Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Carmel Harmony - Casa/ Birou/ Cabinet Medical de vânzare, Sanmartin
14

Carmel Harmony - Casa/ Birou/ Cabinet Medical de vânzare, Sanmartin

Vă propunem spre vânzare o casă P+E, independentă, aflată la doar 2 KM de Oradea, în localitatea Sânmartin, Bihor. Numele acestei proprietăți este: ”Carmel Harmony”. Casa are o suprafață construită de 251 m², iar suprafața utilă a acesteia este de 205 m². Imobilul este construit pe un teren în suprafață de 736 m², dispunând astfel și de o curte și grădină generoasă. Carmel Harmony este compusă din Parter + Etaj: 1 zonă recepție, 6 camere, 1 cameră tehnică, 1 vestiar, 3 băi, 2 balcoane, 1 terasă parter și curte + grădină. Plan parter - 1 Zonă recepție - 3 Camere - 2 Grupuri sanitare - 1 Cameră tehnică - 1 Casa scării - 1 Hol acces - 1 Terasă Plan Etaj: - 3 Camere - 1 Vestiar - 1 Casa scării - 1 Baie - 1 Hol acces - 2 Balcoane Construcție din cărămidă, tencuială decorativă (nobilă). Gardul din beton și fier, iar acoperișul din țiglă. Curte betonată, cu acces auto și intrare separată pietonală. Utilități: canalizare, puffer pentru apă caldă, curent, internet, TV. Confortul termic este asigurat cu încălzire centrală pe peleți, cu calorifer și în pardoseală. Se acceptă toate modalitățile de plată (integral sau credit). Imobilul este liber de orice sarcini. Oferim clienților noștri următoarele servicii: - Consultanță financiară și juridică; - Consultanță și asistență în obținerea creditelor ipotecar-imobiliare; - Echipă de meseriași (zugrav, instalator, electrician), totul sub contract legal și la termen. - Design interior, asigurări și evaluări proprietăți. Antony Estate CO - Where your story begins!

205,0 m2 | 6 camere

Oradea, Bihor

Cabinet medical, Birouri, Spatiu Comercial de închiriat, Sânmartin
14

Cabinet medical, Birouri, Spatiu Comercial de închiriat, Sânmartin

Vă propunem spre închiriere o casă P+E ideală pentru cabinete medicale, birouri, aflată în Sânmartin, zona Muntele Carmel. Numele acestei proprietăți este: ”Carmel Harmony”. Casa are o suprafață construită de 251 m², iar suprafața utilă a acesteia este de 205 m². Imobilul este construit pe un teren în suprafață de 736 m², având astfel o curte si o terasă proprie. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a două (2) chirii lunare , cu titlu de garanție. Prețul chiriei este ușor Negociabil pentru cei care aleg plata în avans pe o perioadă de 1 an. Imobilul dispune de locuri de parcare. Carmel Harmony este compusă din Parter + Etaj: 1 zonă recepție, 6 camere, 3 grupuri sanitare, 1 vestiar, 1 vestibul, 1 terasă, 2 balcoane și curte. Plan parter: - 1 Recepție; - 3 Camere; - 1 Baie; - 1 Vestibul; - 1 Terasă. Plan Etaj: - 3 Camere; - 1 Grup Sanitar; - 2 Balcoane; - 1 Vestiar. Proprietarul pune la dispoziție viitorului nou chiriaș întregul mobilier ce se vede în poze. În apropierea acestui imobil se găsesc: loc de joacă pentru copii, stații de autobuz și tramvai, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri, acces facil spre centrul orașului. Casa este construită din cărămidă. Confortul termic este realizat prin centrală pe peleți , dispunând și de un puffer pentru apa caldă. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

