RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Apartamente 3 camere

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Suprafata terenului (m2)

Schimburi (345)

Licitatii / Executari (81)

Balcon (3565)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 52.000 EUR 55.000 EUR

  Apartament 3 camere confort 1, semidecomandat, 70mp, 1 baie, balcon, fara imbunatatiri, etaj 10/10, terasa refacuta in 2015, blocul intra in reabilitare anul acesta, zona verde, parcuri, hipermarket Careffour, Metro, Selgros la 300 de metrii. Loc de parcare inclus!!!, numar etaj: 10, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 70, anul constructiei: 1972

  Repostat automat
 • 119.000 EUR 120.000 EUR

  indem apartament de 3 camere decomandat, in suprafata utila de 78 mp, situat la etajul 1din 7 al unui imobil construit in anul 1986, situat in zona Calea Vacaresti. Pozitionat intre Parcul Lumea Copiilor Vacaresti si Delta Vacaresti, cu vedere superba spre ambele obiective. Dotari: gresie, faianta, toate instalatiile noi, usa metalica Motura, geamuri temopan si balcoane inchise cu termopan, aparate de aer conditionat. Baia mare este dotata cu cada si fereastra si are intrarea din hol. Spatii de depozitare nenumarate, perfect gandite, fara a strica designul apartamentului. Apartamentul se vinde si cu boxa de depozitare de aproximativ 6 mp. Blocul a fost construit in 1986, foarte sigur din punct de vedere seismic. Sun Plaza Mall este situat la 7 min de mers pe jos sau 3 cu masina. Acces imediat la mijloace de transport in comun ( tramvai, troleu , autobuze si metrou), numar etaj: 7, numar camere: 3, numar loc de parcare: 0, numar bai: 2, suprafata utila: 78, anul constructiei: 1986

  Repostat automat
 • 250.000 EUR

  West Team Imobiliare are placerea sa va prezinte, spre vanzare, un apartament cu 3 camere de Lux. Apartamentul este situat la etajul 1 cu o suprafata utila de 130 mp. Compartimentare: - 2 dormitoare - 1 living - 1 bucatarie - 2 bai - 1 dressing - 1 hol - 1 tereasa Apartamentul beneficiaza de o terasa acoperita cu o marchiza, 1 loc parcare in demisolul blocului cu acces lift, livingul generos, compartimentari eficiente, terasele grandioase, finisarile exceptionale, dotarile ultra-moderne confera fiecarui apartament confortul si intimitatea de care are nevoie. Imobilul beneficiaza de urmatoarele facilitati: -sistem de supraveghere si control acces securizat -serviciul de portar 24/24 h -parcare subterana -finisaje de cea mai inalta calitate -bucatarie complet dotata si utilata - marca MIELE -bai complet dotate si utilate -control individual asupra iluminatului, incalzirii, sonorizarii si acusticii, printr-un TOUCHSCREEN - BMS -centrala termica proprie Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Pretul de vanzare este de 250.000 Euro + comision

 • 65.000 EUR

  West Team Real Estate va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, open space, situat in Dumbravita. Apartamentul este situat la parter/2 cu acoperis.Se afla intr-un imobil cu tipologia P+2E, avand suprafata utila de 65mp dispunand de urmatoarea compartimentare interioara: - Living + bucatarie open space;- Dormitor principal;- Dormitor secundar;-baie cu cada;- hol- 1 terasa - Loc de parcare- Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan.Confortul termic se realizeaza prin intermediul incalzirii in pardoseala. Pretul este de 65.000 Euro!

 • 83.000 EUR

  West Team Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, avand suprafata utila de 67 mp + balcoane. Apartamentul este situat la etajul 2, fiind situat in imobil de P+ 4 etaje, in zona Dambovita, cu acces rapid in centrul Timisoarei, Shopping City. Aapartamentu este complet renovat, finisaje de inalta calitate,instalatia electrica, termica si sanitara au fost schimbate in intregime. In proximitatea zonei se gasesc toate punctele de interes: Super Market, scoli, gradinite, mijloace de transport, piata, parcuri. Compartimentarea se realizeaza astfel: Hol de acces, bucatarie mare, 2 dormitoare (din care unul cu balcon propriu), 1 living cu balcon, 2 bai, dressing (pe hol). Apartamentul dispune de centrala proprie pe gaz. Datorita pozitionari ce ofera liniste dar si proximitate fata de mijloace de transport si puncte de interes, apartamentul este ideal atat pentru investitie cat si ca locuita personala. Apartamentul se vinde nemobilat la pretul de 83.000 Euro

 • 72.000 EUR

  WEST TEAM REALESTATE va ofera apartamente in vila nou construita - in Ghiroda - la 5 km de Timisoara si 5 km de Aeroportul International Ttraian Vuia . Apartamente finisate la cheie cu bucatarie mobilata ; Living inclusiv bucatarie ; 2 Dormitoare ; Baie ; Hol ; Balcon . Curte interioara cu parcare privata pt 2 masini . Centrala individuala de gaz .

