Vei fi notificat de cate ori:

Termeni și condiții de utilizare

 • Termenii "romimo.ro", „Romimo”, "site-urile", "site-ul", „site”, "noi", "compania" reprezintă firma Publi24 Digital SRL și serviciile sale oferite prin acest site.
 • Compania are sediul principal în Oradea, Bulevardul Dacia nr. 34.
 • Termenul "Utilizatorul" reprezintă toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează și folosesc site-ul romimo.ro, indiferent de motiv.
 • Termenii „Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.romimo.ro sunteți de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiți pentru a ne asigura că site-ul funcționează pentru toată lumea.

Folosirea romimo.ro

romimo.ro își rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlătura sau adăuga termeni și condiții prezentului regulament, incluzând, dar nelimitându-se la aceastea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare/utilizare. romimo.ro poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile. Indiferent de înștiințările prealabile, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în prezentul Regulament, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastră sunt în întregime responsabilitatea dumneavoastră. Prin Completarea Formularului de înregistrare și click-ul butonului "Înregistrare", ulterior activarea prin e-mailul trimis de către romimo.ro pe adresa furnizată de dumneavoastră:

 1. reprezintă o garanție că sunteți persoană fizică, că aveți împlinită vârsta de 18 ani sau vârsta peste 14 ani și aveți consimțământul părinților sau tutorelui legal de a utiliza acest site web și presupune acceptarea în totalitate a prezentului contract. În cazul în care reprezentați o persoană juridică, parteneriat sau orice altă formă juridică de organizare în conformitate cu standardele de comerț, înregistrarea dumneavoastră este o garanție.
 2. sunteți de acord să furnizați în Formularul de Înregistrare informații corecte, clare și reale și orice alt tip de informație necesară pentru condițiile de plată și vă angajați să actualizați în mod corect și permanent prezentele informații.
 3. reprezintă și garantează că aveți autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenților termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord/nu vă manifestați acordul asupra Termenilor sau oricăror altor modificări, singura opțiune este de a va dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.

Acceptarea contractului de utilizare și a modificărilor

Acest contract se aplică site-ului romimo.ro, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul, serviciile și conținutul romimo.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nicio modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptați termenii și condițiile stipulate în acest document, nu folosiți site-ul romimo.ro și serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați "Termeni & Condiții", „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” noastre. romimo.ro poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi "Termeni & Condiții" deoarece acest document este legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului romimo.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul romimo.ro oferă utilizatorilor acces la o colecție bogată de resurse și instrumente online care includ: anunțuri gratuite și servicii de vânzare-cumpărare. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului romimo.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, înțelegeți și sunteți acord cu faptul că serviciile oferite de romimo.ro pot include anumite comunicate de la Publi24 Digital, precum anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative și newsletter, și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de membru și puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile sunt oferite "așa cum sunt" . Serviciile oferite de romimo.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din România și sunt împărțite în 2 categorii: gratuite și cu taxă.

1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilități, disponibile online:

 • înscrierea de anunțuri de mică publicitate de către persoane fizice sau juridice în baza de date romimo.ro
 • publicarea acestor anunțuri pe Internet
 • posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare, salvare a anunțurilor
 • posibilitatea de setare de alerte de căutare pentru categoriile de anunțuri care prezintă interes pentru utilizator
 • posibilitatea de contact a altor utilizatori

2. Serviciile cu taxă se referă la afișarea pe site a formelor de reclamă acceptate și la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clienților companiei.

Responsabilitățile utilizatorului

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați, puneți la dispoziție în mod public pe contul romimo.ro, cu sau fără a fi înregistrat în momentul în care vă activați anunțul prin emailul primit de la romimo.ro

Vă obligați să nu faceți următoarele lucruri:

 1. să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
 3. să publicați anunțuri cu conținut ilegal;
 4. să publicați anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă;
 5. să publicați materiale care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
 6. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate);
 7. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, "junk mail", "spam", scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitări, cu excepția porțiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 8. avea adrese multiple în cadrul site-ului care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași temă;
 9. promova sau furniza informații despre modul de derulare a activităților ilegale, promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, la a furniza informații despre modul de a fabrica, achiziționa sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme și crearea de site-uri "crush";
 10. posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalți utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 11. adăugați mai multe anunțuri având același conținut sau înțeles
 12. să adăugați anunțuri în categorii care nu au legătură cu conținutul anunțului

romimo.ro nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.
romimo.ro își poate asuma acțiuni sau măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site, îi garantați companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menționate înainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site îți menține orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clienților noștri și venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenționăm că politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestii, invenții sau materiale, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.

Utilizarea materialelor

romimo.ro vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Publi24 Digital SRL, conținutul acestui site web este dreptul exclusiv a companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Companie în țări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunțurilor pe romimo.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site-ul romimo.ro

romimo.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați companiei (inclusiv observațiile și sugestiile) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, dvs. sunteți de acord să acordați romimo.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener publi24.ro. Nu se vor pretinde și nici acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; compania are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Obligațiile romimo.ro

romimo nu are obligația de a controla informațiile oferite de către utilizator și disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Compania (www.romimo.ro) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. Deasemenea, romimo.ro își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizator pe care poate să le folosească în scopuri publicitare însă nu își asumă nicio responsabilitate față de întârzierile care pot apărea la furnizarea datelor, nu are nicio responsabilitate în cazul ștergerii, pierderii sau imposibilității de a stoca informațiile, din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe. Deasemenea, Compania nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale. Dumneavoastră luați cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site. romimo.ro nu oferă nicio garanție că:

 • serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului romimo.ro și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de romimo.ro se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni & Condiții" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni & Condiții", acestea rămânând în vigoare. Acești "Termeni & Condiții" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și Publi24 Digital SRL în privința utilizării site-ului romimo.ro, constituind unica convenție dintre dumneavoastră și companie și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de romimo.ro
Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.
Regulamentul și relațiile dintre utilizatori și romimo.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise în Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

Încheierea acordului

Compania Publi24 Digital SRL, romimo.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Acordul cu privire la prelucrarea și colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (se precizează și acest act normativ, după caz) SC Publi24 Digital SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 • Scopul colectării datelor este: furnizarea de bunuri și servicii și transmiterea de notificări în scopuri informaționale sau marketing și publicitate.
 • Sunteți obligat(ă) să furnizați unele dintre aceste date (indicate explicit în anumite pagini din site) și puteți în mod opțional să furnizați alte informații suplimentare (indicate în anumite pagini din site), toate acestea fiind necesare pentru furnizarea de bunuri și servicii și transmiterea de notificări în scopuri informaționale sau marketing și publicitate.
 • Refuzul dumneavoastră în furnizarea acestor date determină imposibilitatea accesării serviciilor unde v-au fost solicitate informațiile obligatorii.
 • Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajați și anumiți colaboratori ai SC Publi24 Digital SRL.

  Plată și facturare

  Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Publi24 Digital SRL va emite către Cumpărător o factură pentru Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Factura aferentă Comenzii ce conține Servicii vândute de Publi24 Digital SRL, va fi disponibilă în Contul Cumpărătorului, exclusiv în format electronic.

  Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revine obligația de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

  Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deține o evidență a facturilor emise de Publi24 Digital SRL, putând să le salveze sau descarce.

  Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora în Contul său.

  În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: [email protected]


  Plata cu un card salvat

  Plata prin PaybyClick este o modalitate rapidă de plată on-line cu cardul, care constă în efectuarea plății printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fără a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plată la fiecare Tranzacție.

  Opțiunea pentru Plata cu 1 click poate fi activată de către Utilizator sau Cumpărător, în interfața Site-ului:

  • în orice moment din Cont:
  • Clientul/Cumpărătorul accesează Contul meu-> secțiunea “Cardurile mele”-> alege opțiunea “Adaugă card”-> e direcționat în pagina de plată a procesatorului de plăți Netopia Payments unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzacție de 0,1 leu necesară validării cardului. După validarea cardului de către banca emitentă, se activează automat opțiunea “Plata cu 1 click” și se emite tokenul aferent cardului bancar înregistrat. Din acest moment Utilizatorul/Cumpărătorul poate beneficia de opțiunea “Plata cu 1 click” utilizând tokenul aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor.

   Pentru evitarea oricărui dubiu, suma de 0,1 leu nu va fi debitată din contul Utilizatorului/Cumpărătorului fiind doar blocată temporar de către banca emitentă a cardului în vederea validării datelor de card introduse.

  • în momentul plasării unei Comenzi.
  • Clientul/Cumpărătorul plasează Comanda și alege modalitatea de plată Card de credit, activează opțiunea “Plata cu 1 click”, e redirecționat către pagina procesatorului de plăți, introduce datele de card și plătește, respectiv finalizează Comanda. După confirmarea plății, cardul salvat este disponibil pentru plăți viitoare utilizându-se tokenul aferent cardului salvat.

  • după plasarea unei Comenzi în Site.
  • Clientul/Cumpărătorul plasează Comanda și alege modalitatea de plată Card de credit, dar nu activează Plata cu 1 click la plasarea Comenzii. După confirmarea plății, Clientul/Cumpărătorul va avea posibilitatea să salveze cardul utilizat la achitarea Comenzii prin activarea opțiunii “Plata cu 1 click”. Cardul astfel salvat este disponibil pentru plăți viitoare utilizându-se tokenul aferent cardului salvat.


  Astfel, la activarea opțiunii “Plata cu 1 click”, în Site, datelor cardului de plată introduse de către Utilizator/ Cumpărător li se vor atribui un Token, care poate fi utilizat ulterior pentru efectuarea Tranzacțiilor. După activarea opțiunii de plată ”Plata cu 1 click”, Cumpărătorul va putea efectua plata următoarelor Comenzi (“Plata cu 1 click”), fără a mai fi necesară reintroducerea datelor cardului de plată deja salvat. Introducând datele de card Utilizatorul/Cumpărătorul, confirmă că a fost anterior informat și a acceptat termenii și condițiile de utilizare a serviciului “Plata cu 1 click”.

  Datele cardului de plată ale Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor putea fi accesate de Publi24 Digital SRL și nici nu vor fi stocate de Site, ci de către procesatorul de plăți integrat în Site, entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

  Publi24 Digital SRL furnizează serviciul în domeniul înregistrării și stocării datelor cardului de plată a utilizatorului prin intermediul entității autorizate să presteze servicii de stocare a datelor de card, Netopia Payments.

  Datele cu caracter personal conținute în baza de date de tokenizare vor fi prelucrate în conformitate cu dispozițiile legislației aplicabile, în special Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, care abroga Directiva 95/46 / CE (denumit în continuare „GDPR”). Publi24 Digital, în calitate de operator al datelor personale conținute în baza de date de tokenizare, încredințează Netopia Payments cu prelucrarea datelor menționate mai sus, în scopul necesar prestării serviciilor de tokenizare.

  Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

  Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul poate introduce datele mai multor carduri de plată pe care le deține, pentru care se poate activa opțiunea de plată PaybyClick, fiind asociat câte un Token pentru fiecare card de plată. De asemenea, Utilizatorul/ Cumpărătorul poate oricând șterge orice Token dezactivând astfel serviciul PaybyClick.