hala de productie, depozitare birouri si alte activitati 320mp cu locuri de parcare in curte. Constructia halei este pe o fundatie de beton, structura metalic termoizolata la care este anexata o constructie de caramida pe 2 nivele, se inchiriaza doar hala de 320mp cu toate utilitatile. Zona permite acces TIR cu usurinta, delimitarea de la drum asfaltat este facuta printr-un gard metalic si o bariera cu telecomanda. Bransament de putere industriala mare 1200KW si un bransament trifazic 20KW din reteaua electrica furnizare = Putere totala 1220KW Hala este incalzita cu convector radiant pe gaz in tavan, are usa rabatabila de 4,50m si latime de 4m. Spatiul este pretabil pentru productie, diverse activitati in functie de preferinta chiriasului. Comisionul este standard 50% din chiria pe prima luna. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

320,0 m2

Brasov, Brasov

Casa interbelica Centrul Vechi cu autorizatie de constructie valabila
5

Casa interbelica Centrul Vechi cu autorizatie de constructie valabila

INGENIUM Imobiliare vă propune spre vânzare un imobil D + P + Et.1 + Pod, constructie interbelica situat in Centrul Vechi al orasului Brasov cu o amprenta la sol de 112 mp si teren in curte de 172 mp. In imediata apropiere gasim magazie, scoli, spital, statii de autobuz, acces direct si rapid la parcul Central, Teatrul Dramatic precum si spre strada Republicii, Piata Sfatului la doar 15 minute de mers pe jos. Dispune de încăperi spațioase, luminoase. Foarte potrivita pentru Pensiune, cabinete medicale sau orice activitate care aduce un plus beneficiu investitorului. Casa este construită în 1925 si este dispusa pe 3 niveluri; Demisol, Parter, Etaj si Pod, cu o suprafata construita de 306 metri patrati si o curte generoasa de 284 metri patrati. Casa necesita renovare integrala si beneficiaza de o autorizatie de constructie valabila. In curte se pot amenaja 6 locuri de parcare. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

306,0 m2

Brasov, Brasov

Vila Zona Centrala cu priveliste, Livada Postei acces rapid
8

Vila Zona Centrala cu priveliste, Livada Postei acces rapid

INGENIUM imobiliare va prezinta o vila formata din 2 apartamente (D + P + E1 + M) fiecare de 120 mp cu demisol comun ce poate fi impartit si o mansarda neamenajata de 140 mp, situată în Centrul Brasovului. Total 460 mp: 8 camere, 4 bai, demisol si mansarda. Fiecare apartament are intrare separata, casa fiind construita in regim duplex pe inaltimi (intrare separata pe parter inalt, peste demisol inalt si garaj + intrare separata pe Etaj 1, garaj la nivelul demisolului inalt) cu 2 scari interioare, fiecare apartament avand acces individual catre mansarda si demisol. Propietatea insumeaza aproximativ 460 mp utili pe o amprenta construita de 151 mp. Cadastrul este facut in asa fel incat si mansarda poate avea acces separat si o mica curte de acces privat daca se doreste, fie prin constructia unor scari ori atasarea unui lift exterior. Curtea totala libera este de 389 mp la care se mai adauga 2 garaje, unul de 19 mp si unul de 24 mp si terasa de deasupra garajelor in suprafata de aproximativ 2 x 35 mp fiecare. Privelistea panoramica si pozitionarea vilei fac din aceasta propietate o achizitie unica fiind foarte aproape de centrul istoric dar si retrasa aproape de natura. Comision agentie 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

460,0 m2

Brasov, Brasov

Centrul Civic la 8min de AFI iesire directa spre Coresi
8

Centrul Civic la 8min de AFI iesire directa spre Coresi

INGENIUM Imobiliare vă propune spre vânzare un imobil P+1+M constructie 2001, renovata integral in 2024 situat in Centru Civic al orasului Brasov in apropiere de AFI Brasov. La 8 min de mers pe jos cu iesire directa si rapida spre gara Brasov, Coresi Shopping Center 5min, Aleea Tiberiu Brediceanu, Piata Sfatului, Biserica Neagra, etc. Casa este singur in curte si dispune de încăperi spațioase, luminoase, totul frumos organizat structurat. Foarte potrivita atat pentru locuinta cat si pentru pensiune, sediu firma și diverse alte activități. Suprafata utila desfasurata a casei este de 410mp. Suprafata totala teren 601mp din care partea cu parcarile este de 353mp si partea cu casa 248 mp. Casa se da nemobilata. Descriere pe etaje: Parter (3 camere, baie, bucatarie, debara, hol. In suprafara de 139,35mp): 42,55mp camera, 12,7mp camera, 11,6mp camera, 5,4mp debara, 3,05mp baie, 28,3mp hol, 35,75mp bucatarie. Etaj 1 (4 camere, 2 bai, hol, debara. In suprafata de 136,1MP): 29,4mp camera, 17,75mp camera, 18,15mp camera, 36,15mp camera, 4,25mp baie, 3,7mp baie, 18,7mp hol, 8mp debara. Etaj 2 (5 camera, 2 bai, 2 holuri. In suprafata de 135,5MP): 55,2mp camera, 11,45mp camera, 12,6mp camera, 15,1mp camera, 16,55mp camera, 7,05mp baie, 3,35mp baie, 14,2mp holuri. Comisionul este 3%. Pentru mai multe detalii si vizionarea acestei proprietati contactati Carmen Jakab Ingenium Imobiliare.

410,0 m2

Brasov, Brasov