 • 58.000 EUR

  West Team Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere,semidecomandat , situat in zona Sagului. Apartamentul este situat la etajul 4/4 intr-un bloc cu acoperis.Se afla intr-un imobil cu tipologia P+4E, avand suprafata utila de 50 mp dispunand de urmatoarea compartimentare interioara: - Living room - Bucatarie - Dormitor principal - Dormitor secundar - 1 baie -holuri - Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: usi celulare, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan, clima. Confortul termic se realizeaza prin intermediul incalzirii de la oras ( Colterm). Apartamentul se vinde mobilat. Se accepta credit! Pretul este de 58.000 E Negociabil!

 • 64.500 EUR

  WestTeam RealEstate ofera spre vanzare apartament 3 camere in zona Calea Sagului in apropiere de Kaufland. Ap. se situeaza la et 7/10, semidecomandat, 54mp, balcon inchis, geamuri termopan, Centrala Proprie.

 • 79.999 EUR

  West Team Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere,decomandat , situat in zona Lipovei. Apartamentul este situat la etajul 1/4 intr-un bloc cu acoperis.Se afla intr-un imobil cu tipologia P+4E, avand suprafata utila de 59mp dispunand de urmatoarea compartimentare interioara: - Living room - Bucatarie - Dormitor matrimonial. - Dormitor secundar - 2 bai ( una transformata in camara). -hol - 3 Balcone ( inchise in termopan) - loc de parcare in fata blocului. - 3 Boxe - Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje:, geamuri termopan , usi noi, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se realizeaza prin intermediul incalzirii de la oras. Se vinde complet mobilat si utilat ( fara masina de spalat, frigider si televizoare). Sunt doar 2 apartamente pe nivel. Se accepta credit! Pretul este de 80.000 E Negociabil! Comisionul este de 1%!

 • 64.800 EUR

  West Team Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in zona Soarelui/ Judetean. Apartamentul este situat la etajul 5/5.Se afla intr-un imobil cu tipologia P+5E, avand suprafata utila de 68 mp dispunand de urmatoarea compartimentare interioara: - Living - bucatarie - dormitor principal - dormitor secundar - baie - hol Peste toata suprafata apartamentului exista pod inchis etans (din OSB 18mm), folosit ca spatiu de depozitare separat pt fiecare apartament,cu acces de pe hol - Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: finisat complet,centrala termica proprie cu calorifere otel, parchet 10mm trafic intens, gresie, faianta, obiecte sanitare de calitate. Confortul termic se realizeaza prin intermediul centralei proprii. Bonus-chiuveta granit si baterie bucatarie Pretul este de 64.800 Euro!

 • 98.000 EUR

  West Team Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere, open space , situat in Braytim. Apartamentul este situat la etajul parter/3 ( parter inalt).Se afla intr-un imobil cu tipologia P+3E, avand suprafata utila de 75 mp dispunand de urmatoarea compartimentare interioara: - Living room + Bucatarie open space - Dormitor matrimonial cu baie proprie - Dormitor secundar - 1 baie cu dus -hol - Balcon - loc de parcare (acces auto privat - telecomanda) - Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: usi interioare de lemn, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan cu 3 sticle. Confortul termic se realizeaza prin intermediul incalzirii prin pardoseala. Se accepta credit! Pretul este de 98.000 E Negociabil!

 • 87.500 EUR

  Să locuiești central înseamnă multiple avantaje evidente care au un impact major asupra stilului de viață. Apropierea de punctele importante şi accesul facil la diferitele instituţii, la centrele comerciale, medicale, de afaceri sau şcoli, sunt doar o parte din aceste avantaje. În plus, prezenţa tuturor mijloacelor de transport îți asigură accesul rapid către toate zonele. West Team Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere , open space , confort 1 , avand suprafata utila de 62 mp . Apartamentul este localizat la etajul 6 .Este situat foarte aproape de centrul orasului, la 5 minute de mers pe jos .In proximitatea zonei se gasesc toate punctele de interes : magazine alimentare , scoli , gradinite , mijloace de transport , piata , parcuri . Compartimentarea se realizeaza astfel : 2 dormitoare , 1 living + bucatarie open space , 1 baie , hol , terasa . Imbunatatiri : gresie , faianta, parchet, usi , geamuri pvc , rulouri . Pretul pentru apartament este de 87500euro. Locul de parcare se cumpara optional.

