Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Vand apartament 2 camere, etaj 3 Cedonia
5

Vand apartament 2 camere, etaj 3 Cedonia

Ofer spre vanzare apartament cu doua camere,decomandate ,situat in zona Cedonia, la etajul trei,in suprafata de 54 mp, compus din hol la intrare, bucatarie spatioasa , baie cu cada si geam de aerisire, sufragerie cu balcon inchis si dormitor.. Apartamentul este foarte aproape cabinete medicale,de centrul orasului, scoli, gradinite, banci, centre comerciale,si statie pentru mijloce de transport in comun . Apartamentul este complet mobilat si utilat si se vinde asa cum se vede si in poze.. Pentru vizionarea acestui apartament rog contactati pentru vizionare.

54,0 m2

Sibiu, Sibiu

Inchiriez spatiu/apartament 3 camere ultracentral
8

Inchiriez spatiu/apartament 3 camere ultracentral

Ofer spre inchiriere apartament cu doua camere,situat la etajul trei,, compus din hol la intrare, bucatarie cu iesire la terasa, , baie cu cada si cu geam de aerisire,, debara ,spatiu de depozitare living cu iesire la terasa si dormitor. Apartamentul este foarte aproape ,de scoli, gradinite, banci, centre comerciale,si statie pentru mijloce de transport in comun . . Apartamentul este recent renovat si este mobilat si utilat modern asa cum se vede si in poze. Nu se accepta animale de companie . Se solicita plata una luna+garantie. Pentru vizionarea acestui apartament rog contactati pentru vizionare.

120,0 m2

Sibiu, Sibiu

Oportunitate afacere  pensiune central zona istorica
4

Oportunitate afacere pensiune central zona istorica

Ofer spre vanzare spatiu P+1+M , in suprafata de 327 mp situat central , in zona istorica a orasului,, cu toate avizele necesare pentru ca spatiul sa fie transformat in pensiune. Exista si aviz de la comisia pentru monumente istorice. Pentru mai multe detalii si pentru vizionarea acestui spatiu rog contactati pentru programare.

324,0 m2

Sibiu, Sibiu

Inchiriez apartament 3 camere,etaj 4 calea dumbravii cec anaf
8

Inchiriez apartament 3 camere,etaj 4 calea dumbravii cec anaf

Ofer spre inchiriere,apartament cu 3 camere, situat pe str. Calea Dumbravii, in spate la ANAF CEC, ,la etajul patru, in suprafata de 72 mp, compus din hol la intrare, bucatarie, camara pentru alimente,pivnita la subsolul blocului, debara, sufragerie, baie cu cada pe colt,, WC serviciu,Dressing, 2 dormitoare, din care dormitorul matrimonial dispune si de o logie inchisa cu geam termopan. Apartamentul este complet utilat si mobilat si se preda asa cum se vede si in poze. Este foarte aproape de centrul orasului, scoli, facultati, gradinite, banca,magazina si statie pentru transportul in comun. Nu se accepta animale de companie. Se solicita plata pentru una luna+garantie. Pentru a viziona acest apartament rog contactati pentru programara.

72,0 m2

Sibiu, Sibiu

Inchiriez garsoniera etaj 4 str.daliei terezian
6

Inchiriez garsoniera etaj 4 str.daliei terezian

Ofer spre inchiriere, garsoniera in suprafata de 30 mp,situat la etajul 4 ,in Terezian str. Daliei, compus din hol la intrare,bucatarie spatioasal, spatiu de depozitare, baie cu cabina de dus ,si dormitor , . Apartamentul este mobilat si utaliat si se preda asa cum se vede si in poze, Garsoniera se afla aproape de piata Cibin magazine,centre comerciale, scoala,granita si centrul orasului. Nu se accepta animale de companie, Garsoniera este ideala penru o singura persoana sau un cuplu. Se solicita plata pe una luna+garantie. Pentru vizionarea acestui apartament rog contactati pentru programare.

30,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand apartament 2 camere,etaj 1 ultracentral piata mare
7

Vand apartament 2 camere,etaj 1 ultracentral piata mare

Ofer spre vanzare un apartament situat in Sibiu zona ultracentrala,in imediata apropiere de Piata Mare, la etajul 1 1, in suppurate de 65 mp, compus din hol la intrare, bucatarie,baie, doua camere, balcon mare, si pivnita in suprafata de aproximativ 25 mp. Apartamentul este recent renovat si se preda asa cum se vede si in poze si este ideal pentru a locui in centrul orasului ,sau poate fi folosit ca investitie pentru inchiriere in regim hotelier. Pentru Vizionarea acestui apartament rog contactati pentru programare.

65,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand 305 mp teren central
1

Vand 305 mp teren central

Ofer spre vanzare 305 pm teren , zona centrala cu puz aprobat si certificat de urbansm. pentru mai multe informatii si pentru a viziona terenul rog contactati pentru programare.

