Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Teren intravilan 500mp in Horia  comision ZERO
3

Teren intravilan 500mp in Horia comision ZERO

RE/MAX Dynamic va propune spre vanzare in exclusivitate, comision ZERO la cumparator, un teren intravilan in localitatea Horia in cartierul nou. Terenul are o suprafata de 500mp si un front stradal de 20m liniari. Constructie aprobata. Utilitatile se afla in zona. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon afisat.

500,0 m2

Horia, Arad

Apartament cu 2 camere de închiriat în zona UTA
10

Apartament cu 2 camere de închiriat în zona UTA

Re Max Dynamic va prezinta spre inchiriere un apartament in zona Ared Uta. Apartamentul este compus din living, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Dotari: -Centrala termica -Loc de parcare+boxa -Clima -Internet -Frigider -Aragaz -Hota -Cuptor cu microunde

60,0 m2 | 2 camere

Arad, Arad

Teren intravilan 5,341mp in Horia, comision ZERO
4

Teren intravilan 5,341mp in Horia, comision ZERO

RE/MAX Dynamic va propune spre vanzare in exclusivitate, comision ZERO la cumparator, 11 loturi de teren intravilan in localitatea Horia in cartierul nou. Parcelele au diferite marimi intre 345mp si 642mp fiecare avand propriul CF. Acestea se pot achizitiona si separat. Insumat au o suprafata de 5341mp si fronturi stradale de 20, 24, 25 metri liniari. Constructie aprobata. Utilitatile se afla in zona. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon afisat.

5341,0 m2

Horia, Arad

Apartament cu 2 camere ARED Kaufland
14

Apartament cu 2 camere ARED Kaufland

RE/MAX Dynamic va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere in zona Ared Kaufland. Imobilul se afla la etajul 1, este semidecomandat si este compus din hol, living cu bucatarie open space, dormitor, baie si o terasa spatioasa. Dotari: -centrala proprie -frigider -aragaz cu plita electrica si cuptor + hota -cuptor cu microunde -TV -WiFi -clima

50,0 m2 | 2 camere

Arad, Arad

Garsoniera de inchiriat Podgoria
7

Garsoniera de inchiriat Podgoria

Remax Dinamyc va propune spre inchiriere garsoniera de inchiriat pe D. Bolintineanu, Garsoniera este complet mobilata si utilata are centrala proprie si se afla la etajul 3

37,0 m2 | 1 camere

Arad, Arad

Casă cu 7 camere de vânzare în cartierul Pârneava/Arad
19

Casă cu 7 camere de vânzare în cartierul Pârneava/Arad

RE/MAX Dynamic vă propune spre vânzare, în exclusivitate, FĂRĂ COMISION pentru cumpărător, o casă situată în cartierul Pârneava/Arad. Proprietatea are următoarele caracteristici: • Regim de înălțime: P+1E • Suprafață: 222mp construiți / 165mp utili (confom releveu) • Suprafață teren: 1159mp (conform CF) • Front stradal: 17ml • Utilități: curent electric, gaz, apă și canalizare • Materiale de constructie: BCA, acoperiș din țiglă • 7 camere (5 dormitoare), bucătărie, 2 holuri, balcon deschis, 2 băi (ambele cu geam) și cameră de alimente. • Încălzire: centrală termică pe gaz “Motan” • Se acceptă credit ipotecar. Casa se vinde mobilată și utilată (conform poze). Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați telefonic. Vă invit la vizionare!

164,96 m2 | 7 camere

Arad, Arad

Apartament de inchiriat cu 1 camera in zona Podgoria lux
8

Apartament de inchiriat cu 1 camera in zona Podgoria lux

Re/Max Dynamic va ofera spre inchiriere un apartament de LUX in zona Podgoria. -Apartamentul este dotat absolut din toate punctele de vedere! Dotari: -Centrala Termica -Clima -Hota -TV -Cuptor cu microunde -Ma poti contacta cu cea mai mare incredere pentru vizionare!

29,0 m2 | 1 camere

Arad, Arad

Aradul Nou, Apartament 2camere, decomandat, parter, centrala proprie
10

Aradul Nou, Apartament 2camere, decomandat, parter, centrala proprie

Re Max Dynamic va propune spre inchiriere un apartament in zona Aradul Nou. Dotari: *Centrala termica *Aragaz *Hota *Cuptor cu microunde *Frigider *Televizor. Va astept cu drag la vizionare!