205,0 m2 | 6 camere

Oradea, Bihor

Hală, Spațiu Depozit de Închiriat, Palota - Bihor
6

Hală, Spațiu Depozit de Închiriat, Palota - Bihor

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate o Hală Industrială aflată într-o zonă de maxim interes, situată pe strada Campului - Palota, Bihor. Prețul chiriei este de 2,00 €/m² € fără TVA - 240 € fără TVA - (2,38 €/m² - 285 € cu TVA inclus). Caracteristicile imobilului: - Suprafață minimă utilă 120 m²; - Spațiu depozitare; - Birouri; - 1 grup sanitar; La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

980,0 m2 | 1 camere

Oradea, Bihor

Spațiu Comercial, Birouri, Depozit de Închiriat, Santandrei - Bihor
9

Spațiu Comercial, Birouri, Depozit de Închiriat, Santandrei - Bihor

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate un Spațiu Comercial, Birou, Depozit de Închiriat, situat în Santandrei , pe Calea Santandrei - Bihor. Prețul chiriei este de 4,07 €/m² - 550 € - Negociabil Imobilul este amplasat la etajul 1 al clădirii. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 135 m²; - Imobilul se pretează ca spațiu pentru birouri; - Acces facil și zonă cunoscută; - Dispune de locuri de parcare în fața imobilului. Planul imobilului: - 1 cameră cu posibilitate de compartimentare; - 1 birou separat; - 1 vestibul; - 1 grup sanitar. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

135,0 m2 | 2 camere

Santandrei, Bihor

Hală, Spațiu Depozit de Închiriat, Central - Oradea
16

Hală, Spațiu Depozit de Închiriat, Central - Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate o Hală Industrială aflată într-o zonă de maxim interes, situată pe strada Simion Barnutiu - Central, Oradea. Prețul chiriei este de 4 €/m² € - 2600 € La prețul acesta se adaugă o taxă de serviciu de 0,2 €/m². Locurile de parcare sunt disponibile la proprietate, acestea achitandu-se separat. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 650 m²; - Spațiu depozitare; - 4 birouri/spatii de depozitare; - 1 grup sanitar; - Poartă Acces TIR. Hala se afla la etajul 3. al cladirii, accesul poate fi făcut și prin intermediul unui lift pentru marfă cu o sarcină de maxim 1.000 kg. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. Imobilului este compartimentat in 5 incaperi 4 birouri/spatii de depozitare si un sala principală. În apropierea acestui imobil se găsesc: Stație de autobuz, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri. Confortul termic al imobilului este realizat de la punctul propriu de termoficare. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

650,0 m2 | 5 camere

Oradea, Bihor

Hală, Spațiu Depozit de Închiriat, Central - Oradea
11

Hală, Spațiu Depozit de Închiriat, Central - Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate o Hală Industrială aflată într-o zonă de maxim interes, situată pe strada Simion Barnutiu - Central, Oradea. Prețul chiriei este de 4 €/m² € - 2600 € La prețul acesta se adaugă o taxă de serviciu de 0,2 €/m². Locurile de parcare sunt disponibile la proprietate, acestea achitandu-se separat. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 650 m²; - Spațiu depozitare; - 1 birou; - 1 grup sanitar; - Poartă Acces TIR. Hala se afla la etajul 3. al cladirii, accesul poate fi făcut și prin intermediul unui lift pentru marfă cu o sarcină de maxim 1.000 kg. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. În apropierea acestui imobil se găsesc: Stație de autobuz, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri. Confortul termic al imobilului este realizat de la punctul propriu de termoficare. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

650,0 m2 | 1 camere

Oradea, Bihor

Hală Spațiu Depozit de Închiriat, Central - Oradea
7

Hală Spațiu Depozit de Închiriat, Central - Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate o Hală Industrială aflată într-o zonă de maxim interes, situată pe strada Simion Barnutiu, - Central, Oradea. Prezentul imobil se află la demisolul cladirii. Locurile de parcare sunt disponibile la proprietate, acestea achitandu-se separat. Prețul chiriei este de 4,00 €/m² € fără TVA - 760 € fără TVA - (4,76 €/m² - 904 € cu TVA inclus). La prețul acesta se adaugă o taxă de serviciu de 0,2 €/m² fără TVA. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 190 m²; - Spațiu depozitare; - grup sanitar comun - Poartă Acces TIR. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată unei (1) chirii lunare, ca și garanție. În apropierea acestui imobil se găsesc: Stație de autobuz, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri. Confortul termic al imobilului este realizat de la punctul propriu de termoficare. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț.

