Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Apartament 2 camere, et 8 9, B-dul Bucuresti - 50500 euro
8

Apartament 2 camere, et 8 9, B-dul Bucuresti - 50500 euro

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona B-dul Bucuresti situat la etajul 8 9. Apartamentul are o suprafata utila de 50mp, decomandat, confort 1, blocul a fost construit in anul 1978 din beton, nu este incadrat la risc seismic. Zona este una foarte buna cu acces facil la mai multe puncte de interes: magazine, supermarket, farmacii, scoli, gradinite, salon coafura, statii pentru mijloace de transport in comun, statie taxi, sala de fitness, complex comercial Prahova Value Center la 5 minute. Apartamentul se afla intr-un imobil fara probleme, cu vecini linistiti, scara curata,intretinuta si lift nou. Ca si imbunatatiri are urmatoarele: - gresie - faianta - geamuri termopan - balcon inchis in termopan - usa metalica - aer conditionat. Desi apartamentul este nelocuit de aprox. 3 ani nu este degradat si se afla intr-o stare foarte buna, bineinteles necesita anumite imbunatatiri insa acestea vor ramane la aprecierea noului proprietar in functie de exigentele personale. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii iar pretul este de 50500 euro usor negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr.0728111874.

50,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 2 camere, et 4 4, Malu Rosu - 55500 euro
11

Apartament 2 camere, et 4 4, Malu Rosu - 55500 euro

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Malu Rosu la etajul 4 al unui imobil cu regim de inaltime P+4. Apartamentul are o suprafata generoasa de 53mp utili, este decomandat, luminos, construit in anul 1985 din beton, fara probleme cu plafonul. Imobilul este compartimentat astfel: un hol foarte mare din care se intra in sufragerie, o camara foarte spatioasa ce poate fi transformata intr-un dressing super incapator, bucatarie cu acces in balcon, dormitor si baie. Baia de asemenea este foarte spatioasa cu geam de aerisire, intreg imobilul este foarte calduros si luminos soarele facandu-si aparitia dupa orele amiezii si pana la apus. Zona este foarte buna cu acces imediat la statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, crese, parcuri, supermarket-uri si 4 minute de piata Malu Rosu. Imbunatatiri: - separatie de gaze - aer conditionat - gresie - faianta - parchet - usa metalica - geamuri termopan - balcon inchis in termopan - izolat termic. Apartamentul se va preda complet gol iar pretul acestuia de vanzare este de 55500 usor negociabil. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii si predarea se poate face imediat. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr.0728111874. ID886.

53,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 2 camere, et 4  4, 9 Mai-Domnisori - 43000 euro
9

Apartament 2 camere, et 4 4, 9 Mai-Domnisori - 43000 euro

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in strada Domnsiori cartier 9 Mai. Apartamentul se situeaza la etajul 4 4, este decomandat, bloc construit in anul 1984 din beton, este situat pe colt, geam la baie pentru aerisire, fara probleme cu plafonul si are o suprafata utila totala de 45mp. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna cu acces facil la numeroase pucte de interes cum ar fi: magazine, scoli, supermarket, statii pentru mijloace de transport in comun, salon coafor-frizerie, biserica, farmacii, cabinete medicale etc. Imobilul este foarte calduros, nu are probleme de nici un fel, nu mai este locuit de ceva ani si necesita renovare insa este un apartament cu potential. Imbunatatiri: - gresie - faianta - parchet - usa metalica - geamuri termopan. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii imobilului si predarea acestuia se poate face imediat. Pretul de vanzare este 43000 euro negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr.0728111874.

45,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 2 camere, et 3 3, zona Sud - Bdul Castanilor - 53000 euro
11

Apartament 2 camere, et 3 3, zona Sud - Bdul Castanilor - 53000 euro

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona de Sud a orasului, in imediata apropiere a garii si acces imediat la bdul Castanilor, situat la etajul 3 3. Apartamentul este semidecomandat, are o suprafata utila totala de 43,15mp, este semidecomandat, aerisit, foarte luminos, calduros, fara probleme cu plafonul acesta fiind refacut de cativa ani. Blocul a fost construit intre anii 1960-1962 din caramida, foarte rezistent, fara incadrare de risc seismic, zona este foarte linistita, scara curata, vecini civilizati, fara trafic stradal si zgomot. Zona este una mai mult decat excelenta, imediat se poate ajunge la gara de Sud, se gasesc magazine, farmacii, iesire imediat in bdul Castanilor, la doar 5 minute de centrul comercial Big etc. Ca si imbunatatiri, are urmatoarele: - centrala termica - separatie de gaze - aer conditionat - gresie - faianta - parchet - usa metalica - geamuri termopan - balcon inchis in termopan Apartamentul se vinde cu mobilierul si aparatura electrica si electrocasnica ce apare in pozele de prezentare , proprietarul nu doreste sa ia nimic din locuinta. Este ideal pentru doua persoane in varsta care doresc o zona linistita si cu verdeata sau chiar un cuplu la inceput de drum deoarece aceasta locuinta nu necesita decat igienizare si se poate locui imediat. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii imobilului, iar pretul acestuia este de 53000 euro usor negociabil. Predarea imobilului se poate face imediat dupa perfectarea actelor de vanzare-cumparare. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr 0728111874. !!! Merita vazut!!! ID960