55,0 m2 | 2 camere

Arad, Arad

Teren oportunitate de investitie  10.000 mp Arad, Nord
4

Teren oportunitate de investitie 10.000 mp Arad, Nord

RE/MAX Dynamic va propune in exclusivitate FARA COMISION la cumparare un teren in suprafata de 10.000 mp situat in Mun. Arad , zona de nord , vis a vis de TRANS ALEX cu acces direct la drumul principal si 300 m de la coborarea de pe Arad express. Toata documentatia a fost depusa si aprobata in vederea obtinerii PUZ-ului si a trecerii in intravilan urmand ca documentele finale sa se primeasca in luna septembrie 2024. Frontul stradal are 67.3 ml. Terenul dispune de urmatorele utilitati : curent pe teren , gaz si canalizare .

10000,0 m2

Arad, Arad

Casă 4 camere + 2250m teren în orașul Pecica
20

Casă 4 camere + 2250m teren în orașul Pecica

RE/MAX Dynamic vă propune spre vânzare,în exclusivitate,COMISION 0 LA CUMPĂRĂTOR, o casă cu 4 camere + 2250m teren în orașul Pecica Proprietatea are o poziționare foarte bună,fiind aproape de toate punctele de interes ale orașului Ca și compartimentare este după cum urmează: -living open space cu bucătăria -3 dormitoare -baie -cămară -camera tehnică Terenul generos de 2250m este împărțit astfel; Partea din față,unde este amplasată și casa dispune de o curte generoasă pavată și două garaje acoperite iar în spate se află două grădini pe care puteți să le folosiți sau să le amenajati după bunul plac. Confortul termic este asigurat de centrala pe lemne,existând și posibilitatea racordarii la gaz,acesta fiind chiar în fața proprietății Proprietatea a fost renovată recent. Vă invit cu drag la o vizionare să vedeți tot ce nu poate fi redat în imagini! Dacă și tu îți dorești să vinzi o proprietate,contactează-mă cu încredere pentru o discuție!

180,0 m2 | 4 camere

Pecica, Arad

Proprietate unică și teren de 875 mp in Centru
17

Proprietate unică și teren de 875 mp in Centru

Descoperiți farmecul unei case vechi, plină de istorie și caracter, amplasată pe un teren generos de 875 mp, cu un front stradal de 20 m. Clădirea are o suprafață utilă de 154.5 mp, impresionează prin spațiul său generos și înălțimea de 3.8 m a tavanului. Acesta este compus din patru camere primitoare, o baie, o bucătărie spațioasă, o cămară pentru alimente și un hol. În plus, dispune de o pivniță înaltă, extinsă pe întreaga suprafață a casei, perfectă pentru depozitare sau alte utilizări creative. Confortul termic este asigurat de o centrală proprie pe gaz, iar acoperișul recent renovat cu țiglă nouă și izolația exterioară termică a peretilor garantează o eficiență energetică optimă. Curtea generoasă vă oferă o fântâna forata cu pompă, o terasă dotată cu grătar, perfectă pentru relaxare și petreceri în aer liber, și multa umbra ideala pentru zilele toride de vară. Toate utilitățile sunt disponibile, asigurând confortul modern într-un cadru rustic și pitoresc. Vă invităm să descoperiți personal farmecul acestei proprietăți deosebite. Programarea unei vizionări este primul pas către noua dumneavoastră casă.

154,0 m2 | 4 camere

Arad, Arad

Apartament nou cu două camere de închiriat în zona Aradului
8

Apartament nou cu două camere de închiriat în zona Aradului

Descriere REMAX DYNAMIC va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 al unui imobil construit pe 11 nivele, in cadrul ansamblului rezidential Iris Armoniei, a carui constructie s-a finalizat in 2023. Apartamentul este pozitionat excelent, intr-o zona linistita care ofera acces facil spre principalele puncte de interes ale orasului.Imobilul se afla la o distanta de doar 10 minute cu masina de Iulius Mall si 12 minute de Piata Unirii, in conditii de trafic moderat. In imediata vecinatate regasim Hornbach, Auchan, Selgros, Decathlon, Universitatea de Agronomie etc. Apartamentul beneficiaza de amenajari moderne si se inchiriaza complet mobilat si utilat conform pozelor.Pentru intregul Complex Rezidential, sistemul de producere al energiei termice este format din panouri solare, pompa de caldura și centrala termica. Compartimentarea apartamentului este urmatoarea : hol de acces, bucatarie de tip open space complet mobilata si utilata impreuna cu living room-ul spatios si luminos, dormitor, baie cu cada si balcon amplu. In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare subteran iar imobilul dispune de doua lifturi. Dotari si facilitati : - Loc de parcare subteran.. - 2 Lifturi. - Aparat de aer conditionat. - Smart TV. - Masina de spalat vase. - Masina de spalat rufe. - Canapea extensibila. - Balcon amplu cu vedere panoramica. - Videointerfon. - Incalzire in pardoseala. - Pereti dubli din caramida intre apartamente + izolare fonica. - Parc privat cu spatii de joaca. - Internet si cablu TV. Animalele de companie nu sunt acceptate. Pretul chiriei este de 420 euro + o garantie + comisionul agentiei. Va stam la dispozitie pentru detalii si va asteptam la vizionare !