190,0 m2 | 1 camere

Oradea, Bihor

Birouri, Salon, Depozit de Închiriat, Spitalul Județean, Oradea
12

Birouri, Salon, Depozit de Închiriat, Spitalul Județean, Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate un Spațiu Comercial, Birou, Depozit, Salon de Închiriat, situat în Oradea , pe strada Louise Pasteur - Oradea. Imobilul este amplasat la etajul 1 al clădirii. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 125 m²; - Imobilul se pretează ca spațiu pentru birouri; - Acces facil și zonă cunoscută; - Dispune de locuri de parcare în fața imobilului. Planul imobilului: - 3 camere cu posibilitate de compartimentare; - 1 vestibul; - 2 grupuri sanitare; - 1 terasa; - 1 garaj. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

125,0 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Hală Spațiu Depozit de Închiriat, Renovata, Calea Clujului - Oradea
6

Hală Spațiu Depozit de Închiriat, Renovata, Calea Clujului - Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate o Hală Industrială aflată într-o zonă de maxim interes, situată pe strada Dâmboviţei nr. 9, - Calea Clujului, Oradea. Prețul chiriei este de 3,30 €/m² € fără TVA - 808 € fără TVA - (3,92 €/m² - 962 € cu TVA inclus). La prețul acesta se adaugă o taxă de serviciu de 0,5 €/m² fără TVA. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 245 m²; - Spațiu depozitare; - 1 birou; - 1 grup sanitar; - Poartă Acces TIR. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a doua (2) chirii lunare, ca și garanție. În apropierea acestui imobil se găsesc: Stație de autobuz, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

245,0 m2 | 1 camere

Oradea, Bihor

Oportunitate de Investitie, Pensiune, Birouri, Clinica, Oradea
20

Oportunitate de Investitie, Pensiune, Birouri, Clinica, Oradea

Vă propunem spre vânzare o Pensiunea, compusă din Parter + 2 Etaje, independentă, aflată la doar 1 KM de centrul orașului Oradea, Județ Bihor. Numele acestei proprietăți este: ”Pensiunea Magic”. Proprietatea se poate vinde ca și o afacere la cheie, având clientela formată în cei peste 20 de ani de activitate. De asemenea imobilul se pretează și pentru o Clinică Medicală, Spațiu birouri, Sediu firme, Grădiniță, Azil pentru bătrâni. Imobilul are o suprafață construită de 605 m², iar suprafața utilă a acesteia este de 450 m². Imobilul este construit pe un teren în suprafață de 500 m², dispunând astfel și de o curte generoasă de 330 m² . Se propune licitare privată, iar pretul de start va incepe de la 429.000 eur. Pentru detalii contacți-ne la numărul din anunț. Pensiunea Magic este compusă din Parter + 2 Etaje: 18 camere, 17 băi, sală de mese, recepție, multiple spații de depozitare, bucătărie, spălătorie rufe, terasă, parcare, subsol. Plan parter: - 1 Recepție - 1 Sală de mese - 1 Spălătorie - 2 Camere personal - 1 Recepție - 1 Hol Acces Plan Etaj 1: - 9 camere - 1 Hol Acces - 1 Casa Scării Plan Etaj 2: - 9 Camere - 1 Hol Acces - 1 Casa Scării Construcție din cărămidă, iar acoperișul este din ţiglă. Curte betonată, cu acces auto și intrare separată pietonală. Utilități: apă, canal, curent, internet, TV, gaz. Confortul termic al imobilului este realizat de la rețeaua edilitară de termoficare, cu , astfel costurile cu întreținerea sunt mici. Se acceptă toate modalitățile de plată (integral sau credit). Imobilul este liber de orice sarcini. Oferim clienților noștri următoarele servicii: - Consultanță financiară și juridică; - Consultanță și asistență în obținerea creditelor ipotecar-imobiliare; - Echipă de meseriași (zugrav, instalator, electrician), totul sub contract legal și la termen. - Design interior, asigurări și evaluări proprietăți. Antony Estate CO - Where your story begins!