43,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 3 camere, et 4 4, Malu Rosu - Baciului - 54000 euro neg
18

Apartament 3 camere, et 4 4, Malu Rosu - Baciului - 54000 euro neg

Agentia Perfect Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Malu Rosu - Baciului situat la etajul 4 4. Apartamentul este semidecomandat, aerisit, luminos, are o suprafata utila de 64mp, bloc construit in anul 1977 din beton, fara probleme cu plafonul acesta fiind refacut acum 2 ani si inca in garantie. Compartimentarea se face astfel: 2 holuri, bucatarie, sufragerie, 2 dormitoare, baie cu geam de aerisire. Zona este una foarte buna deoarece in proximitate se afla urmatoarele puncte de interes: gradinite, crese, afterschool, scoli, piata agroalimentara Malu Rosu la 5 minute, magazine, brutarie etc. Apartamentul necesita anumite imbunatatiri insa acest aspect ramane in grija viitorului proprietar avand posibilitatea de a moderniza dupa bunul plac si exigente. Imbunatatiri: - separatie de gaze - aer conditionat - gresie - faianta - parchet - geamuri termopan - balcon inchis in termopan - usa metalica - izolat termic. Apartamentul se vinde conform pozelor din prezentare mobilat si utilat, obiectele personale facand exceptie. Predarea se poate face imediat dupa perfectarea actelor de vanzare-cumparare. Proprietarul detine o parte din documentele imobilului urmand ca intabularea si certificatul energetic sa iasa in curand. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr 07 arata numarul. ID930

64,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 2 camere, et.2 4 -Zarandului - 38500 euro
8

Apartament 2 camere, et.2 4 -Zarandului - 38500 euro

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere, confort 2, nedecomandat in zona Vest - Zarandului. Apartamentul se afla la etajul 2 4, are o suprafata utila de 38,66mp, blocul a fost construit in anul 1974 din beton, este un apartament de mijloc ceea ce ii confera caldura si confort. Apartamentul necesita imbunatatiri, viitorul proprietar avand posibilitatea de a-si crea propria locuinta asa cum isi doreste. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, fara trafic stradal, fara vecini galagiosi iar scara este foarte curata. In zona de asemenea se pot gasi atat scoli si gradinite cat si magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, farmacii etc. Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri: - gresie - faianta - usa metalica. Apartamentul se vinde conform pozelor efectuate la vizionare. Proprietarul detine toate documentele necesare vanzarii iar pretul de vanzare al imobilului este de 38500 euro negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr.07 arata numarul.

39,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 2 camere, et 4 4, Intrarea Polux - 37900 euro
8

Apartament 2 camere, et 4 4, Intrarea Polux - 37900 euro

Agentia Perfect Imobiliare va proprune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat la etajul 4 4 in zona de Nord a orasului, Intrarea Polux. Apartamentul are o suprafata utila de 39mp utili, este nedecomandat iar blocul a fost construit in anul 1974 din beton si nu este incadrat la nici un grad de risc seismic. Zona este foarte linistita, scara curata, vecini civilizati, se poate ajunge imediat la statiile pentru mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite etc. Apartamentul se vinde complet gol fara mobilierul ce apare in pozele de prezentare. Imbunatatiri: - gresie - faianta - parchet - usa metalica - geamuri termopan - instalatie sanitara schimbata - izolat termic. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii imobilului, iar pretul acestuia este de 37900 euro usor negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr.07 arata numarul.