 • 75.000 EUR

  WestTeamRealEstate va propune spre vanzare cabinet stomatologic sau apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, 50 mp, la parter in zona Badea Cartan. Apartamentul se afla la parterul unui bloc reabilitat termic cu 4 etaje pe o strada linistita si fara prea mult trafic, in imediata vecinatate a hypermarketului Kaufland, a pietei Badea Cartan, parcul pacific de afla la 2 min de mers pe jos, gata de EST la 5 min de mers pe jos, statii de tramvai si troleibuz, scoala gimnaziala Vicentiu Babes. Apartamentul dispune de urmatoare amenajari interioare:usa intrare de la strada este din tamplarie PVC cu geam termopan si jaluzele, usa intrare de pe casa scarii este din lemn, usi interior-PVC cu geam termopan mat, ferestrele- tamplarie PVC cu geam termopan si jaluzele, pardoseli gresie, pereti-vopsele lavabile, gazul este tras in cabinet dar nu dispune ce centrala proprie.Cabinetul se vinde mobilat si utilat gata de lucru in cazul in care este achizitionat de un medic dentist iar in caz contrar poate fi transformat imediat intr-un apartament foarte furmos. Incalzirea este de la reteaua de termoficare a orasului. Pretul este de 75000 euro.

 • 110.000 EUR

  West Team Imobiliare va ofera spre vanzare 2 Penthouse-uri cu 3 camere, open space, situate in zona Torontalului. Apartamentele sunt situate la etajul Er.Se afla intr-un imobil cu tipologia S+P+2E+Er, avand suprafetele utile de 88- 95 mp dispunand de urmatoarea compartimentare interioara: - Living + bucatarie open space - Dormitor principal cu baie - Dormitor secundar -2 bai - hol - terasa ( 30mp) Acest apartament este special facut pentru cei care iubesc viata de oras, dar doresc in acelasi timp sa se bucure de aer curat oricand doresc in confortul propriei lor case. Pe langa punctul forte, care este terasa extrem de spatioasa si balconul lateral, te vei putea bucura de 2 dormitoare calduroase si un living modern. Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se realizeaza prin intermediul centralei proprii. Preturile pentru diferitele modele de apartamente incep de la suma de 105.000Euro + 5% TVA! COMISION CUMPARATOR 0!

 • 105.000 EUR

  West Team Real Estate va prezinta Sun City Residence, un ansamblu rezidential modern situat in zona de Nord a orasului, ce cuprinde 10 apartamente cu 3 camere, situate la etajul 3, cu suprafete cuprinse intre 73-95 mp si compartimentari interioare multiple atent proiectate pentru eficientizarea si optimizarea spatiului de locuit. Conceput pentru a satisface necesităţile unei familii moderne, construit cu ajutorul tehnologiei inovatoare fapt ce ii oferă un plus de siguranţă şi confort apartamentul cu 3 camere tip B dispune de o compartimentare foarte bine proiectata in cadrul careia distingem 2 zone bine delimitate: -zona de zi ce cuprinde un living spatios cu bucatarie open-space, baie si terasa ce asigura un spatiu perfect pentru relaxare si socializare. -zona de noapte unde regasim 2 dormitoare, baie, dressing, terasa cu acces din dormitorul principal. Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se relizeaza prin intermediul centralei proprii cu instalatie de incalzire prin pardoseala. Pret: 1300 euro/mp Oferim solutii de plata diversificate ce va ofera discounturi semnificative din pretul de achizitie si bonusuri speciale precum locuri de parcare subterane gratuite. Se accepta orice tip de credit.

 • 105.000 EUR

  West Team Real Estate va prezinta Sun City Residence, ansamblu rezidential modern situat in zona de Nord a orasului, ce cuprinde 10 de apartamente cu 3 camere, situate la etajul 3, cu suprafete cuprinse intre 73-95 mp si compartimentari interioare multiple atent proiectate pentru eficientizarea si optimizarea spatiului de locuit. Conceput pentru a satisface un stil de viata moder, construit cu ajutorul tehnologiei inovatoare fapt ce ii oferă un plus de siguranţă şi confort, apartamentul cu 3 camere tip A, este caminul ideal pentru un cuplu care isi doreste mai multi membri ai familiei cat si pentru o familie cu copii.Marele avantaj al acestui apartament il reprezinta terasa la care aveti acces atat din living cat si din cele 2 dormitoare fiind spatiu perfect de relaxare pentru intreaga familie. Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se relizeaza prin intermediul centralei proprii cu instalatie de incalzire prin pardoseala. Pret: 1300 euro/mp (TVA inclus) Oferim solutii de plata diversificate ce va ofera discounturi semnificative din pretul de achizitie si bonusuri speciale precum locuri de parcare subterane gratuite. Se accepta orice tip de credit.

 • 105.000 EUR

  West Team Real Estate va prezinta Sun City Residence, ansamblu rezidential modern situat in zona de Nord a orasului, ce cuprinde 10 de apartamente cu 3 camere, situate la etajul 3, cu suprafete cuprinse intre 73-95 mp si compartimentari interioare multiple atent proiectate pentru eficientizarea si optimizarea spatiului de locuit. Conceput pentru a satisface necesităţile famililor moderne, construit cu ajutorul tehnologiei inovatoare fapt ce ii oferă un plus de siguranţă şi confort apartamentul cu 3 camere tip B dispune de o compartimentare foarte bine proiectata in cadrul careia distingem 2 zone bine delimitate: -zona de zi ce cuprinde living spatios,bucatarie openspace, baie si terasa ce asigura un spatiu perfect pentru relaxare si socializare. -zona de noapte unde regasim 2 dormitoare, baie, dressing si terasa cu acces din dormitorul principal. Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se relizeaza prin intermediul centralei proprii cu instalatie de incalzire prin pardoseala. Oferim solutii de plata diversificate ce va ofera discounturi semnificative din pretul de achizitie si bonusuri speciale precum locuri de parcare subterane gratuite. Se accepta orice tip de credit.

 • 105.000 EUR

  West Team Real Estate va prezinta Sun City Residence, un ansamblu rezidential modern situat in zona de Nord a orasului, ce cuprinde 10 de apartamente cu 3 camere, situate la etajul 3, cu suprafete cuprinse intre 73-95 mp si compartimentari interioare multiple atent proiectate pentru eficientizarea si optimizarea spatiului de locuit. Conceput pentru a satisface necesităţile familiilor moderne, construit cu ajutorul tehnologiei inovatoare fapt ce ii oferă un plus de siguranţă şi confort apartamentul cu 3 camere tip B dispune de o compartimentare foarte bine proiectata in cadrul careia distingem 2 zone bine delimitate: -zona de zi ce cuprinde un living spatios cu bucatarie open-space, baie si terasa ce asigura un spatiu perfect pentru relaxare si socializare. -zona de noapte unde regasim 2 dormitoare, baie, dressing, terasa cu acces din dormitorul principal. Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se relizeaza prin intermediul centralei proprii cu instalatie de incalzire prin pardoseala. Oferim solutii de plata diversificate ce va ofera discounturi semnificative din pretul de achizitie si bonusuri speciale precum locuri de parcare subterane gratuite. Se accepta orice tip de credit.

 • 66.000 EUR

  Se ofera spre vanzare apartament cu 3 camere in zona Girocului, decomandat, cu o suprafata de 64 mp utili, la etajul 4 din 4 cu acoperis, bloc reabilitat termic, cu urmatoarea compartimentare interioara: -living -2 dormitoare -2 bai (una cu geam) -bucatarie cu spatiu de gatit amenajat pe balcon -hol Dispune de centrala proprie si aparat de clima. Acest apartament este solutia ideala atat pentru cei care sunt in cautare unui apartament pentru investitie, randamentul obtinut din inchirierea acestuia fiind unul ridicat, dar si pentru cei isi doresc un apartament locuinta familiala datorita compartimentari interioare si proximitati fata de locuri de joaca, instituti de invatamant si centre comerciale. Pret:66.000 euro

 • 105.000 EUR

  West Team Real Estate va prezinta Sun City Residence, un ansamblu rezidential modern situat in zona de Nord a orasului, ce cuprinde 10 de apartamente cu 3 camere, situate la etajul 3, cu suprafete cuprinse intre 73-95 mp si compartimentari interioare multiple atent proiectate pentru eficientizarea si optimizarea spatiului de locuit. Conceput pentru a satisface necesităţile familiilor moderne, construit cu ajutorul tehnologiei inovatoare fapt ce ii oferă un plus de siguranţă şi confort apartamentul cu 3 camere tip B dispune de o compartimentare foarte bine proiectata in cadrul careia distingem 2 zone bine delimitate: -zona de zi ce cuprinde un living spatios cu bucatarie open-space, baie si terasa ce asigura un spatiu perfect pentru relaxare si socializare. -zona de noapte unde regasim 2 dormitoare, baie, dressing, terasa cu acces din dormitorul principal. Spatiul de locuit dispune de urmatoarele finisaje: parchet , gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan. Confortul termic se relizeaza prin intermediul centralei proprii cu instalatie de incalzire prin pardoseala. Oferim solutii de plata diversificate ce va ofera discounturi semnificative din pretul de achizitie si bonusuri speciale precum locuri de parcare subterane gratuite. Se accepta orice tip de credit.

 • Salveaza cautarea