450,0 m2 | 18 camere

Oradea, Bihor

Apateu Harmony - casă de vânzare P+M, Apateu BH, 10KM Oradea
18

Apateu Harmony - casă de vânzare P+M, Apateu BH, 10KM Oradea

! Acest imobil are Clip Video si Tur Virtual pe site-ul agenției antonyestateco . ro Vă propunem spre vânzare o casă P+M, independentă, aflată la doar 10 KM de Oradea, în localitatea Apateu, comuna Nojorid, Bihor. Numele acestei proprietăți este: ”Apateu Harmony”. Se accepta schimb cu Apartament Oradea + diferenta! Casa are o suprafață construită de 190 m², iar suprafața utilă a acesteia este de 140 m². Imobilul este construit pe un teren în suprafață de 500 m², dispunând astfel și de o curte și grădină generoasă. Apateu Harmony este compusă din Parter + Mansardă: 1 living room open space cu sufrageria, 4 dormitoare, 1 bucătărie, 2 băi, 1 terasă etaj, 1 terasă parter și curte + grădină. Plan parter - finisat: - 1 living room cu dining room open space - 35 m² - 2 dormitoare (16 m² + 12 m²) - 1 Bucătărie 4 m² (+ 4 m² fosta cameră cazan - se poate extinde bucătăria la 8 m²) - 1 Baie principală - 6 m² - 1 Casa scării - 5 m² - 1 Hol acces - 4 m² - 1 Terasă spate acoperită - 25 m² - 1 Anexă - cameră cazan - 2 m² Plan Mansardă - nefinisat: - 2 dormitoare (16 mp + 9 m²) - 2 dressing-uri (11 mp + 2 m²) - 1 Casa scării cu mini living - 5 m² - 1 Baie secundară - 3 m² - 1 Hol acces - 4 m² - Terasă etaj acoperită - 35 m² Construcție din BCA grosime 25 cm și izolată exterioară complet - polistiren EPS 100/50, finisat tencuială decorativă (nobilă). Gardul din beton și tablă, iar acoperișul dublu strat tablă olimp. Curte betonată, cu acces auto și intrare separată pietonală. Utilități: fosă septică, fântână cu hidrofor, curent, internet, TV. Confortul termic este asigurat cu încălzire centrală pe lemne și cărbuni (cazan Magdolna), cu calorifer. Parter finisat: - gresie și faiață living, dining room, bucătărie și baie - dormitoare parchet laminat - uși acces și geamuri termopan - uși dormitoare MDF. Mansardă nefinisată interior. Se poate preda mobilată și utilată cu ceea ce se găsește acum în ea. Se acceptă toate modalitățile de plată (integral sau credit). Imobilul este liber de orice sarcini. Oferim clienților noștri următoarele servicii: - Consultanță financiară și juridică; - Consultanță și asistență în obținerea creditelor ipotecar-imobiliare; - Echipă de meseriași (zugrav, instalator, electrician), totul sub contract legal și la termen. - Design interior, asigurări și evaluări proprietăți. Antony Estate CO - Where your story begins!

