Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Teren intravilan cu uitilitati la poarta 500mp Pret 30990 euro
1

Teren intravilan cu uitilitati la poarta 500mp Pret 30990 euro

Esti în căutarea unui teren intr-o zona salbatica si foarte frumoasa, o zona cu foarte multi iepuri si cu prepelite salbatice, unde să poți construi casa mult dorită pentru tine și familia ta? Vrei să evadezi din agitația urbană și să te retragi într- o zonă liniștită aproape de Brașov ? Ai gasit-o !!! Vino sa o vezi !!! Nu mai astepta, poate veni altcineva si ai putea risca, sa o pierzi !!! Este o investitie foarte buna si sigura pentru tine! Teren de vanzare Haraman intravilan ingradit 500 mp cu utilitati la poarta: apa si canalizare. Curentul electric se află la o distanță de aproximativ 95 metri fata de proprietate. Acesta are o suprafață generoasă de 500 mp și este situat în vecinătatea cartierului Aviatorilor, Strada Decebal. La o distanță de aproximativ 600 metri față de teren se afla magazinul Mega Image, dar și stații pentru mijloacele de transport în comun. de asemenea are acces cu iesire la doua strazi, inclusuv la DN. Pentru mai multe detalii, vă stau cu drag la dispoziție!

Harman, Brasov

Teren intravilan destinat activitatilor industriale, productie 1000mp la pret de 1000 euro
2

Teren intravilan destinat activitatilor industriale, productie 1000mp la pret de 1000 euro

Inchiriez Ofer teren intravilan pentru activitati industriale si productie 1000mp la pretul cerut pe piata si anume de 900 euro pe luna !!!!!! Autorizatie de constructie in desfasurare, PUZ , utilitati la poarta, etc. Facilitam demersuri de orice natura, pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii societatii dumneavoastra ! Putem asigura de asemenea mai multe suprafete pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii dvs. Teren ideal pentru o afacere cu sere de legume.... flori.....parc dezmembrari....constructie pensiune...montare panouri fotovoltaice.....camping pentru rulote, am deschidere pentru orice tip de idei... etc. . Acces foarte usor la sosea - DN 11. Aplica pentru fonduri si incepe o afacere in zona noastra !!!

Harman, Brasov

Teren intravilan cu utilitati la poarta, acces la doua strazi 1000mp Pret 60.990 euro
1

Teren intravilan cu utilitati la poarta, acces la doua strazi 1000mp Pret 60.990 euro

Esti în căutarea unui teren intr-o zona salbatica si foarte frumoasa, o zona cu foarte multi iepuri si cu prepelite salbatice, unde să poți construi casa mult dorită pentru tine și familia ta? Vrei să evadezi din agitația urbană și să te retragi într- o zonă liniștită aproape de Brașov ? Ai gasit-o !!! Vino sa o vezi !!! Nu mai astepta, poate veni altcineva si ai putea risca, sa o pierzi !!! Este o investitie foarte buna si sigura pentru tine! Avand acces la doua fonturi stradale se poate vinde si parcelat ! Se poate recupera investitia doar din vanzarea unei singure parcele !!! Teren de vanzare Haraman intravilan ingradit 1000 mp cu utilitati la poarta: apa si canalizare. Curentul electric se află la o distanță de aproximativ 70 metri fata de proprietate. Acesta are o suprafață generoasă de 1000 mp și este situat în vecinătatea cartierului Aviatorilor, Strada Decebal. Terenul are front stradal de 20 metri liniari. La o distanță de aproximativ 400 metri față de teren se afla magazinul Mega Image, dar și stații pentru mijloacele de transport în comun. De asemenea una dintre iesiri are acces la DN !!! Pentru mai multe detalii, vă stau cu drag la dispoziție!

Harman, Brasov