39,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 3 camere, et 4 4, 9 Mai - Prislop - 59900 euro
12

Apartament 3 camere, et 4 4, 9 Mai - Prislop - 59900 euro

Agentia Perfect Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona 9 Mai situat in str. Prislop la etajul 4 al unui imobil cu regim de inaltime P+4. Apartamentul este decomandat, confort 1, are o suprafata utila de 59,53mp utili plus 4mp balcon inchis in cornier iar blocul a fost construit in anul 1982 din beton, este foarte rezistent, fara incadrare de risc seismic, cu scara curata, linistita si vecini civilizati. Acesta este compus din 2 camere, sufragerie, bucatarie, hol si baie, este foarte spatios si aerisit, foarte calduros fiind un apartament de mijloc, nu sunt probleme cu plafonul acesta fiind refacut si inca in garantie. Zona este una foarte buna si dintre cele mai cautate deoarece are acces imediat la multiple puncte de interes, cum ar fi: scoli, magazine, piata 9 Mai, farmacii, gradinite, supermarket-uri, statii pentru mijloace de transport in comun, parcuri pentru copii. Zona de asemenea este una linistita, curata, cu pomi si verdeata si fara zgomot stradal. Imbunatatiri: - separatie de gaze - aer conditionat - gresie - faianta - parchet - usa metalica - geamuri termopan. Apartamentul se vinde conform pozelor din prezentare iar pretul de vanzare este de 59900 euro negociabil. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii acestuia ceea ce faciliteaza rapiditatea tranzactiei. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr.07 arata numarul. ID:882

59,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 3 camere, et.4 4, Malu Rosu - Branciog - 60800 euro
12

Apartament 3 camere, et.4 4, Malu Rosu - Branciog - 60800 euro

Agentia Perfect Imobiliareva ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in Malu Rosu in str. Branciog. Apartamentul se afla la etajul 4 4, are o suprafata utila de 60mp, bloc construit in anul 1977 din beton, fara risc seismic. Apartamentul este foarte calduros avand incadrare de mijloc, semidecomandat, foarte spatios, aerisit iar scara blocului este curata si bine ingrijita cu vecini civilizati si linistiti. Zona este una foarte buna cu multiple puncte de interes: magazine, piata agroalimentara la 5 minute, parcuri pentru copiii, gradinite si crese, scoli, supermarket-uri, statii pentru mijloace de transport in comun etc. Imbunatatiri: - gresie - faianta - parchet - usa intrare din lemn capitonata - usi noi de interior - geamuri termopan - balcoane inchise in termopan - instalatie sanitara noua - instalatie eletcrica noua - izolat termic. Apartamentul se vinde partial mobilat, mutarea se poate face imediat iar imobilul nu necesita imbunatatiri, poate fi un camin primitor si ingrijit. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii iar pretul este de 60800 euro negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionari ne puteti contacta la nr 07 arata numarul. Merita vazut!

60,0 m2

Ploiesti, Prahova

Casa 5 camere, com. Draganesti-Sat Meri - 48000 euro negociabil
20

Casa 5 camere, com. Draganesti-Sat Meri - 48000 euro negociabil

Agentia Perfect Imobiliare va propune pentru vanzare o casa in Comuna Draganesti sat Meri,pe strada Principala,la 25 km de orasul Ploiesti si la 70 km distanta fata de Bucuresti. Amplasarea acestui imobil este in zona de campie, la sud-estul jud.Prahova. Casa este construita in anul 1965 din caramida si paianta si are o suprafata de 133 mp,la care se adauga doua anexe (59 mp-spatiu pentru depozitare si 7 mp-bucatarie de vara). Imobilul este compartimentat astfel: 5 camere ,baie,bucatarie si doua holuri. Imbunatatiri: Gresie Faianta Parchet Usa metalica Geamuri termopan Imobilul este racordat la apa si electricitate,iar gazele sunt la poarta si oricand se poate face racordul. Incalzirea se realizeaza prin intermediul sobelor de teracota,care se prezinta in stare foarte buna,iar la baie incalzirea apei se face cu ajutorul unui biler electric. Curtea are o suprafata de 4160 mp si este imprejmuita integral cu gard metalic.Vegetatia ce infrumuseteaza curtea este formata din pomi fructiferi,flori si plante ornamentale. Casa se vinde la fel ca in pozele de prezentare,utilata si mobilata. Imobilul se poate vinde imediat, proprietarii detinand toata documentatia necesara vanzarii. Pentru mai multe detalii si vizionare,ne puteti contacta la 07 arata numarul.