140,0 m2 | 6 camere

Oradea, Bihor

Apateu Harmony - casă de vânzare P+M, Apateu BH, 10KM Oradea
18

Apateu Harmony - casă de vânzare P+M, Apateu BH, 10KM Oradea

! Acest imobil are Clip Video si Tur Virtual pe site-ul agenției antonyestateco . ro Vă propunem spre vânzare o casă P+M, independentă, aflată la doar 10 KM de Oradea, în localitatea Apateu, comuna Nojorid, Bihor. Numele acestei proprietăți este: ”Apateu Harmony”. Se accepta schimb cu Apartament Oradea + diferenta! Casa are o suprafață construită de 190 m², iar suprafața utilă a acesteia este de 140 m². Imobilul este construit pe un teren în suprafață de 500 m², dispunând astfel și de o curte și grădină generoasă. Apateu Harmony este compusă din Parter + Mansardă: 1 living room open space cu sufrageria, 4 dormitoare, 1 bucătărie, 2 băi, 1 terasă etaj, 1 terasă parter și curte + grădină. Plan parter - finisat: - 1 living room cu dining room open space - 35 m² - 2 dormitoare (16 m² + 12 m²) - 1 Bucătărie 4 m² (+ 4 m² fosta cameră cazan - se poate extinde bucătăria la 8 m²) - 1 Baie principală - 6 m² - 1 Casa scării - 5 m² - 1 Hol acces - 4 m² - 1 Terasă spate acoperită - 25 m² - 1 Anexă - cameră cazan - 2 m² Plan Mansardă - nefinisat: - 2 dormitoare (16 mp + 9 m²) - 2 dressing-uri (11 mp + 2 m²) - 1 Casa scării cu mini living - 5 m² - 1 Baie secundară - 3 m² - 1 Hol acces - 4 m² - Terasă etaj acoperită - 35 m² Construcție din BCA grosime 25 cm și izolată exterioară complet - polistiren EPS 100/50, finisat tencuială decorativă (nobilă). Gardul din beton și tablă, iar acoperișul dublu strat tablă olimp. Curte betonată, cu acces auto și intrare separată pietonală. Utilități: fosă septică, fântână cu hidrofor, curent, internet, TV. Confortul termic este asigurat cu încălzire centrală pe lemne și cărbuni (cazan Magdolna), cu calorifer. Parter finisat: - gresie și faiață living, dining room, bucătărie și baie - dormitoare parchet laminat - uși acces și geamuri termopan - uși dormitoare MDF. Mansardă nefinisată interior. Se poate preda mobilată și utilată cu ceea ce se găsește acum în ea. Se acceptă toate modalitățile de plată (integral sau credit). Imobilul este liber de orice sarcini. Oferim clienților noștri următoarele servicii: - Consultanță financiară și juridică; - Consultanță și asistență în obținerea creditelor ipotecar-imobiliare; - Echipă de meseriași (zugrav, instalator, electrician), totul sub contract legal și la termen. - Design interior, asigurări și evaluări proprietăți. Antony Estate CO - Where your story begins!

140,0 m2 | 6 camere

Apateu, Bihor

Spațiu Birouri, Depozitare, Atelier de Închiriat, Central - Oradea
8

Spațiu Birouri, Depozitare, Atelier de Închiriat, Central - Oradea

Vă propunem spre închiriere un Spațiu pentru Birouri / Depozitare / Atelier de Închiriat, aflat într-o zonă de maxim interes, Strada Ion Luca Caragiale Central - Oradea. Proprietarul acordă chiriașului o lună de grație pentru amenajarea spațiului. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 75 mp; - Curte comună; - 1 Grup Sanitar; - Necesită renovare; - Imobilul se pretează ca spațiu pentru birouri, depozitare sau atelier; - Acces facil și vad comercial bun. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei(1) chirii lunare, ca și garanție. Confortul termic este realizat de la rețeaua edilitară de termoficare. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, nu ezitați să ne contactați la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

75,0 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Spații Comerciale, Birouri - Clasa A, Tăietura Turcului - Cluj-Napoca
16