Sibiu, Sibiu

Vand casa central   zona parcul sub arini
3

Vand casa central zona parcul sub arini

Ofer spre vanzare casa situata in zona centrala a orsului foarte aproape de Parcul Sub Arini in suprafata utila de 190 mp amplasata , pe un ,teren de 382 mp, compusa din doua corpuri de cladire. Fiecare corp de cladire este compus din Bucatarie, baie, camara si doua camere. Casa detine o pivnita foarte mare , magazie cu spatiu de depozitare si pod. Casa fiind pozitinata central , este ideala pentru locuit, una sau doua familii, sau ca investitie avand potential pentru inchiriere in regim hotelier, cabinet medical, sediu firma, cabinet avocatura, sau notarial, after school,pensiune sau o alta destinatie care se potriveste cu cerintele noului propietar. Casa necesita investitie de reamenajare, Pentru vizionarea acestei propietati, rog contactati pentru programare.

190,0 m2

Sibiu, Sibiu

Inchiriez 1200 mp teren calea dumbravii
1

Inchiriez 1200 mp teren calea dumbravii

Ofer spre inchiriere, 1200 mp teren situat pe Calea Dumbravii. Spatiul detine un birou de circa 15 mp, si este pretabil pentru depozitare , parc auto de prezentare,sau alte activitati similare. Terenul detine toate utilitatile. Pentru vizionarea acestui teren rog contactati pentru programare.

1200,0 m2

Sibiu, Sibiu

Ichiriez apartament 2 camere str. podului
6

Ichiriez apartament 2 camere str. podului

Ofer spre inchiriere apartament situat la parter in suprafata de 42 mp, compus din bucatarie cu living open space, baie si dormitor.Apartamentul este complet mobilat si utilat cu electrocasnice.Accesul in curtea imobilului este securizat ,iar cu autoturismul accesul se face pe poarta automatizata. Este foarte aproape de magazine,Mall gara , centrul orasului,scoala,iar in dreptul imobilului se afla statia pentru transportul in comun. Se solicita plata in avans una luna,garantie si nu se accepta animale de companie. Pentru vizionarea acestui apartament rog contactati pentru programare.

42,0 m2

Sibiu, Sibiu

Inchiriez vila deosebita p+e zona calea dumbravii
8

Inchiriez vila deosebita p+e zona calea dumbravii

Ofer spre inchiriere Vila deosebita P+E situata in zona Calea Dumbravii, in suprafata de 155 mp, avnd curte si gradina in suprafata de 600 mp. Vila este compusa la parter din hol,bucatarie cu o camara de alimente, camera tehnica, baie si living . La etaj sunt 2 dormitoare spatioase, baie, dressing si balcon. Gradina dispune de gazon unde se afla si o terasa amenajata care dispune de gratar. Vila se inchiriaza complet mobilata si utilata asa cum se vede si in poze. Se solicita garantie. Pentru vizionare rog contactati pentru programare.

155,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand apartament 4 camere,etaj 3 mihai viteazu
8

Vand apartament 4 camere,etaj 3 mihai viteazu

Ofer spre vanzare apartament 4 camere situat la etajul 3, pe B-dul Mihai Viteazu,in suprafata de 70 mp,compus din hol la intrare, bucatarie mare,sufragerie cu iesire pe balcon,spatiu de depozitare, baie, si 3 dormitoare,din care un dormitor detine si balcon. Apartamentul detine pivnita la subsolul blocului, iar parcarea din fata blocului este recent renovata. Se afla foarte aproape de scoala,gradinita,piata, magazine alimentare,farmacie,banci, si statie pentru transportul in comun. Pentru viziionarea acestui apartament rog contactati pentru programare.

70,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand apartament 3 camere,etaj1 cartier arhitectilor
7

Vand apartament 3 camere,etaj1 cartier arhitectilor

Se ofera spre vanzare, apartament in suptafata de 125 mp,situat la etajul unu, in Cartierul Arhitectilor, compus din hol la intrare, living cu bucatarie open space si cu loc pentru servit masa, camara pentru alimente, baie amenajata cu cabina de dus, baie cu cada cu hidromasaj, doua dormitoare spatioase, doua terase si loc de parcare in fata blocului. Apartamentul este amenajat la standarde lux, folosinduse doar materiale de calitate, iar mobilierul este facut la comada. In apropiere se gasesc magazine, iar accesul se face rapid ,datorita reconfigurarii drumului principal. Pentru vizionarea acestui apartament rog contactati pentru programare.