133,0 m2

Draganesti, Prahova

Apartament 2 camere, et 1 4 - Vest-Eremia Grigorescu - 39990 euro neg
16

Apartament 2 camere, et 1 4 - Vest-Eremia Grigorescu - 39990 euro neg

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona de Vest a orasului in str General Eremia Grigorescu la etajul 1 4. Apartamentul este semidecomandat, are o suprafata utila de 40mp cu 2 mp balcon inchis in termopan, foarte luminos si calduros, orientare de colt, bloc construit in anul 1971 din beton fara probleme la structura si fara risc seismic. Zona unde se afla amplasat este foarte linistita, cu copaci si alei asfaltate, magazine si scoli in proximitate, gradinite, supermarket, piata Aurora la doar 3 minute, mijloace de transport in comun la 2 minute, statii pentru taxi etc. Imbunatatiri: - gresie - faianta - geamuri termopan - balcon inchis in termopan - usa metalica - izolat termic exterior dar si interior pe dormitor. Apartamentul necesita imbunatatiri si este nelocuit de mult timp, se vinde conform pozelor din prezentare cu masina de spalat folosibila, frigider cumparat de 2 ani. Pretul de vanzare este de 39990 euro negociabil iar mutarea se poate face imediat dupa perfectarea actelor de vanzare-cumparare. Proprietarul detine toata documentatia necesara vanzarii imobilului. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la nr 07 arata numarul. ID920

40,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 3 camere, et 6 10, Vest - Bahluiului - 74000 euro
14

Apartament 3 camere, et 6 10, Vest - Bahluiului - 74000 euro

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in zona de Vest a orasului, in str Bahluiului, la etajul 6 al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Blocul a fost construit in anul 1977, din beton, fara incadrare de risc seismic, vedere pe spatele blocului, scara foarte curata, linistita si cu vecini civilizati. Apartamentul este foarte mare avand o suprafata utila de 76,22 mp, plus balconul ce se intinde pe toata lungimea imobilului acesta fiind si inchis cu geam termopan complet. Apartamentul este decomandat, confort 1, este foarte calduros fiind un apartament de mijloc, racoros vara si calduros iarna deoarece soarele bate doar in prima parte a zilei dupa care se muta pe fata blocului. Zona este foarte buna si cu multiple puncte de interes: statii pentru mijloace de transport in comun, magazine, benzinarie, scoli, gradinite, crese, supermarket-uri la 3minute, Centru comercial West Mall, gara de Vest la 5 minute etc. Absolut tot ce este necesar se poate gasi in imediata apropiere. Imbunatatiri: - separatie de gaze - gresie - faianta - parchet - usa metalica la intrare - instalatie sanitara schimbata - izolat termic - lift nou. Apartamentul nu necesita multiple imbunatatiri iar predarea acestuia se poate face imediat. Proprietarul a demarat obtinerea tuturor documentelor necesare vanzarii imobilului, pretul de vanzare fiind de 74.000 euro negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionari nu ezitati sa ne contactati la nr 07 arata numarul.

76,0 m2

Ploiesti, Prahova

Apartament 2 camere Cf.1 etaj 7 10 PIATA MIHAI VITEAZUL
10

Apartament 2 camere Cf.1 etaj 7 10 PIATA MIHAI VITEAZUL

Agenția Perfect Imobiliare va propune spre închiriere apartament cu 2 camere decomandat,cf.1,in zona Piața Mihai Viteazul,la etajul 7 10.Apartamentul dispune de îmbunătățiri precum: gresie,faianta,parchet,geamuri termopan,usi mdf interior,usa metalică intrare,repartitoare de caldura. Imobilul se închiriază mobilat și utilat, la fel ca in poze.Utilat:masina de spălat rufe, 2 buc. TV LED, aer condiționat, corpuri iluminat LED, aragaz, hota, combina frigorifica. Mobilat: set canapea și fotolii piele naturala, perdele+covoare,mobila bucatarie, mobila dormitor Ikea, mobila living,masa de cafea din lemn, masa și scaune bucatarie Ikea, chiuveta și baterie bucatarie Franke .Scara este foarte curata și este monitorizata video. Prețul este de 1850 lei luna. Pentru detalii și vizionare, ne puteți contacta la 07 arata numarul.Va așteptăm!

55,0 m2

Ploiesti, Prahova

Teren intravilan in suprafata de 746 mp in zona Motoi - Ploiesti
3

Teren intravilan in suprafata de 746 mp in zona Motoi - Ploiesti

Agentia Perfect Imobiliare va propune spre vanzare un teren in suprafata de 746 mp in zona Motoi a orasului Ploiesti. Terenul are o deschidere 8 ml si o lungime de 93.25ml. Forma acestuia este dreptunghiulara ,ceea ce permite o buna desfasurare a oricarei activitati pe toata suprafata ,fie activitate de natura comerciala,fie ca si locuinta. Terenul este intravilan, putandu-se construi orice tip de imobil, atat provizoriu,cat si permanent. Zona unde este amplasat terenul este una linistita, fiind aproape de Universitatea Petrol-Gaze,DSVS,supermaketuri,Liceul Tehnologic 1Mai ,farmacii,scoli si gradinite. Pretul este de 36 euro mp usor negociabil. Pentru mai multe detalii si vizionare,ne puteti contacta la 07 arata numarul.

Ploiesti, Prahova