Spații Comerciale, Birouri - Clasa A, Tăietura Turcului - Cluj-Napoca

Vă propunem spre închiriere Spații Comerciale, Birouri Clasa A, aflat într-o zonă de maxim interes, situate pe strada Tăietura Turcului, Tetarom I - Cluj-Napoca. Suprafața totală disponibilă este de 5210 m² (valoare actualizată după fiecare închiriere) Suprafețele încep de la 58,3 m² până la spații de 580,3 m² utili. Atât spații comerciale, cât și birouri. Prețurile chiriei încep de la 6,90 €/m² € fără TVA, până la 12,00 €/m² € fără TVA .( de la 8,21 €/m² până la 14,28 €/m² TVA inclus) La prețul acesta se adaugă o taxă de serviciu de 3 €/m² fără TVA. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a trei (3) chirii lunare, ca și garanție. Caracteristicile birourilor: - Suprafață totală utilă 5210 m²; - Încălzire în pardoseală; - Sistem aer condiționat; - Iluminat led; - Sprinklere; Caracteristicile imobilului: - Clădire de birouri Clasa A; - 4 lifturi KONE de 6-8 persoane; - Pereți de tip cortină de 50 mm; - 2 stații de încărcare electrică; - Pardoseală supraînălțată; - 3 Centrale de tratare a aerului; - 4 centrale termice; Facilitațile complexului: - Sală de conferințe - capacitate 300 de persoane; - Centru educațional pentru copii; - Parcare subterană/supraterană; - Rastel pentru biciclete; - Sală de fitness; - Terasă; - Restaurant; - Sală de jocuri; - Zonă de relaxare. Prețurile variază în funcție de: dimensiune, etaj, compartimentare, finisaje. În apropierea acestui imobil se găsesc: Stație de autobuz, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri, Complex Comercial, Acces facil la centura orașului. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

58,0 m2 | 1 camere

Cluj-Napoca, Cluj

 Birouri, Depozit de Închiriat, Uzinelor , Parc Industrial - Oradea
8

Birouri, Depozit de Închiriat, Uzinelor , Parc Industrial - Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate un Spațiu Comercial, Birou de Închiriat, aflat într-o zonă industrială, situat în Parcul Industrial de Vest , pe strada Uzinelor Nr. 4, Oradea. Prețul chiriei este de 2,91 €/m² - 750 € fără TVA - Negociabil (3,46 €/m² - 893 €/m² cu TVA inclus - Negociabil) La prețul acesta se adaugă taxă de serviciu de 0,5 €/m². Imobilul este amplasat la etajul 2 al clădirii. Spațiul comercial este complet renovat și recondiționat. Caracteristicile imobilului: - Suprafață totală utilă 258 m²; - Imobilul se pretează ca spațiu pentru birouri; - Acces facil și zonă cunoscută; - Dispune de locuri de parcare în fața imobilului. Planul imobilului: - 1 cameră cu posibilitate de compartimentare; - 1 zonă bucătărie; - 1 vestibul; - 2 grupuri sanitare. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a doua (2) chirii lunare, ca și garanție. Confortul termic al imobilului este asigurat de la rețeaua edilitară de termoficare, costurile cu întreținerea fiind la un nivel mediu. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

258,0 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Hală Industriala, Depozit de Închiriat, Aeroport, Cluj-Napoca, Cluj
9