125,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand casa 4 camere central
8

Vand casa 4 camere central

Ofer spre vanzare casa pozitionata central,in suprafata de 134 mp utili,compusa din antreu la intrare,bucatarie cu o camara pentru alimente,hol principal,patru dormitoare foarte spatioase si inalte,debara,dressing,iar la subsol detine pivnita. Casa este o constructie in stil vechi cu camerele foarte mari si inalte si necesta renovare pentru a putea fi adusa la adevarata ei valoare. Fiind amplasata central si intr-o zona linistita,casa are un potential major, fie ca si casa de locuit,,cabinet medical,cabinet avocatura sau pentru o investitie putand avea orice destianie care se doreste. Pentru vizionarea acestei case rog contactati pentru programare.

134,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand 546 mp teren constructie casa prelungirea sacel
4

Vand 546 mp teren constructie casa prelungirea sacel

Ofer spre vanzare 546 mp teren pentru construire casa unifamiliara, in zona str. Prelungirea Sacel, ofer toate documentatiile necesare. Amlasarea terenului se afla intr-o zona linistita , si ofera un peisaj deosebit si este foarte aproape de parcul Belvedere. Pentru a vedea acest teren rog contactati pentru programare.

Sibiu, Sibiu

Vand apartament 2 camere,parter calea dumbravii dioda
5

Vand apartament 2 camere,parter calea dumbravii dioda

Ofer spre vanzare apartament cu doua camere central, in suprafata de 50 mp situat la parter, pe Calea Dumbravii Dioda, compus din hol la intrare, bucatarie, baie spatiu de depozitare, living si dormitor. Apartamentul este foarte aproape cabinete medicale,de centrul orasului, scoli, gradinite, banci, centre comerciale,si statie pentru mijloce de transport in comun . Apartamentul este recent renovat si este complet mobilat si utilat. Apartamentul este foarte aproape de centrul orasului, facultati scoli,banca, magazine si statie pentru transportul in comun. Pentru vizionarea acestui apartament rog contactati pentru vizionare.

50,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand 1000 mp teren Calea Dumbravii
4

Vand 1000 mp teren Calea Dumbravii

Ofer spre vânzare 1000 mp teren situat într-o zona foarte liniștită, aproape de parc, pretabil pentru construcție vila de lux, sau pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar. Frontul stradal este de 24 ml. Pretul este de 500 euro/mp.

Sibiu, Sibiu

Inchiriez casa p+e tip dumplex in selimbar str. ion ratiu
7

Inchiriez casa p+e tip dumplex in selimbar str. ion ratiu

Ofer spre inchiriere casa tip duplex P+E situata in Selimbar str. Ion Ratiu aproape de cartierul Vasile Aaron, in suprafata de 110 mp utili, compusa la parter din hol la intrare, bucatarie si living spatios, baie cu cabina de dus, terasa, iar la etaj avem holul de acces, trei dormitoare spatioase, baiue cu cada si pod pentru depozitare. Casa are curte amenajatasi gazon. Este complet utilata si mobilata modern si se inchiriaza pe termen lung. Se solicita plata pentru una luna+garantie. Nu se accepta animale de companie. Pentru vizionarea acestei case rog contactati pentru programare. Disponibila din data de 15,05,2024

110,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand apartament 2 camere, parter inalt,luptei korona
8

Vand apartament 2 camere, parter inalt,luptei korona

Ofer spre vanzare apartament 2 camere, in suprafata de 43 mp ,situat la un parter inalt situat pe str. Luptei compus din hol la intrare, bucatarie, sufragerie cu balcon, hol intermediar cu spatiu de depozitare, baie cu cabina de dus si geam de aerisire si dormitor. Apartamentul este complet renovat, cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate si se vinde asa cum se vede si in poze. Se afla foarte aproape de magazine , scala , gradinta, banci , parc de joaca pentru copii, statie pentru mijloace de transport , si multe alte obictive de interes din oras.. Pentru vizionarea acesui apartament rog contactati pentru programare.

43,0 m2

Sibiu, Sibiu

Direct de la dezvoltator, apartamente 3 camere la cheie selimbar
7

Direct de la dezvoltator, apartamente 3 camere la cheie selimbar

COMISION 0%.Ofer spre vanzare apartamente cu 3 camere, la cheie, situate intr-un ansamblu nou de de locuinte la intrare in Selimbar,,avand regim de inaltime P+1, fiind niste vile selecte, retrase de la drumul principal,oferind linistea de care ai nevoie. Apartamentele sun configurate din hol la intrare, living cu bucatarie open space cu acces la balcon,camara pentru alimente, baie si doua dormitoare. Apartamentele de la parter dispune si de o gradina in suprafata de 35-37 mp, cu iesire direct din apartament, iar cele de la nivelul unu dispune de balcon. Apartamentele se predau la cheie, termenul fiind luna Mai-Iunie 2024. TVA-ul de 9% este inclus in pret. Pentru vizionare, si alte detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.

53,0 m2

Selimbar, Sibiu