60,0 m2 | 2 camere

Timisoara, Timis

Apartament cu doua camere de inchiriat langa Clinica Premiere
8

Apartament cu doua camere de inchiriat langa Clinica Premiere

REMAX DYNAMIC va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat la etajul 8 al unui imobil construit pe 8 nivele, a carui constructie s-a finalizat in 2019. Apartamentul este pozitionat excelent, intr-o zona linistita care ofera acces facil spre principalele puncte de interes ale orasului. Imobilul se afla la o distanta de doar 10 minute cu masina de Iulius Mall si 12minute de Piata Unirii, in conditii de trafic moderat. In imediata vecinatate regasim Clinica Premiere benzinaria OMV, Universitatea de Agronomie, Profi etc. Apartamentul beneficiaza de amenajari moderne si se inchiriaza complet mobilat si utilat conform pozelor. Confortul termic se realizeaza prin intermediul centralei proprii cu incalzire in pardoseala. Compartimentarea apartamentului este urmatoarea : hol de acces, bucatarie de tip open space complet mobilata si utilata impreuna cu living room-ul, dormitor, baie cu cada si balcon extins, cu vedere panoramica pe doua parti. Imobilul dispune de lift. Dotari si facilitati : - Lift. - Aparat de aer conditionat. - Smart TV. - Masina de spalat rufe. - Canapea extensibila. - Balcon amplu. - Interfon. - Internet si cablu TV. Animalele de companie nu sunt acceptate. Pretul chiriei este de 500 euro + o garantie + comisionul agentiei, pretul este usor negociabil. Va stam la dispozitie pentru detalii si va asteptam la vizionare !

58,0 m2 | 2 camere

Timisoara, Timis

Apartament cu doua camere de inchiriat in zona Torontalului
10

Apartament cu doua camere de inchiriat in zona Torontalului

REMAX DYNAMIC va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 al unui imobil construit pe 8 nivele, a carui constructie s-a finalizat in 2022, in cadrul Complexului Rezidential Ateneo pe Calea Torontalului. Apartamentul este pozitionat excelent, intr-o zona linistita care ofera acces facil spre principalele puncte de interes ale orasului. Imobilul se afla la o distanta de doar 10 minute cu masina de Iulius Mall si 12minute de Piata Unirii, in conditii de trafic moderat. In imediata vecinatate regasim Clinica Premiere, benzinaria OMV, Universitatea de Agronomie, Mega Image etc. Apartamentul beneficiaza de amenajari moderne si se inchiriaza complet mobilat si utilat conform pozelor. Confortul termic se realizeaza prin intermediul centralei proprii cu incalzire in pardoseala. Compartimentarea apartamentului este urmatoarea : hol de acces, bucatarie de tip open space complet mobilata si utilata impreuna cu living room-ul, dormitor, baie cu cabina de dus si balcon. Imobilul dispune de lift. Dotari si facilitati : - Lift. - Aparat de aer conditionat. - Smart TV. - Masina de spalat rufe. - Canapea extensibila. - Balcon amplu. - Videointerfon. - Internet si cablu TV. Animalele de companie nu sunt acceptate. Pretul chiriei este de 500 euro + o garantie + comisionul agentiei, pretul este usor negociabil. Va stam la dispozitie pentru detalii si va asteptam la vizionare !

60,0 m2 | 2 camere

Timisoara, Timis

Proprietate unică cu doua clădiri și teren de 1527 mp in Centru
20

Proprietate unică cu doua clădiri și teren de 1527 mp in Centru

Descoperiți farmecul unei case vechi, plină de istorie și caracter, amplasată pe un teren generos de 1527 mp, cu un front stradal de 27 m. Această proprietate unică vă întâmpină cu două corpuri de clădire și cateva anexe. Primul corp de clădire, cu o suprafață utilă de 154.5 mp, impresionează prin spațiul său generos și înălțimea de 3.8 m a tavanului. Acesta este compus din patru camere primitoare, o baie, o bucătărie spațioasă, o cămară pentru alimente și un hol. În plus, dispune de o pivniță înaltă, extinsă pe întreaga suprafață a casei, perfectă pentru depozitare sau alte utilizări creative. Confortul termic este asigurat de o centrală proprie pe gaz, iar acoperișul recent renovat cu țiglă nouă și izolația exterioară termică a peretilor garantează o eficiență energetică optimă. Al doilea corp de clădire, mai mic, oferă 80 mp utili și este format din trei camere. Încălzirea în acest corp se face printr-o centrală pe lemne, creând o atmosferă caldă și autentică. Pe lângă aceste clădiri principale, proprietatea include și o garsonieră confortabilă, cu o cameră, hol și baie, precum și diverse anexe. Curtea generoasă vă oferă două fântâni forate cu pompă, o terasă dotată cu grătar, perfectă pentru relaxare și petreceri în aer liber, și multa umbra ideala pentru zilele toride de vară. Toate utilitățile sunt disponibile, asigurând confortul modern într-un cadru rustic și pitoresc. Vă invităm să descoperiți personal farmecul acestei proprietăți deosebite. Programarea unei vizionări este primul pas către noua dumneavoastră casă.

234,0 m2 | 7 camere

Arad, Arad

Apartament 2 camere de închiriat ARED-UTA
9

Apartament 2 camere de închiriat ARED-UTA

RE/MAX Dynamic va propune spre inchiriere un apartament modern la Ared Uta, situat la etajul 1. Compartimentare: hol, living, bucatarie, dormitor, si baie in suprafata de 41,3 m² utili. Valabil din 25 Iulie!!! Dotari: -Frigider -Aragaz -Cuptor cu microunde -Clima -Centrala termica -Masina de spalat rufe -Internet -Lift Garantie : echivalentul unei chirii Pentru aceasta proprietate se percepe comision Va invitam la vizionare!

41,43 m2 | 2 camere

Arad, Arad

Spațiu de birouri 80 m² utili vis a vis de  Tribunal
19

Spațiu de birouri 80 m² utili vis a vis de Tribunal

RE/MAX Dynamic oferǎ spre inchiriere, spatiu de birouri cu o suprafațǎ utilǎ de 80 m², în zonǎ Ultracentral. Spațiul de birouri vǎ pune la dispoziție 4 camere spațioase, renovate si finisate modern, precum şi o baie. Confortul termic este asigurat de centralǎ termicǎ proprie pe gaz. Cladirea este situatǎ într-o zonǎ deosebitǎ a oraşului, vis a vis de Tribunalul Arad, la doar cateva minute de centrul orașului, într-o zonǎ intens circulatǎ, aproape de principalele mijloace de transport. Garantie: Echivalentul unei chirii Comision: 50% din prima chirie + TVA Vǎ invitǎm cu drag la vizionare! :)

80,0 m2 | 4 camere

Arad, Arad

Apartament cu 3 camere ARED KAUFLAND
15

Apartament cu 3 camere ARED KAUFLAND

RE/MAX Dynamic va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere situat in complexul rezidential ARED KAUFLAND. Apartamentul este disponibil din data de 1 Octombrie. Situat la etajul 5/9 avand o suprafata utila de 74 m2, confort sporit cu o compartimentare decomandata formata din bucatarie, living, 2 dormitoare, 2 bai, balcon spatios. Beneficiază de îmbunătăţiri cum sunt: centrală termica proprie, parchet, gresie şi faianţă în baie, uşi de lemn recondiţionate, parchet, geamuri termopan. Clasa Energetica B Consumul total specific de enrgie primara 90,4 Indicele de emisii echivalent CO2 24,14 Consum total specific de energie din surse regenerabile Va astept cu drag la vizionare!

85,0 m2 | 3 camere

Arad, Arad

Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Aurel Vlaicu
8

Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Aurel Vlaicu

RE/MAX Dynamic va propune spre inchiriere, apartament cu trei camere in zona Fortuna. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Apartamentul este situat la etajul 9/10, are o structură semidecomandata cu suprafață de 57 mp compus din hol, living, bucătărie, doua dormitoare, o baie. si un balcon foarte spatios. Este aproape de mijloace de transport in comun, gradinite, scoli etc. Pentru a programa o vizionare ma poti contacta cu incredere :)

50,0 m2 | 3 camere

Arad, Arad

Apartament cu doua camere in zona Fortuna
6

Apartament cu doua camere in zona Fortuna

RE/MAX Dynamic va propune spre inchiriere un apartament in zona Fortuna. Apartamentul este compus din sufragerie, bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon. Dotari: -Clima -Aragaz -Frigider -Masina de spalat rufe -Cuptor cu microunde -Televizor Este valabil din 13 iulie.

60,0 m2 | 2 camere

Arad, Arad