Hală Industriala, Depozit de Închiriat, Aeroport, Cluj-Napoca, Cluj

Vă propunem spre închiriere în o Hală Depozit de Închiriat, aflat într-o zonă de maxim interes, situat pe strada Traian Vuia, Cluj-Napoca. Prețul chiriei este de 4,50 €/m² € fără TVA, 1.350 € fără TVA (5,35 €/m² - 1.606 € cu TVA inclus). La prețul acesta se adaugă o taxă de serviciu de 0,9 €/m² fără TVA. Caracteristicile imobilului: - Suprafață utilă depozit 300 m²; - Posibilitatea de compartimentare; - Acces TIR și Auto. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a trei (3) chirii lunare, ca și garanție. În apropierea acestui imobil se găsesc: Stație de autobuz, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri, Acces facil la centura orasului, Aeroport. Confortul termic al imobilului este realizat prin centrală pe gaz. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins! English language: We offer for exclusive rent a Storage Hall for Rent, located in an area of ​​maximum interest, located on Traian Vuia street, Cluj-Napoca. The rental price is €4.50/m² € excl. VAT, €1,350 excl. VAT (€5.35/m² - €1,606 incl. VAT). A service charge of €0.9/m² excluding VAT is added to this price. Features of the building: - Useful warehouse area 300 m²; - The possibility of compartmentalization; - TIR and Car access. When taking over the building, the cumulative value of three (3) monthly rents is charged as a guarantee. Near this building you can find: Bus station, Kindergartens, Schools, Restaurants, Hotels, Easy access to the city center, Airport. The building's thermal comfort is provided by gas plant. The technical information is indicative, it is taken from the owner. For more details and viewings, you can contact us by phone at the number in the ad. Antony Estate CO - Where your story begins!

300,0 m2 | 1 camere

Cluj-Napoca, Cluj

Apartament de închiriat, 2 camere, Ioşia, Ared, Oradea
14

Apartament de închiriat, 2 camere, Ioşia, Ared, Oradea

Vă propunem spre închiriere în exclusivitate un apartament cu 2 camere, Etajul 5, complet mobilat și utilat, situat pe strada Tudor Vladimirescu, Complex Ared - Oradea. Imobilul se află într-un bloc de apartamente cu 8 etaje, fiind situat la etajul 5 al acestuia. Deține o suprafață totală de 56 mp construiți, din care suprafața utilă este de 47 mp. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. Prețul chiriei este ușor Negociabil pentru cei care aleg plata în avans pe o perioadă de 1 an. Imobilul dispune de un loc de parcare. Locuința este compusă astfel: - 1 cameră de zi; - 1 bucătărie; - 1 dormitor matrimonial; - 1 baie cu cadă; - 1 vestibul; - 1 balcon. Proprietarul pune la dispoziție viitorului nou chiriaș următoarele utilități: cuptor și plită inducție electrică, microunde, hotă, frigider, mașină de spălat rufe, TV și întregul mobilier ce se vede în poze. În apropierea acestui imobil se găsesc: loc de joacă pentru copii, stații de autobuz și tramvai, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri, acces facil spre centrul orașului, complex comercial Lotus Retail Park. Scara blocului este dotată cu interfon și camere video. Imobilul este situat într-o zonă necirculată și liniștită, cu orientarea spre nord. Confortul termic al apartamentului este realizat prin centrală pe gaz, astfel costurile cu întreținerea sunt mici. Dispune de aparat de aer condiționat. Pereții exteriori ai imobilului sunt termoizolați. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

47,0 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Teren intravilan, de vânzare - Cheriu, BH
6

Teren intravilan, de vânzare - Cheriu, BH

Vă propunem spre vânzare în exclusivitate, un teren intravilan, aflat într-o locație de maxim interes în localitatea Cheriu, Bihor. Suprafața totală cumulată a terenului este de 825 m², o singura ultima parcela. Prețul terenului este de 25 €/m², anume: 22.000 € întregul teren de 825 m². Caracteristici: - Frontul stradal pentru prezentul teren este de 22.72 metri liniari conform releveu; - Adâncimea terenului, pentru prezentul teren este de 37,5 metri conform releveu; - Planul terenului este drept, la 0% și este nivelat; - Drumul de acces principal are 12 metri lățime, pietruit o parte, una de pământ; - Rețea de curent electric și internet, televiziune se află in proximitatea terenului si nu implică costuri suplimentare majore. În proximitatea zonei exista si rețeaua de gaz, apă și canal. Prezentul teren este liber de orice sarcini, conform CF-ului verificat de către agenție. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

