Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
vand teren 67900 mp intravilant miercurea sibiului
6

vand teren 67900 mp intravilant miercurea sibiului

Ofer spre vanzare un teren intravilant in suprafata de 67900 mp , pozitionat la intrarea in localitatea Miercurea Sibiului cu o deschidere de aproximativ 160 ML la DN 1 si cu un potential major pentru un investitor.Pentru informatii si vizionarea acestui teren rog contactati pentru programare.

Sibiu, Sibiu

Vand teren 2000 mp langa balastiera orlat
4

Vand teren 2000 mp langa balastiera orlat

Ofer spre vanzare teren cu potential, in suprafata de 2000 mp situat in Orlat aproape de balastiera. terenul are acces din drumul asfaltat si are odeschidere la drum de aproximativ 12 m.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati

Orlat, Sibiu

Vand casa deosebita in sibiu cu 1000 mp teren
20

Vand casa deosebita in sibiu cu 1000 mp teren

Ofer spre vanzare casa in Sibiu cu o suprafata utila de 162 mp si 1000 mp teren,compusa din terasa la intrare si hol de primire, living spatios cu semineu functional, bucatarie cu acces la o terasa inchisa ,camara WC serviciu pentru oaspeti camera, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie cu cada si cabina de dus,spatiu tehnic,camera si acces la garaj. Casa are incalzirea in pardoseala, si detine panouri fotovoltaice de 3 kw, consumul la energie electrica este 0, fiind acoperit de productia din sistem. Accesul in podul foarte generos se face pe scara interioara si poate fi transformat foarte usor in spatiu de locuit, fiind pregatit pentru acest lucru. Locuinta este complet mobilata si utilata, cu mobilier efectuat la comanda,atat in bucastarie cat si in celelalte spatii de locuit.Electronicele si electrocasnicele sunt noi si de o buna calitate. Pentru relaxare si petrecerea timpuli liber, in gradina casei gasim un gratar cu o soba cu plita si un cuptor pentru paine . Curtea imobilului este complet pavata ,iar gradina cu rondouri de flori , pomi fructiferi ,cu un gazon foarte bine ingrijit ce poate fii irigat din propria fantana ,gratar cu cuptor pentru paine si cu alei amenajate ne ofera un spatiu de recreere si relaxare in in natura . Propietatatea detine si un spatiu in spatele gradinii,care este amenajat si poate fi locuit. Casa este foasrte aproape de centrul orasului, hipermarketuri,scola,gradinita,Mall Gara si statie pentru mijloace de transport in comun. Casa se vinde complet mobilata si utilata asa cum se vede si in poze. Pentru vizionarea acestei propietati rog contactati pentru programare.

162,0 m2 | 4 camere

Sibiu, Sibiu

Inchiriez spatiu 112 mp , 4 incaperi , calea poplacii
6

Inchiriez spatiu 112 mp , 4 incaperi , calea poplacii

Ofer spre inchiriere un spatiu in suprafata de 112 mp, situat pe calea Poplacii,format din hol(sala de asteptare), patru incaperi, oficiu si 2 WC -uri de serviciu. Spatiul poate fi folosit ca, birouri, logistica,depozitare,cabinet medical, cabinet avocatura,sala de masaj, etc. Spatiul este dotat cu centrala termica si aer conditionat. Parcare pentru personal si clienti se afla in fata cladirii, si detine locuri suficiente. Chiria este de 350 euro/luna + TVA. Se solicita plata pe una luna + garantie. Pentru vizionarea acestui spatiu rog contactati pentru programare.

112,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand casa in turnisor cu 720 mp teren
10

Vand casa in turnisor cu 720 mp teren

Ofer sprevanzare casa in suprafata de 86 mp si un teren de 719 mp,compusa din hol la intrare 3 camere ,baie, bucatarie si pivnita compusa din 3 spatii din care unul poate fi trasformat in bucatarie. Casa este complet renovata in interior, iar bucataria este utilata si mobilata. Se afla intr-o zona linistita cu acces rapid spre centrul orasului atat cu autoturismul cat si cu mijloace de transport in comun. Pentru vizionarea acestei case rog contactati pentru programare.

86,0 m2

Sibiu, Sibiu

Vand casa d+p ultracentr
6

Vand casa d+p ultracentr

Ofer spre vanzare casa D+P in Sibiu situata in zona ultracentrala in suprafata de 92 mp, compusa la demisol din spatiu pentru gatit,camera, WC serviciu si 2 pivnite, iar la parter este compusa din hol de acces ,bucatarie , baie, fol mare si 4 camere.Acces auto in curtea imobilului care are o suprafata de 252 mp. Imobilul este situat intr-o zona ultracentrala si este ideal pentru locuit ,sau este pretabil pentru spatiu comercial,dezvoltare imobiliara,regimul de inaltime fiind S+P+2E+Etaj retras. Pentru vizionarea acestui imobil rog contactati pentru programare.

92,0 m2

Sibiu, Sibiu