825,0 m2

Cheriu, Bihor

Apartament de închiriat, 3 camere, Ioşia, Prima, Oradea
15

Apartament de închiriat, 3 camere, Ioşia, Prima, Oradea

Apartamentul este disponibil începând cu data de 1 Septembrie 2024 (01.09.2024). Vă propunem spre închiriere în exclusivitate un apartament cu 3 camere, Etajul 8/10, complet mobilat și utilat, situat pe strada Oneştilor , Ioşia - Oradea. Imobilul se află într-un bloc de apartamente cu 10 etaje, fiind situat la etajul 8 al acestuia, blocul fiind dotat cu lift. Deține o suprafață totală de 72 mp construiți, din care suprafața utilă este de 60 mp. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a unei (1) chirii lunare, ca și garanție. Prețul chiriei este ușor Negociabil pentru cei care aleg plata în avans pe o perioadă de 1 an. Imobilul dispune de un loc de parcare. Locuința este compusă astfel: - 1 cameră de zi; - 1 bucătărie open space; - 2 dormitoare; - 1 baie cu cabină de duş; - 1 vestibul; - 1 balcon deschis. Proprietarul pune la dispoziție viitorului nou chiriaș următoarele utilități: cuptor și plită, microunde, hotă, frigider, mașină de spălat rufe, TV și întregul mobilier ce se vede în poze. În apropierea acestui imobil se găsesc: loc de joacă pentru copii, stații de autobuz și tramvai, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri, acces facil spre centrul orașului. Scara blocului este dotată cu interfon. Confortul termic al apartamentului este realizat de la rețeaua edilitară de termoficare, cu , astfel costurile cu întreținerea sunt mici. Dispune de un aparat aer condiționat. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

60,0 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Apartament de închiriat, 2 camere, decomandat, Prima Onestilor, Oradea
15

Apartament de închiriat, 2 camere, decomandat, Prima Onestilor, Oradea

Apartamentul va fi disponibil incepand cu data de 24 aprilie 2024. Vă propunem spre închiriere în exclusivitate un apartament cu 2 camere, decomandat, Etajul 5, complet mobilat și utilat, situat pe strada Oneștilor, Complex Prima Premium Residence - Oradea. Imobilul se află într-un bloc de apartamente cu 11 etaje, fiind situat la etajul 5 al acestuia. Deține o suprafață totală de 69 mp construiți, din care suprafața utilă este de 58 mp. La preluarea imobilului, se percepe valoarea cumulată a două (2) chirii lunare, ca și garanție. Prețul chiriei este ușor Negociabil pentru cei care aleg plata în avans pe o perioadă de 1 an. Designul apartamentul este unul de tip "Cozy". Locuința este compusă astfel: - 1 cameră de zi; - 1 bucătărie; - 1 dormitor matrimonial; - 1 baie cu cadă; - 1 balcon generos; Proprietarul pune la dispoziție viitorului nou chiriaș următoarele utilități: cuptor și plită inducție electrică, microunde, hotă, frigider, mașină de spălat rufe, 1 TV și întregul mobilier ce se vede în poze. În apropierea acestui imobil se găsesc: loc de joacă pentru copii, stații de autobuz și tramvai, Grădinițe, Școli, Restaurante, Hoteluri, acces facil spre centrul orașului, complex comercial Lotus Retail Park. Scara blocului este dotată cu interfon și camere video. Imobilul este situat într-o zonă necirculată și liniștită, cu orientarea spre sud-est. Confortul termic al apartamentului este realizat de la rețeaua edilitară de termoficare, cu încălzirea prin pardoseală, astfel costurile cu întreținerea sunt mici. Dispune de aparat de aer condiționat. Pereții exteriori ai imobilului sunt termoizolați. Informațiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietar. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta telefonic la numărul din anunț. Antony Estate CO - Where your story begins!

58,0 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor